Aynı durumdayız hayırlısı bakalım sizindemi transfer gününüz 27/02 ?Kızlar selam nasılsınız. Bugün benim 7 günüm ve kasık ağrılarım arttı bazen regl gibi bazen batma gibi bugün daha fazla hissediyorum nedense. Ne düşünsem onuda bilmiyorum kimi belirti diyor kimi ilaçlardan diyor sizde durumlar nedir ağrım olsa dert olmasa dert valla zor bir süreç ya siz nasılsınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası
- Konu Sahibi Bayan07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tupbebek2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hala adet olmadım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir hep beraber güzel haberler alırız inşallahErken test yapmışsınız moralinizi bozmayın pozitifleri görücez Allah’ın izniyle aminnn benim kasılmalar arada oluyor hala onun dışında bi belirti yok göğüslerim de bi hassasiyette yok ilk tüp bebekte hassasiyetim çok vardı ama o negatif sonuçlanmıştı
- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 32
Evet aynen bugün çok arttı kramplar kıvrandırdı resmen yani ilaçlar bu kadar yapıyor mu bilmiyorum öldürdü beniAynı durumdayız hayırlısı bakalım sizindemi transfer gününüz 27/02 ?
Hadi inşallah ne zaman transfer olmuştunuz ?Hala adet olmadım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir hep beraber güzel haberler alırız inşallah
Ocak ayında transfer olmuştum ama negatifle sonuçlandı. Hatta sonucu direk adet kanamasıyla öğrendim doktor 1 ay dinlenelim dedi şimdide adet olmadım işte belki doğal yoldan hamile kalmışımdır perileri sardı etrafımı aklımı çeliyorlarHadi inşallah ne zaman transfer olmuştunuz ?
Ay inşallah keşkeOcak ayında transfer olmuştum ama negatifle sonuçlandı. Hatta sonucu direk adet kanamasıyla öğrendim doktor 1 ay dinlenelim dedi şimdide adet olmadım işte belki doğal yoldan hamile kalmışımdır perileri sardı etrafımı aklımı çeliyorlar
İnşallah canım cümlemize hayırlı güzel haberler vermeyi nasip etsin RabbimAy inşallah keşke
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
tüp bebekte ilaçları bırakmadan da adet olunabiliyor mu negatifse sonuçOcak ayında transfer olmuştum ama negatifle sonuçlandı. Hatta sonucu direk adet kanamasıyla öğrendim doktor 1 ay dinlenelim dedi şimdide adet olmadım işte belki doğal yoldan hamile kalmışımdır perileri sardı etrafımı aklımı çeliyorlar
Bendemerak ediyorum dün benim regl tarihimdi şu ana kdrbişey yok olmaması normal mı emin değilimama galiba ilaçları bıraktıktan sonra oluyoruz 1 hafta içinde felan benimde testlerim negatif acaba olurmuyum diye düşünüyorum adet sancılarım da var varsa bilen bizi aydınlatsıntüp bebekte ilaçları bırakmadan da adet olunabiliyor mu negatifse sonuç
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
Bendemerak ediyorum dün benim regl tarihimdi şu ana kdrbişey yok olmaması normal mı emin değilimama galiba ilaçları bıraktıktan sonra oluyoruz 1 hafta içinde felan benimde testlerim negatif acaba olurmuyum diye düşünüyorum adet sancılarım da var varsa bilen bizi aydınlatsın
- 13 Aralık 2022
- 53
- 7
- 16
- 30
Evet ben oldum canım. 10. Gün test vermeye gidecektim ama 9. Gün öğlenden sonra tamda normal adet günümde adet oldum. Transferde yerleştirilen embriyoyu görmesem şüphelenirdim sanırım.tüp bebekte ilaçları bırakmadan da adet olunabiliyor mu negatifse sonuç
Canım öyle bir durumda doktorlar test gününü bekletiyorlar. İdrar testi değil de kan testine göre plan yapıyorlar. Negatifse ilaçları bıraktırıyorlar. Okuduklarıma göre 1 hafta ile 2-3 hafta arasında adet olunuyor. Eğer adet olmazsa 1 hafta 10 gün sonunda adet söktürücü ilaç veriyorlar. Geneli böyle adet olmuş. Ama benim gibi olanda var. İlaç kullanırken henüz test yaptıramadan adet olan. Kişiye göre değişiyor sanırım.Bendemerak ediyorum dün benim regl tarihimdi şu ana kdrbişey yok olmaması normal mı emin değilimama galiba ilaçları bıraktıktan sonra oluyoruz 1 hafta içinde felan benimde testlerim negatif acaba olurmuyum diye düşünüyorum adet sancılarım da var varsa bilen bizi aydınlatsın
- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
Merhabaaaa sizinle aynı durumdayım yani 3. Reglim olacaktı benim transferden sonra. 2. Reglim çok düzenli hatta 4 gün erkenden olmuştı. Şimdikinde Halen daha olamadım bununla yeniden başlayacaktık ama aklımı o periler benimde çeliyorlar ama imkansız gözüyle bakıyorumm.Ocak ayında transfer olmuştum ama negatifle sonuçlandı. Hatta sonucu direk adet kanamasıyla öğrendim doktor 1 ay dinlenelim dedi şimdide adet olmadım işte belki doğal yoldan hamile kalmışımdır perileri sardı etrafımı aklımı çeliyorlar
Sizde durum nedir n’aptınız
- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 32
Bende hala periler görev başında kan testi vermek için biraz daha bekliyorum. 3. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bilemiyorum. İnşallah periler haklı çıkar ikimizde de hayırlısıylaMerhabaaaa sizinle aynı durumdayım yani 3. Reglim olacaktı benim transferden sonra. 2. Reglim çok düzenli hatta 4 gün erkenden olmuştı. Şimdikinde Halen daha olamadım bununla yeniden başlayacaktık ama aklımı o periler benimde çeliyorlar ama imkansız gözüyle bakıyorumm.
Sizde durum nedir n’aptınız
Canım genellikle transferden 4-5 gün leke gelirse yerleşme diyorlar ama 10. Gün test vermemiz gerekiyor bi de 12. Gün sen kan testi verdin mi?Selamlar kızlar bugün transferin 10.günü ve sabah peçeteje pembe bir akıntı geldi hafif hafifte regl ağrısına benzer sancım var aşırı korkuyorum yerleşme mi başka birşey mi
- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 32
Hayır normalde cumartesi yaptırmam gerekiyordu doktorum yerleşme olabilir dedi şu an kesildi zaten sadece ağrım var o korkutuyor beni zaten sanırım bugün gidip acile kan vereceğimCanım genellikle transferden 4-5 gün leke gelirse yerleşme diyorlar ama 10. Gün test vermemiz gerekiyor bi de 12. Gün sen kan testi verdin mi?
Olabilir canım doktorlar daha bilir kesinlikle inşallah yerleşme kanamasıdır. Mutlu haberlerini verirsin ama tedbir amaçlı test vermende evet fayda var.Hayır normalde cumartesi yaptırmam gerekiyordu doktorum yerleşme olabilir dedi şu an kesildi zaten sadece ağrım var o korkutuyor beni zaten sanırım bugün gidip acile kan vereceğim
- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
Ay inşallah ya benimde bugün 4. Gün ama dediğiniz gibi hafta sonuna kadar beklemek İstiyorum bide mevsim geçişi etkilemiş olabilir diye de düşünüyorum inşallah hayırla sonuçlanır.Bende hala periler görev başında kan testi vermek için biraz daha bekliyorum. 3. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bilemiyorum. İnşallah periler haklı çıkar ikimizde de hayırlısıyla