Ben de bi gün bayağı ıkındım. Araştırdım zararı olmadığı söyleniyor.Hanımlar transferin 9.gnundeyim kabız olduğum için ikinmak zorunda kaldım bunun bir zararı olur mu bilgisi olan var mı
İnşallah canım yaBen de bi gün bayağı ıkındım. Araştırdım zararı olmadığı söyleniyor.
Merhaba bu ilacı bilmiylrum ama bana doktor Duphalac vermişti varsa ondan kullanabilirsinHanımlar ciddi kabızlık yaşıyorum ve ikinmamaya çalışıyorum. Pozitif görmüştüm bu ilacı kullanan var mı aranızda pazar olduğu için doktoruma ulaşamıyorum bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Kullandım canım ama etki etmiyor niye bilmiyorumMerhaba bu ilacı bilmiylrum ama bana doktor Duphalac vermişti varsa ondan kullanabilirsin
Hadi ya ben birde kuru incir doğradım üstüne zeytinyağ her sabah bir kaşık alıyorum onuda bi dene istersenKullandım canım ama etki etmiyor niye bilmiyorum
Şurup içtim bağırsaklar çalıştı şimdi şükür. Ama kendimi zorlamadan biraz ikindim yarın da tahlilm var inşallah her şey yolundadırHadi ya ben birde kuru incir doğradım üstüne zeytinyağ her sabah bir kaşık alıyorum onuda bi dene istersen
Üzülme dicem ama çok zor farkındayım, içini ferah tutu umudunu yitirme, tekrar denersin inşallahKızlar benim negatif. Kanda çıktı doktor da onayladısize bol şans
Çok teşekkür ediyorum bol şans sizeÜzülme dicem ama çok zor farkındayım, içini ferah tutu umudunu yitirme, tekrar denersin inşallahdua ediyorum senin için de
ben 8. Gün idrar testinde öğrenmiştim5. Gün 5aa dondurulmuş embriyo idi5aa 2 embriyo transferi yaptırdım. Garip bir heyecanım var. Test günümü beklemek istiyorum içten içe ama dayanamıyorum
Ben de bu gün 12. Gün betamı yaptım 1486 çıktı şükürben 8. Gün idrar testinde öğrenmiştim5. Gün 5aa dondurulmuş embriyo idi
Hayirli olsunBen de bu gün 12. Gün betamı yaptım 1486 çıktı şükür
Çok çok teşekkür ederim allah razı olsunHayirli olsun
Çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziÇok çok teşekkür ederim allah razı olsun
Oooo masaAllah çok güzel bir değer hayırlısı ile kucağınıza alın insaAllahBen de bu gün 12. Gün betamı yaptım 1486 çıktı şükür
Aminnnnn tüm kalbimle dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Biz bekleyenleri de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahOooo masaAllah çok güzel bir değer hayırlısı ile kucağınıza alın insaAllahdarisi diğer bekleyen kardeslerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?