Tüp bebek transfer sonrası

Bayan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
117
67
48
26
Merhaba hanımlar ben 10 Şubat'ta transfer oldum bugün 6 günüm pazartesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 3 gündür kahverengi lekelenme Kerim oluyor bu 3 üncü tüp bebek tedavim 2si başarısız oldu maalesef bu 3uncu idrar testi yapmadım korkuyorum negatif görürüm diye pazar gün kan testim varlekelenme görüp hamile kalan varmı lekelenme ne için oluyor

Merhaba bende 13 subat transfer oldum sadece sol kaşığıyla ve göğsümde ağrı oldu ama ilaçlardan mi bilemiyorum dua ediyorum Allahim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bu bebisleri

Lekelenmelerin olmasi yerlestigini de gosterebilir burda bircok pozitif tup bebrkte lekelenmeden bahsedenleri okudum

Merhaba benim de transfer 7 Şubat'ta oldu. 8.gün ve 10. Gün(bugün) kan testi verdim ısrarla negatif cıkıyor. Dr. 19 Şubat'ta yapmamı söylemişti. Erken oldu biliyorum ama 2 günde ne değişecek acaba diyorum. Şöyle salayım gitsin hüngür şakırt ağlim mi yoksa bizim başımıza da böyle şeyler geldi 12.gün bir anda arttı diyen var mı? Morale ihtiyacım var. Ya da gerçeklere ne bileyim işte. Üzgünüm çok çok çok

Benim 3uncu tüp bebeğim canını sıkma bende kaç kere idrar testi yaptım negatif ayın 19 unda kan testim var ozaman herşey ogrencem artık canım canını sıkma rabbim büyüktür elbet vakti zamanı vardır herşeyin

İkimizin de aynı günmüş inşallah güzel haberler alırız benim ilk denemem

Sosyal medya kullanmıyorum buradan haberleşiriz inşallah güzel haberler alırız arkadaşım
İnşallah kurban olduğum Allah'ım yüzümüze gülsün 2 3 gün lekelenmelerim oldu benimde ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ama 3 kere test yaptım hepside negatif neden böyle oldu anlamadım 1 ve 2inci tüp bebeğimde yaşamamıştım bunları rabbim büyüktür elbet çok şeyler çektim ama nasip kısmet dua edelim bol bol mübarek günlerde

Herkese
Merhaba canm bende 9 şubatta transfer oldum yarın kan test vereceğim inşallah. Güzel haber alırım. Sen ne yaptın belli mi sonucun

Herkese

Merhaba canm bende 9 şubatta transfer oldum yarın kan test vereceğim inşallah. Güzel haber alırım. Sen ne yaptın belli mi sonucun
Kan verdim daha sonuçlarım çıkmadı haber yok Allah'ım hayırlı haberler alırsınız inşallah bir belirtiniz oldumu sizin

Kan verdim daha sonuçlarım çıkmadı haber yok Allah'ım hayırlı haberler alırsınız inşallah bir belirtiniz oldumu sizin
Ya bilmiyorum açıkçası sadece ayağa kalktığımda batma ve bel ağrısı oldu akıntı ise kullandığım fitil den dolayıydı. Bir belirti yoktu. Ne olacak bilmiyorum yarın öğreneceğim. Senin oldu mu Bi belirti

Benim lekelenmem oldu evet ara ara kasıklarima karnıma kramplar giriyordu baya ağrılı ama daha sonuç ne olur bilemiyorum aramadı doktorum

Benim lekelenmem oldu evet ara ara kasıklarima karnıma kramplar giriyordu baya ağrılı ama daha sonuç ne olur bilemiyorum aramadı doktorum
İnşallah hayırlı bir sonuç alırsınız

Rabbim büyük vardır bunda da bir hayır. Geçmiş olsun canım bol. Bol dua edelim Rabbimin izni ile olacak inşallah şu an zamanı değilmiş demekki
Aynen rabbim sizin yüzünüzu güldürsün kurban olduğum Allah'ım bol bol dua edin sabır birde çok çok üzgünüm fakat rabbim en iyisini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…