Tüp bebek transferinden sonra regl olacakmış gibi ağrı yaşayan oldu mu?

Benim bel ağrım var kızlar bugün transferin 5. günü. Kasıklarımda ağrıdan ziyade bir doluluk hissi var. Bel ağrısıyla pozitif alan var mı??

Bugün benim transferin 5. Günü bende aynı şikayetlerle araştırma yaparken gördüm yazını. Biraz merdiven çıktım o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Henüz çok erken olduğu için bakmadım beta HCG değerime. Aradan bir ay geçmiş umarım sonuçların güzeldir.

Bugün benim transferin 5. Günü bende aynı şikayetlerle araştırma yaparken gördüm yazını. Biraz merdiven çıktım o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Henüz çok erken olduğu için bakmadım beta HCG değerime. Aradan bir ay geçmiş umarım sonuçların güzeldir.
Maalesef negatif aldım belirti aramayın o kadar belirtim olmasına rağmen negatif oldu.

Haklısınız, elbette ki öyle ama bilemiyorum ki bu kadar belirgin regl ağrılarıyla gebeliğin devamı olur mu? Yine de ümitli olmakta fayda var. Başka ne gelir elden?
Benim de aynı belirtiler var dı ama 10. Günde negatif çıktı doktorum bugün erken 15. Gün tekrar baktır dedi sizce pozitif çıkar mı

Benim de aynı belirtiler var dı ama 10. Günde negatif çıktı doktorum bugün erken 15. Gün tekrar baktır dedi sizce pozitif çıkar mı
10.günde negatifse biraz zor açıkçası..yine de doktorunuzun söylediğine uyun..

Arkadaşlar Transferden önce ve sonra adet ağrısı yaşamanız çok normal Ben transfer oldum sedyede yatıyorken bile adet sancım vardı Bunlar çok normal dedi doktorum hiç korkmayın olacaksa her türlü oluyor Ben 3. katta oturuyorum ve iki günde bir O merdivenleri iğneler için inip çıkmak zorunda kaldım yavaş yavaş inip çıkınca hiçbir problem olmaz dedi Doktorum tuttu çok güzel ilerledi ama maalesef bebeği göremedik boş gebelik ile sonlandı. Demem o ki nasibinizde varsa bu iş olacak🤲

Merhabalar benimde 7 ci gunum bugun. 4 cu denemem. Adet olcak gbi ara ara agrilar sivilceler ckti yüzümde. Adetin tum belirtini yaşıyorum acikcasi. Diger denemelerim de de boyle sivilce cikinca tutmayacagini anlamistim ve de olmustu . Agrilara degilde sivilce kismi beni korkutuyir :KK43: boyle olanlar varmiydi aranizda kizlarm
Merhaba, benim de transferimin 7. günü. Benim de yüzümde sivilce çıktı ve çok agresifim. Acaba adet mi oluyorum diye çok korkuyorum. Yazınızı görümce merak ettim. Bebişiniz turundu mu?

Bugün 8. Günüm ve çok sancım var adet olduğumdaki gibi birebir zaman geçmiyor moralim de çok bozuldu

Mrb kızlar benim gibi 2 tAne dondurulmus transfer eden oldu mu bugun 6. Gunum kan versem cıkarmı

Mrb kızlar benim gibi 2 tAne dondurulmus transfer eden oldu mu bugun 6. Gunum kan versem cıkarmı
bugun burayı okuyan birtek benim sanıyordum benimde trasferimin 3. günü adet belirtilerim var benden başka olan varmı dıye merak edip bakmıstım 2 embriyo trasferı yapılmıyor artık dıye bılıyordum size nasıl yaptılar . İkiz olursa eger degerler fazla yukselıyor ama 6gun erken geldı bana Allah yardımcımız olsun

bugun burayı okuyan birtek benim sanıyordum benimde trasferimin 3. günü adet belirtilerim var benden başka olan varmı dıye merak edip bakmıstım 2 embriyo trasferı yapılmıyor artık dıye bılıyordum size nasıl yaptılar . İkiz olursa eger degerler fazla yukselıyor ama 6gun erken geldı bana Allah yardımcımız olsun
Canım vall bende deli gibi acaba benim gibi yapan varmı yapıpta tutan varmı öğrenmek istiyorum canım benimde dondurulmus 2 embriyo transferi edildi biri 5. Gün digeri 3. Gün kalite. Kız senden belirti varmı ??. Şuan bende adet olacak gibiyim çok sancım var 😔😔

Canım vall bende deli gibi acaba benim gibi yapan varmı yapıpta tutan varmı öğrenmek istiyorum canım benimde dondurulmus 2 embriyo transferi edildi biri 5. Gün digeri 3. Gün kalite. Kız senden belirti varmı ??. Şuan bende adet olacak gibiyim çok sancım var 😔😔
Tuhaf olan zaten benm adem 17sinde transfer adetimden 6gun once 11.de trasfer oldum hadi progestoron yuksek ama olmasada yapilacakti bi belirti adet olma hissi iste var igneler geciktirmede yapiyormus kafam allak bullak hayat hep beklemekle geciyor

Tuhaf olan zaten benm adem 17sinde transfer adetimden 6gun once 11.de trasfer oldum hadi progestoron yuksek ama olmasada yapilacakti bi belirti adet olma hissi iste var igneler geciktirmede yapiyormus kafam allak bullak hayat hep beklemekle geciyor
Aynen ya insanın canınıda bu belirtisiz ve beklemek yoruyor yarın 9. Günüm test vermeyi düşünüyorum inşallah pozitif deger alırım burdan sanada haber. Veririm

Aynen ya insanın canınıda bu belirtisiz ve beklemek yoruyor yarın 9. Günüm test vermeyi düşünüyorum inşallah pozitif deger alırım burdan sanada haber. Veririm
Haber ver beklerim buralarda sonuç bekleyenler sonuçları alınca ortadan kayboluyor valla benimde transferden sonra 6. günüm bana dr 9 gün sonra gel kanda bakacağız dedi 5. gün embriyosu diyemi herkese 12 gün sonra kanda bakılsın diyorlar

Haber ver beklerim buralarda sonuç bekleyenler sonuçları alınca ortadan kayboluyor valla benimde transferden sonra 6. günüm bana dr 9 gün sonra gel kanda bakacağız dedi 5. gün embriyosu diyemi herkese 12 gün sonra kanda bakılsın diyorlar
Canım ben gidip km vereemdim eşimle tartıştık , evet 12 .günde kan verim diyorlar Dr. Benimde 2 tane transfer olduğu için 20 ocakta ver dedi doktor.
Dogru diyorsun olumlu sonucu aldıktan sonra çıkıyorlar .merak etme ben burdayım canım , ne zaman istersen sor bana 😔😔 derdimizi ancak bizim gibi yaşayan anlar 😔

X