Ben de yapmamak icin kendkmi zor tutuyorum, ama az kaldi cumaya diyorum baklaimİnşallah yorumları okudukça umudum azalıyor . Çok korkuyorum Perşembe günü evde test yapacağım yoksa meraktan olecegim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferi sonrası
- Konu Sahibi lights
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haftaya salı da kan testi vereceğim. Lütfen bize de haber edin. Sevincinizle sevinelimBen de yapmamak icin kendkmi zor tutuyorum, ama az kaldi cumaya diyorum baklaim
Tabi seve seve paylasirim inşaAllah paylasilcak bir haber alirim da hepimiz pozitifleri paylasalim inşaAllahHaftaya salı da kan testi vereceğim. Lütfen bize de haber edin. Sevincinizle sevinelim
AminTabi seve seve paylasirim inşaAllah paylasilcak bir haber alirim da hepimiz pozitifleri paylasalim inşaAllah
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Ölümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllah ve tabiki bol bol dua ve teslimiyetYani birçok kişinin olumsuz sonuçlanınca ben de umutlu olamadım çok benım bağışıklığım çok kuvvetli hemen hemen hiç hasta olmuyorum. Organik beslenme konusunda takıntım var takviye alırım vs. Acaba rahim kabullenir mı ondan endişe ediyorum. Bazen öyle olabiliyormuş çünkü
Bu mesajı
Ölümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllah ve tabiki bol bol dua ve teslimiyet
bu mesajı gören ben hemen eşime de dedim elini ver bi:) koydu karnıma hayal ettik kaldık öyle biraz birlikte eleleÖlümsüz düsünmeyin hep olumlu düşünün lütfen ve her fırsatta elinizi karnınıza koyup onlarla konusun ben oyle yapmıştım minik mucizeniz sizi bulsun insaAllah ve tabiki bol bol dua ve teslimiyet
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
InsaAllah yavrunuzu kucağınıza almakta nasip olurBu mesajı
bu mesajı gören ben hemen eşime de dedim elini ver bi:) koydu karnıma hayal ettik kaldık öyle biraz birlikte elele
- 1 Mart 2023
- 143
- 149
- 18
- 37
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Test öncesi belirti aramayın kendinizde benimde hiç belirtim yoktu kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz.Bende 22 şubatta transfer oldum. Ne kanama ne ağrı neredeyse hiç bir belirtim olmadı. Bu 3. Transferim. Bekliyoruz bakalım. Yarın erken test yapmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz en hayırlısıyla pozitifleri görürüz
- 1 Mart 2023
- 143
- 149
- 18
- 37
5aa 2 embriyo transferi yaptırdım. Garip bir heyecanım var. Test günümü beklemek istiyorum içten içe ama dayanamıyorumTest öncesi belirti aramayın kendinizde benimde hiç belirtim yoktu kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz.
Sonucu bize de haber ver lütfen5aa 2 embriyo transferi yaptırdım. Garip bir heyecanım var. Test günümü beklemek istiyorum içten içe ama dayanamıyorum
inşaAllah öyledir, dün biraz mutsuz uyudum rüyamda da bütün gece bebek emzirdim, kafayi siyirmadan iyi bir sonuc alsakHadi inşallah yerleşme kanamasıdır
- 1 Mart 2023
- 143
- 149
- 18
- 37
Sonucu bize de haber ver lütfen
Sonucu bize de haber ver lütfen
yaa kıyamam ne güzel duygular inşallah gerçek olsuninşaAllah öyledir, dün biraz mutsuz uyudum rüyamda da bütün gece bebek emzirdim, kafayi siyirmadan iyi bir sonuc alsak
inşaAllah canim hepimiz icinyaa kıyamam ne güzel duygular inşallah gerçek olsun
Merhaba test yaptınız mı inşallah hayırlı sonuç olmustirBende 22 şubatta transfer oldum. Ne kanama ne ağrı neredeyse hiç bir belirtim olmadı. Bu 3. Transferim. Bekliyoruz bakalım. Yarın erken test yapmayı düşünüyorum. Umarım hepimiz en hayırlısıyla pozitifleri görürüz
Hayırlı olsun inşallah Allah'ım kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza . Bende 23 Şubat'ta transfer yaptrdim. Yarın erken test yapacgmTest yaptım pozitif çıktı. Şimdi 12. Gün kan vermeyi bekliyorum