Eğer ilaç kullanıyorsan onalr baş ağrısı yan etkisi yapabilir ya da gerildin heyecan yaptın önceki güm ondandır.Benim son 10 dakikadir basim cok agriyor dun transfer olmusdu acaba ilgiisi varmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferi sonrası
- Konu Sahibi lights
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallahMerhaba benimde 4.günüm bende herhangi bir belirti yok çift embriyo transferi oldum kaliteleri net bilmiyorum sadece 5.gün embriyosu biri 10 üzerinde 7 diğeri 5 gibi söylendi..
Bende normal yaşantıma döndüm dikkat ederek tabi ki
İnşallah pozitif sonuçlar alırız
Cuma günüCanım mecbur özel sektör maalesef. Aklım da dağıldı iyi oldu. İnşallah alırız güzel sonuçları. Senın sonuç tarihine ne dediler, bana 7 Mart dendi.
Cuma günü
Harika az kalmış ne güzel. Güzel haberlerini bekliyorum. var mı belirti vsCuma günü
4. Gün
Sabah iğnemi yaptım işe gittim(okula)
Bugün hareketli geçti. Enerjiktim. Kendimi iyi hissediyordum. Ağrım vs yoktu( tabi enjeksiyon yerlerini saymıyorum oralar çok acıyor)
Lekem yoktu. Akıntım da nerdeyse yok. Yalnız bugün çok üşüdüm özellikle ayaklarım ısınmadı. Belki giydiğim ayakkabıdan bilemiyorum. Çok hafif de göğüslerimde bir hassasiyet var. Progesteronun yan etkileri çok var gerçi. O da yapıyor olabilir.
Bu arada prolütex 25mg kullanıyorum sabah akşam bu ilacın yan etkisi adet öncesi belirtilerle neredeyse aynı.
Sabah iğnemi yaptım işe gittim(okula)
Bugün hareketli geçti. Enerjiktim. Kendimi iyi hissediyordum. Ağrım vs yoktu( tabi enjeksiyon yerlerini saymıyorum oralar çok acıyor)
Lekem yoktu. Akıntım da nerdeyse yok. Yalnız bugün çok üşüdüm özellikle ayaklarım ısınmadı. Belki giydiğim ayakkabıdan bilemiyorum. Çok hafif de göğüslerimde bir hassasiyet var. Progesteronun yan etkileri çok var gerçi. O da yapıyor olabilir.
Bu arada prolütex 25mg kullanıyorum sabah akşam bu ilacın yan etkisi adet öncesi belirtilerle neredeyse aynı.
Eklentiler
Merhaba kizlar , benimde transferinin 6. Günü merakla bekliyorum sonucu. Allah hepimize hayırlı haber nasip etsinCuma günü
Benimde transferde 6. Günüm Allah'ım hayırlı haber nasip etsin hepimizeMerhaba benim de transfer sonrası 6. Günüm, heycanla bekliyorum, son iki gün hafif lekelenmem oldu biraz korktum ama korkulacak bir sey olmadigini ögrendim. Benim de iki adet 5. gün dondurulmus embriyo allahim hepimize o pozitifleri göstersin
Ah ne güzel hayırlı haberler alalımMerhaba kizlar , benimde transferinin 6. Günü merakla bekliyorum sonucu. Allah hepimize hayırlı haber nasip etsin
Valla her şeyi düşünüyorum ama çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorum hafif göügste hassasiyet, ilk bir kac gün bacagim agridi ve 4-5. gün pembe lekem vardi bugün hic yok, heycanliyim allahimmmm hepimize mutlu haberler nasip etHarika az kalmış ne güzel. Güzel haberlerini bekliyorum. var mı belirti vs
Senin var mi?Harika az kalmış ne güzel. Güzel haberlerini bekliyorum. var mı belirti vs
Pek bi sey yok canim üzülsem mi sevinsem mi onu da bilmiyorum sadece iki gün lekelendim ama bitti, sende?Harika az kalmış ne güzel. Güzel haberlerini bekliyorum. var mı belirti vs
Ben zaten yazıyorum ya gün gün konuyu bu sebeple açtım. Her gün yazmaya devam edicemSenin var mi?
Birçok pozitif kişinin yorumunu okudum. Şoför belirti ile çok güzel sonuçlar almışlar. Aslında net bi belirti denilemiyor tam. Yani şunu bile okudum. 5.-6. Günde idrar testiye çift çizgi görüp de birkaç gün sonra kanda çıkmadığını gören de çok. Ben evde test e bile korkuyorumPek bi sey yok canim üzülsem mi sevinsem mi onu da bilmiyorum sadece iki gün lekelendim ama bitti, sende?
yaa cok afedersin okuyorum oysa ki ama isimler gercek isim degil ya aklim karisiyor kusura bkamBen zaten yazıyorum ya gün gün konuyu bu sebeple açtım. Her gün yazmaya devam edicem
Aynen öyle ben de umutluyum olumsuz düsünmemeye calisiyorum, ara sira kasiklarima batiyor bir seyler, durup durup konusuyorum embriolarimlaBirçok pozitif kişinin yorumunu okudum. Şoför belirti ile çok güzel sonuçlar almışlar. Aslında net bi belirti denilemiyor tam. Yani şunu bile okudum. 5.-6. Günde idrar testiye çift çizgi görüp de birkaç gün sonra kanda çıkmadığını gören de çok. Ben evde test e bile korkuyorum
Bende sizin gibi birçok şey geçiriyorum aklımdan . Ama belirti aramamaya çalışıyorum. Benimde 4. Gün kahverengimsi bı iki damla kanama oldu ama sanırım fitil tahriş etti . Sonrasında sistit oldun şu an iyi şükürValla her şeyi düşünüyorum ama çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorum hafif göügste hassasiyet, ilk bir kac gün bacagim agridi ve 4-5. gün pembe lekem vardi bugün hic yok, heycanliyim allahimmmm hepimize mutlu haberler nasip et
Fitil evet cok kötü ya bende de tahris oldu bütün bu cektilerimize degsin inşaAllahBende sizin gibi birçok şey geçiriyorum aklımdan . Ama belirti aramamaya çalışıyorum. Benimde 4. Gün kahverengimsi bı iki damla kanama oldu ama sanırım fitil tahriş etti . Sonrasında sistit oldun şu an iyi şükür
İnşallah yorumları okudukça umudum azalıyor . Çok korkuyorum Perşembe günü evde test yapacağım yoksa meraktan olecegimFitil evet cok kötü ya bende de tahris oldu bütün bu cektilerimize degsin inşaAllah
- 23 Şubat 2023
- 493
- 196
- 23
- 40
Sadece igneyi kulaniorum birde fitil gibi verdi prostegon hormonu icinEğer ilaç kullanıyorsan onalr baş ağrısı yan etkisi yapabilir ya da gerildin heyecan yaptın önceki güm ondandır.