• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi sonrası

Yani birçok kişinin olumsuz sonuçlanınca ben de umutlu olamadım çok :KK43: benım bağışıklığım çok kuvvetli hemen hemen hiç hasta olmuyorum. Organik beslenme konusunda takıntım var takviye alırım vs. Acaba rahim kabullenir mı ondan endişe ediyorum. Bazen öyle olabiliyormuş çünkü
Ölümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllah😍 ve tabiki bol bol dua ve teslimiyet 🤲

Bu mesajı
Ölümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllah😍 ve tabiki bol bol dua ve teslimiyet 🤲
bu mesajı gören ben hemen eşime de dedim elini ver bi:) koydu karnıma hayal ettik kaldık öyle biraz☺️ birlikte elele🙏

Bende 22 şubatta transfer oldum. Ne kanama ne ağrı neredeyse hiç bir belirtim olmadı. Bu 3. Transferim. Bekliyoruz bakalım. Yarın erken test yapmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz en hayırlısıyla pozitifleri görürüz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bende 22 şubatta transfer oldum. Ne kanama ne ağrı neredeyse hiç bir belirtim olmadı. Bu 3. Transferim. Bekliyoruz bakalım. Yarın erken test yapmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz en hayırlısıyla pozitifleri görürüz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Test öncesi belirti aramayın kendinizde benimde hiç belirtim yoktu kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz.

Ben dün gece de hafif lekelendim 🥲 pembe kahve karisik bi sey ve cok az… 3. gün bu skilde… bugün de proluton ignesi vurulacgim bakalim hayirlisi bir korku sardi beni 🥲

Test yaptım pozitif çıktı. Şimdi 12. Gün kan vermeyi bekliyorum 🤗🤗🤗

Eklentiler

• 0E48EE40-7DFE-48E4-9DCE-E04AEB398D4B.jpeg
    0E48EE40-7DFE-48E4-9DCE-E04AEB398D4B.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba test yaptınız mı inşallah hayırlı sonuç olmustir

Back