Tüp bebek transferinden sonra regl olacakmış gibi ağrı yaşayan oldu mu?

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
44
Merhaba hanımlar, dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transferinin 8.günündeyim. 7.gün itibariyle, bel-bacak, her an regl olacakmış hissi ile dün güne başladım ve çok endişelendiğim için erken kan testi yaptırdım. 11.4 çıktı yani pozitif. Değerin ilerleyip ilerlemeyeceğini şu an bilmiyorum. Öğrenmek istediğim, benim gibi ağrılar yaşayıp gebe olan ve devam eden var mı? Yoksa regl mi oldunuz? Paylaşır mısınız?

Çok normal canım adet belirtilerini yaşaman çoğumuz aynı senin gibiyiz. Benimde transferden bir kaç gün sonra adet tarihimdi bütün belirtilerimi yaşadım hatta rahmimi sanki aşağıya asılıyorlar gibiydi ama şükür pozitifi gördüm.
Yine adet dönemim yaklaşıyo sanırım aynı belirtiler başladı yine her adet döneminde aynısı olacak sanırım.
Değerine gelince de inş. Katlanarak artar burada çok arkadaş var değeri sen gibi başlayıp bebeğini kucağına alan. Tüp bebek sürecinde ne yumurta sayısını, ne embriyo sayısını, ne belirtileri hiç bişeyi kafaya takmayacaksın aslında. Çünkü ben süreçlerimi hep çok güzel geçirdim ama sonunda elim boş kaldı. Rabbim yazdıysa bişeyler vesile oluyor ve bir şekilde oluyor. Dua et sadece elden başka bişey gelmez

Sağolun..inş..benim bu ikinci pozitifim. 38 yaşındayım. Geçen yıl ilk tüp bebek denememde 2 blasttan biriyle, 333 gibi bir değerle güzel kızıma hamile kaldım ama 22.haftada, beyin ödemi nedeniyle suni doğumla son verdiler gebeliğime, yavrum sonsuza dek gitti benden, çoook acı çektim, hala da öyle..Nisan.da dondurulmuş 3.gün embriyolarım negatif sonuçlandı, müthiş regl ağrılarıyla birlikte 10.gün değeri 0.15 idi. Ağustos 2 blast denenemde yani bu denememde regl ağrıları dün, 7.gün itibariyle başlayınca, dedim eğer bu da olmadıysa hiç ümitlenmeyeyim. 11.4 gibi bir değer elde ettim, yarın ve asıl test günüm prş de bakılacak..ilginç olan, geçen ki hamileliğim taze transfer olmasına rağmen bu kadar regl olma hissim olmamıştı. O yüzden merak içersindeyim..

Dört gebelik yaşadım 2 doğal yolla 2 tüp bebekle hamile kaldım ama inan hiç birinin belirtisi de birbirini tutmuyor. Daha önceki acılarınla kıyaslama bu sefer güzel olur Allahın izni ile herşey diye söylüyorum.

Haklısınız, elbette ki öyle ama bilemiyorum ki bu kadar belirgin regl ağrılarıyla gebeliğin devamı olur mu? Yine de ümitli olmakta fayda var. Başka ne gelir elden?

Haklısınız, elbette ki öyle ama bilemiyorum ki bu kadar belirgin regl ağrılarıyla gebeliğin devamı olur mu? Yine de ümitli olmakta fayda var. Başka ne gelir elden?
Allahtan ümit kesilmez. Regl belirtilerini bırak 9 ay boyunca adet gören insanlar var. Olacağı varsa oluyor yani

bende yaşadım o ağrıları 5 kez tüp bebek yaptırdım hepsinde aynıydı bu sefer pozitif oldu tek farkı diğerlerinden keskin bir kasık ağrısıydı bir kaç kez oldu inş. tutmuştur canım

bende yaşadım o ağrıları 5 kez tüp bebek yaptırdım hepsinde aynıydı bu sefer pozitif oldu tek farkı diğerlerinden keskin bir kasık ağrısıydı bir kaç kez oldu inş. tutmuştur canım
Hayırlısı olsun inş sağlıkla alırsınız kucağınıza..insan her an herşey yok olacakmış, bir anda gidecekmiş gibi hissediyor. Kızımı benden kopardılar, bir yavrum-embriyo da olsa-artık kopmasın istiyorum benden..sizin bu ağrılar reglle sonuçlanmış anladığım kadarıyla..bende çok belirti olmadı, sağlı sollu batma oldu transferin 5. Ve 6.günü..şimdi sadece solda, bacağıma vuran hafif bir kasık ağrım var. Tüm tutma belirtisi bu oldu.

hepsinde aynı şeyleri yaşadım tutanda da adet sancısı gibi sancılarım oldu özellikle progestan iğne vurulduğum zaman şuanda devam ediyor.Umarım bu sefer sağ salim kucağına alırsın bebeğini bu arada başka bir topicte 7. gün değerinin yanlış hatırlamıyorsam 14 çıktığını yazmışsın benimde 7. gün 10.10 du 12. gün çok güzel artmıştı stresten uzak günleri geçir bence oldu senın gebeliğin.

Anlıyorum..yo hayır, 11.4 olarak çıktığını yazdım. Yarın tekrar baktıracağım. 10.gün de prş, asıl test günüm..blast transferi olduğu için, merkezim 10.gün bakıyor. Sizinde beşinci gün embriyosu değil mi? Umarım ve dilerim, gönülden isteyen herkes sağ salim alır kucağına bebeğini..

evet benimde 5. gün embriyosuydu bahçeci de yaptırdım 12. gün bakın demişlerdi kan vermemiştim günlük idrar testi yapıp koyulaşmayı takip etmiştim güzel haberlerini bekliyorum ben inanıyorum.

evet benimde 5. gün embriyosuydu bahçeci de yaptırdım 12. gün bakın demişlerdi kan vermemiştim günlük idrar testi yapıp koyulaşmayı takip etmiştim güzel haberlerini bekliyorum ben inanıyorum.
Umarım, yarın ve prş günü bilgi vereceğim ve yine umarım ki, bu pozitif haberin devamını getirerek..

Merhaba canım,
5.gün embriyosu transferi 7.gün değerim 11.4'tü. Dün gece hafif kahverengi lekelenme görünce korktum, hemen merkezindeki hemşireye söyleyip proluton depot 500'lük progesteron iğne vurdurdum ve bugün sabah dr.um yerleşme kanaması olabilir, bugünkü sonuca göre anlayacağız dedi. 9.gün değerim 27 çıktı. Yükseliş yavaş olduğu için cuma günü yani 11.gün tekrar test istedi. Yani 2 kat artmış ama..hâlâ arafta..bildireyim dedim.

Tüp bebekle değil ama benim hamileliğimde de adet olacak gibi ağrım vardı
Hatta adet düzensizliğim olduğu için zamanında gelecek galiba diye sevinmiştim ama meğer hamileymişim
Sizin de değeriniz Yükselmiş, daha da kat kat yükselsin ve sağlıkla gelsin inşallah.

Çok sağolun bakalım devam etmesi önemli. Dün akşam yani 8.gün akşamı lekelenmeler görünce hemen proluton yaptırdım, ne olur ne olmaz diye çünkü vücudum regl olmak istiyor gibiydi ve dün zaten regl günümdü. Bugün düne göre biraz daha az belirti var gibi..hani rahim kısmı dolu olur, her an sökülecek gibi gelir, bel de tatlı tatlı ağırır ya öyle..hâlâ diken üstündeyim.

güzel güzel artsın inşallah lekelenme bende de olmuştu progestan iğneye ragmen inş. çok güzel sonuç alırsın canım

güzel güzel artsın inşallah lekelenme bende de olmuştu progestan iğneye ragmen inş. çok güzel sonuç alırsın canım
Umarım canım, yarın bir test daha yapılacak. Karnım gergin, şiş, patlayıp yarılacak gibi, belim, üst bacağım öyle bir ağrıyor ki..gündelik hayatımı devam ettiremiyorum. hiç normal gelmiyor bana. Ben hiç böyle bir hamilelik yaşamadım kızımda.

Umarım canım, yarın bir test daha yapılacak. Karnım gergin, şiş, belim, üst bacağım öyle bir ağrıyor ki..hiç normal gelmiyor bana. Ben hiç böyle bir hamilelik yaşamadım kızımda.
yarın çok güzel haber al inş. her hamilelik farklı oluyor diyorlar canım

yarın çok güzel haber al inş. her hamilelik farklı oluyor diyorlar canım
Canım,
7.gün 11.4
9.gün 27
11.gün bugün asıl test günüm 47 olmuş.
Bugün tam 2 kat artmamış. Yüzde %63 artmış..Pzt tekrar istediler. Normal dedi hemşire ama, bilemedim..hamileyim, ama olduğuma sevinetim mi üzüleyim mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…