• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası

Kızlar selam nasılsınız. Bugün benim 7 günüm ve kasık ağrılarım arttı bazen regl gibi bazen batma gibi bugün daha fazla hissediyorum nedense. Ne düşünsem onuda bilmiyorum kimi belirti diyor kimi ilaçlardan diyor sizde durumlar nedir ağrım olsa dert olmasa dert valla zor bir süreç ya siz nasılsınız
Aynı durumdayız 🙄 hayırlısı bakalım sizindemi transfer gününüz 27/02 ?

Erken test yapmışsınız moralinizi bozmayın pozitifleri görücez Allah’ın izniyle aminnn benim kasılmalar arada oluyor hala onun dışında bi belirti yok göğüslerim de bi hassasiyette yok ilk tüp bebekte hassasiyetim çok vardı ama o negatif sonuçlanmıştı
Hala adet olmadım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir 🥰🥰 hep beraber güzel haberler alırız inşallah

Hadi inşallah ne zaman transfer olmuştunuz ?
Ocak ayında transfer olmuştum ama negatifle sonuçlandı. Hatta sonucu direk adet kanamasıyla öğrendim :( doktor 1 ay dinlenelim dedi şimdide adet olmadım işte belki doğal yoldan hamile kalmışımdır perileri sardı etrafımı aklımı çeliyorlar ☺️

Ocak ayında transfer olmuştum ama negatifle sonuçlandı. Hatta sonucu direk adet kanamasıyla öğrendim :KK43: doktor 1 ay dinlenelim dedi şimdide adet olmadım işte belki doğal yoldan hamile kalmışımdır perileri sardı etrafımı aklımı çeliyorlar ☺️
Ay inşallah keşke 🙏🙏🙏

Ocak ayında transfer olmuştum ama negatifle sonuçlandı. Hatta sonucu direk adet kanamasıyla öğrendim :KK43: doktor 1 ay dinlenelim dedi şimdide adet olmadım işte belki doğal yoldan hamile kalmışımdır perileri sardı etrafımı aklımı çeliyorlar ☺️
tüp bebekte ilaçları bırakmadan da adet olunabiliyor mu negatifse sonuç

tüp bebekte ilaçları bırakmadan da adet olunabiliyor mu negatifse sonuç
Bendemerak ediyorum dün benim regl tarihimdi şu ana kdrbişey yok olmaması normal mı emin değilimama galiba ilaçları bıraktıktan sonra oluyoruz 1 hafta içinde felan benimde testlerim negatif acaba olurmuyum diye düşünüyorum adet sancılarım da var varsa bilen bizi aydınlatsın 😊

Bendemerak ediyorum dün benim regl tarihimdi şu ana kdrbişey yok olmaması normal mı emin değilimama galiba ilaçları bıraktıktan sonra oluyoruz 1 hafta içinde felan benimde testlerim negatif acaba olurmuyum diye düşünüyorum adet sancılarım da var varsa bilen bizi aydınlatsın 😊

Canım öyle bir durumda doktorlar test gününü bekletiyorlar. İdrar testi değil de kan testine göre plan yapıyorlar. Negatifse ilaçları bıraktırıyorlar. Okuduklarıma göre 1 hafta ile 2-3 hafta arasında adet olunuyor. Eğer adet olmazsa 1 hafta 10 gün sonunda adet söktürücü ilaç veriyorlar. Geneli böyle adet olmuş. Ama benim gibi olanda var. İlaç kullanırken henüz test yaptıramadan adet olan. Kişiye göre değişiyor sanırım.

Merhabaaaa sizinle aynı durumdayım yani 3. Reglim olacaktı benim transferden sonra. 2. Reglim çok düzenli hatta 4 gün erkenden olmuştı. Şimdikinde Halen daha olamadım bununla yeniden başlayacaktık ama aklımı o periler benimde çeliyorlar ama imkansız gözüyle bakıyorumm. 😂
Sizde durum nedir n’aptınız 😌

Selamlar kızlar bugün transferin 10.günü ve sabah peçeteje pembe bir akıntı geldi hafif hafifte regl ağrısına benzer sancım var aşırı korkuyorum yerleşme mi başka birşey mi 😫

Merhabaaaa sizinle aynı durumdayım yani 3. Reglim olacaktı benim transferden sonra. 2. Reglim çok düzenli hatta 4 gün erkenden olmuştı. Şimdikinde Halen daha olamadım bununla yeniden başlayacaktık ama aklımı o periler benimde çeliyorlar ama imkansız gözüyle bakıyorumm. 😂
Sizde durum nedir n’aptınız 😌
Bende hala periler görev başında kan testi vermek için biraz daha bekliyorum. 3. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bilemiyorum. İnşallah periler haklı çıkar ikimizde de hayırlısıyla 🥰🥰

Selamlar kızlar bugün transferin 10.günü ve sabah peçeteje pembe bir akıntı geldi hafif hafifte regl ağrısına benzer sancım var aşırı korkuyorum yerleşme mi başka birşey mi 😫
Canım genellikle transferden 4-5 gün leke gelirse yerleşme diyorlar ama 10. Gün test vermemiz gerekiyor bi de 12. Gün sen kan testi verdin mi?

Canım genellikle transferden 4-5 gün leke gelirse yerleşme diyorlar ama 10. Gün test vermemiz gerekiyor bi de 12. Gün sen kan testi verdin mi?
Hayır normalde cumartesi yaptırmam gerekiyordu doktorum yerleşme olabilir dedi şu an kesildi zaten sadece ağrım var o korkutuyor beni zaten sanırım bugün gidip acile kan vereceğim

Hayır normalde cumartesi yaptırmam gerekiyordu doktorum yerleşme olabilir dedi şu an kesildi zaten sadece ağrım var o korkutuyor beni zaten sanırım bugün gidip acile kan vereceğim
Olabilir canım doktorlar daha bilir kesinlikle inşallah yerleşme kanamasıdır. Mutlu haberlerini verirsin 🥰🥰 ama tedbir amaçlı test vermende evet fayda var.

Bende hala periler görev başında kan testi vermek için biraz daha bekliyorum. 3. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bilemiyorum. İnşallah periler haklı çıkar ikimizde de hayırlısıyla 🥰🥰
Ay inşallah ya 🙏🏻 benimde bugün 4. Gün ama dediğiniz gibi hafta sonuna kadar beklemek İstiyorum bide mevsim geçişi etkilemiş olabilir diye de düşünüyorum inşallah hayırla sonuçlanır. 🙏🏻

Back