• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi sonrası

Hayırlı olsun inşallah Allah'ım kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza . Bende 23 Şubat'ta transfer yaptrdim. Yarın erken test yapacgm
Ayyy inşallah beni güldüren rabbim sana en güzel mutluluğu nasip etsin inşallah. 🤲🏻🤲🏻 ben prodictor marka erken gebelik testini aldım. Orda hemen çıktı. Sen de mutlaka eğer yaparsan bizi haberdar et emi

Ayyy inşallah beni güldüren rabbim sana en güzel mutluluğu nasip etsin inşallah. 🤲🏻🤲🏻 ben prodictor marka erken gebelik testini aldım. Orda hemen çıktı. Sen de mutlaka eğer yaparsan bizi haberdar et emi
Kesin yapacağım haber ederim. Karnım ve kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum olmayacak diye

Amin Allah'ım nasip etsin hepimize 🤲

5. Gün

Sabah adet olacakmış gibi karın ağrısı halsizlik hafif baş ağrısı oldu.

Karın şişkinliğim gün boyu devam etti. Yumurtalarım patlayacak gibi gergin hissetim tüm gün. Bugün de çok üşüdüm mesai sonrası eve geldim ayaklarım ısınmadı birkaç saattir. Adet olacak gibi karın ağrım var biraz, leke yok. Ancak çok hafif sarımtırak şeffaf akıntı oldu.

Göğüslerim çok hafif hassas. Bu belirtilerimin çoğu kendimi çok dinlediğimden. Çok belirgin bir şey olmadı akşama kadar sadece üşüme vardı gerçi genel olarak üşüyen biriyim. Ama normalde eve gelince ısınmam kolay olurdu. Ruh halim ise biraz endişeli ve gergin

Bende 25 şubatta transfer oldum ilaçlarım iğnelerim çok onlar sanırım stres sinir yapıyor arada kasıkta ağrım oluyor ama doktor normal olabilir demişti pek bir belirti aramamaya çalışıyorum.

5. Gün

Sabah adet olacakmış gibi karın ağrısı halsizlik hafif baş ağrısı oldu.

Karın şişkinliğim gün boyu devam etti. Yumurtalarım patlayacak gibi gergin hissetim tüm gün. Bugün de çok üşüdüm mesai sonrası eve geldim ayaklarım ısınmadı birkaç saattir. Adet olacak gibi karın ağrım var biraz, leke yok. Ancak çok hafif sarımtırak şeffaf akıntı oldu.

Göğüslerim çok hafif hassas. Bu belirtilerimin çoğu kendimi çok dinlediğimden. Çok belirgin bir şey olmadı akşama kadar sadece üşüme vardı gerçi genel olarak üşüyen biriyim. Ama normalde eve gelince ısınmam kolay olurdu. Ruh halim ise biraz endişeli ve gergin
Ben de 24 Şubatta 5. Gün embriyosu oldum iki tane.Gogusler hariç aynı belirtiler var bı heyecan gerginlik oluyor ister istemez . İnşallah güzel haberler alırız ♥️♥️♥️

Günaydın , 8. Günüm test yaptım maalesef negatif. 12. Gün tekrar yapacagim

Normal kaset test mi yaptin yoksa erken gebelik testi mi? Bence de bekle 12 günü erken yapmış olabilirsin ❤️❤️
Erken gebelik testi yaptım. Ama üzerinde zaten adetinizin üzerinden 1 gün geçtikten sonra kesin sonuç verir diyor. Umutlanmak istiyorum. Birde transferinin 4. Günü böyle yuvarlak ama kabuk bişi akıntı da vardı. Yani düştü mü yoksa kabuğunu mu attı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun

Günaydın , 8. Günüm test yaptım maalesef negatif. 12. Gün tekrar yapacagim
İnşallah geç döllenmiştir geç tutulmuştur. Aslında doğru olan gerçekten kan tahlili. Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻 hiç kötü düşünme şimdi.

Aynen canım inşallah geç döllenme olmuştur ♥️ doktoruna sordun mu ilk günler yaşadığın o olayı

Aynen canım inşallah geç döllenme olmuştur ♥️ doktoruna sordun mu ilk günler yaşadığın o olayı
Soramadim açıkçası çok ciddiye almamıştım. Artık çok geç zaten . Ama internette embriyo tutundugunda kabuğundan çıkar yaziyordu. Belkide akıntı yoluyla dışarı atilmistir

Soramadim açıkçası çok ciddiye almamıştım. Artık çok geç zaten . Ama internette embriyo tutundugunda kabuğundan çıkar yaziyordu. Belkide akıntı yoluyla dışarı atilmistir
Canım inşallah mucizeyle karsilasirsin 🤲 ben de 23unde transfer oldum . Yarın test günüm. Testi yapmadan önce herhangi bir belirtin var mıydı genel olarak

Canım inşallah mucizeyle karsilasirsin 🤲 ben de 23unde transfer oldum . Yarın test günüm. Testi yapmadan önce herhangi bir belirtin var mıydı genel olarak
İnşallah canim pozitiftir. Bende 23 nde transfer oldum bana ayın 7 snde kan testi vermem söylendi. Sadece kasık ağrısı arada nadiren karın ağrısı. Bı de böyle bıçak saplanır gibi oluyordu rahmime. Yani belirti aramak istemiyrm nerdeyse adet sancilariyla aynıydi hersey. Bakalm salı günü ogrecegiz.

İnşallah canim pozitiftir. Bende 23 nde transfer oldum bana ayın 7 snde kan testi vermem söylendi. Sadece kasık ağrısı arada nadiren karın ağrısı. Bı de böyle bıçak saplanır gibi oluyordu rahmime. Yani belirti aramak istemiyrm nerdeyse adet sancilariyla aynıydi hersey. Bakalm salı günü ogrecegiz.
İnşallah güzel olur . Benim de normalde pazartesi test günüm . Ama iğnelerim yarın bitiyor mecburen öğrenmem lazım çünkü pahalı yani ona göre ya alayım ya birakayim. Hayırlısı olsun inşallah 🤲

Back