• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası

Hayır ilk yaptırdığımı devlet acilinde bugün kü ise kendi tüp bebek merkezimde verdim bahçeci de. Doktor verdiğim saati vs sordu. İçime düştü bir korku sormayın 🥹
3.kanı aynı yerde ve aynı saatte ver canım o zaman değerin sağlıklı artıp artmadığını anlayabilirsin. İnşallah sağlıkla devam eder 🙏

Kızlar sonucum 429 çıktı çok şükür artmış doktorum gayet iyi dedi haber vereyim dedim dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun❤️

Merhaba hanımlar ben 10 Şubat'ta transfer oldum bugün 6 günüm pazartesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 3 gündür kahverengi lekelenme Kerim oluyor bu 3 üncü tüp bebek tedavim 2si başarısız oldu maalesef bu 3uncu idrar testi yapmadım korkuyorum negatif görürüm diye pazar gün kan testim varlekelenme görüp hamile kalan varmı lekelenme ne için oluyor🤲❤️💓🌸
Merhaba konuyu da başlığı da açan sizsiniz peki sonuc ne oldu benim de ovitrelle İğnem var ama testten bir gün önce Vurulmam gerekiyor size ne için vermişlerdi

Back