• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi sonrası

Merhaba benimde 4.günüm bende herhangi bir belirti yok çift embriyo transferi oldum kaliteleri net bilmiyorum sadece 5.gün embriyosu biri 10 üzerinde 7 diğeri 5 gibi söylendi..
Bende normal yaşantıma döndüm dikkat ederek tabi ki 🤗
İnşallah pozitif sonuçlar alırız 🙏🙏
İnşallah ☺️🙏

4. Gün

Sabah iğnemi yaptım işe gittim(okula)

Bugün hareketli geçti. Enerjiktim. Kendimi iyi hissediyordum. Ağrım vs yoktu( tabi enjeksiyon yerlerini saymıyorum oralar çok acıyor)

Lekem yoktu. Akıntım da nerdeyse yok. Yalnız bugün çok üşüdüm özellikle ayaklarım ısınmadı. Belki giydiğim ayakkabıdan bilemiyorum. Çok hafif de göğüslerimde bir hassasiyet var. Progesteronun yan etkileri çok var gerçi. O da yapıyor olabilir.

Bu arada prolütex 25mg kullanıyorum sabah akşam bu ilacın yan etkisi adet öncesi belirtilerle neredeyse aynı.

Eklentiler

• 74292A3A-9C0B-4501-ACD4-A9F2258F88F8.jpeg
    74292A3A-9C0B-4501-ACD4-A9F2258F88F8.jpeg
    199 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba benim de transfer sonrası 6. Günüm, heycanla bekliyorum, son iki gün hafif lekelenmem oldu biraz korktum ama korkulacak bir sey olmadigini ögrendim. Benim de iki adet 5. gün dondurulmus embriyo ♥️ allahim hepimize o pozitifleri göstersin
Benimde transferde 6. Günüm Allah'ım hayırlı haber nasip etsin hepimize🤲

Harika 😍 az kalmış ne güzel. Güzel haberlerini bekliyorum. 🙏 var mı belirti vs
Valla her şeyi düşünüyorum ama çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorum 🥲 hafif göügste hassasiyet, ilk bir kac gün bacagim agridi ve 4-5. gün pembe lekem vardi bugün hic yok, heycanliyim 🥲 allahimmmm hepimize mutlu haberler nasip et

Pek bi sey yok canim :KK43: üzülsem mi sevinsem mi onu da bilmiyorum 😂 sadece iki gün lekelendim ama bitti, sende?
Birçok pozitif kişinin yorumunu okudum. Şoför belirti ile çok güzel sonuçlar almışlar. Aslında net bi belirti denilemiyor tam. Yani şunu bile okudum. 5.-6. Günde idrar testiye çift çizgi görüp de birkaç gün sonra kanda çıkmadığını gören de çok. Ben evde test e bile korkuyorum

Birçok pozitif kişinin yorumunu okudum. Şoför belirti ile çok güzel sonuçlar almışlar. Aslında net bi belirti denilemiyor tam. Yani şunu bile okudum. 5.-6. Günde idrar testiye çift çizgi görüp de birkaç gün sonra kanda çıkmadığını gören de çok. Ben evde test e bile korkuyorum
Aynen öyle ben de umutluyum ♥️ olumsuz düsünmemeye calisiyorum, ara sira kasiklarima batiyor bir seyler, durup durup konusuyorum embriolarimla 🤪

Valla her şeyi düşünüyorum ama çok mu dinliyorum kendimi bilmiyorum 🥲 hafif göügste hassasiyet, ilk bir kac gün bacagim agridi ve 4-5. gün pembe lekem vardi bugün hic yok, heycanliyim 🥲 allahimmmm hepimize mutlu haberler nasip et
Bende sizin gibi birçok şey geçiriyorum aklımdan . Ama belirti aramamaya çalışıyorum. Benimde 4. Gün kahverengimsi bı iki damla kanama oldu ama sanırım fitil tahriş etti . Sonrasında sistit oldun şu an iyi şükür

Bende sizin gibi birçok şey geçiriyorum aklımdan . Ama belirti aramamaya çalışıyorum. Benimde 4. Gün kahverengimsi bı iki damla kanama oldu ama sanırım fitil tahriş etti . Sonrasında sistit oldun şu an iyi şükür
Fitil evet cok kötü ya 🥲 bende de tahris oldu 🤦🏻‍♀️ bütün bu cektilerimize degsin inşaAllah ♥️

Back