Tüp bebek transferi sonrası

Ne iğnesi kullanıyorsunuz şu an .kan sulandici ve progestan iğne mi

ben de sabah evde test yaptım tek çizgi henüz erken gerçi ama 5. Gün silik çıkanları okudum. Bir umut

Ne zaman transfer oldunuz ve kaçıncı gün embriyosu. Herkeste aynı etki olmuyor canım umudunu kırma
25 Şubat sabah 8de transfer oldum. 5.gün embriyosu. Bende iki gündür kabızlık oldu progesteron hormonundan galiba. İlk defa zorladı beni bugün. Normalde hiç kabızlık çekmem. Sabah akşam prolütex yapılıyorum ben de. Çok ağrılı çok.

Evet çok ağrılı maalesef inşallah faydasını goruruz. Ben de geçen sene ilk denememde kabızlığı öyle kötü geçirdim ki ağlamıştım . Ama bu sefer önlem aldım duphalac şurup iki kapak içiyorum düzeliyor şükür siz de öyle yapın doktorum önerdi.

6. Gün

Kabızlık başladı. Bu progesteron hormonunun yan etkisi. Normalde her gün düzenli ve yumuşak dışkılayan ben dün tuvalete çıkmadım bugün de çok zorlandım. Karnım adet öncesi gibi çok şiş. Çok hafif bazen kaşık ağrılarım oluyor. Akıntım çok az beyaz ve şeffaf arası. Başka bi belirtim olmadı bugün.

Ben de test yaptım ama sonuç negatif transfer gününü saymazsak 7.gun bugün Pazartesi kan vermeyi bekliyorum umudum azaldı gibi. Çıkan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah benim gibi olanların da kanda çıkar

Gunuzu bekleyin cok erken suanda en azindan 10 gun gecmesi lazim moralinizi bozmayin benim 8 mart kan aldircam o gune kadar test yapmam

Benim 5 günüm normalde kabizlik sorunu yasiyan biriyidm ama simdi düzene girdi demek herkese farkli etki yapior igneler ben birde cyclogest fitili kulaniyorum

Eklentiler

• C60509E1-F382-4809-BA56-2C8960B87B52.jpeg
    73,3 KB · Görüntüleme: 65
7. Gün

Karın şişliğim var göbek çevrem berbat acıyor (iğneden) onun dışında bir belirti yok. Genel olarak gün içinde üşüyorum eve gelince ısınmak birkaç saatimi alıyorum. Evde test yaptım negatif çıktı moralimi bozdu

Hanımlar transferin 9.gnundeyim kabız olduğum için ikinmak zorunda kaldım bunun bir zararı olur mu bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…