- Konu Sahibi TeacherZeyzey
Benimde 5 temmuz hayırlısıyla inşallah tutmuş olurlar Benim kasık ağrım var. Sizde durumlar nasılBenim test tarihi 4 temmuz inşallah güzel sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 5 temmuz hayırlısıyla inşallah tutmuş olurlar Benim kasık ağrım var. Sizde durumlar nasılBenim test tarihi 4 temmuz inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah tutsunlar da bize bayram sevinci yaşatsınlar Benim ara ara batmalar oluyor onun dışında hiçbir şey yok ama belirti aramıyorum hiç çünkü ilk transferimde kesin hamileydim göğüsler şişti belimi artık eşime ovduruyordum kasıklarım çatlıyordu sonuç negatifti o yüzden bu sefer hiç dinlemicem vücudumu sen de dinleme boşver herkesin vücudu ayrı bazılarında belirti olur bazılarında olmaz benim umudum var inşallah tutunacaklarBenimde 5 temmuz hayırlısıyla inşallah tutmuş olurlar Benim kasık ağrım var. Sizde durumlar nasıl
İnşallah canım Benim ilk deneme o yüzden korkuyorum. Seninde 2 embriyomu yerleştirirldiİnşallah tutsunlar da bize bayram sevinci yaşatsınlar Benim ara ara batmalar oluyor onun dışında hiçbir şey yok ama belirti aramıyorum hiç çünkü ilk transferimde kesin hamileydim göğüsler şişti belimi artık eşime ovduruyordum kasıklarım çatlıyordu sonuç negatifti o yüzden bu sefer hiç dinlemicem vücudumu sen de dinleme boşver herkesin vücudu ayrı bazılarında belirti olur bazılarında olmaz benim umudum var inşallah tutunacakl
Yok canim benim tek embriyoİnşallah canım Benim ilk deneme o yüzden korkuyorum. Seninde 2 embriyomu yerleştirirldi
Merhaba canım nasılsın bugğnYok canim benim tek embriyo
Merhaba canim iyiyim şükür ama dün çok az bi kasık ağrım vardı bugün biraz akşam saatlerinde arttı adet olcakmışım gibi şimdi geçti sen nasılsınMerhaba canım nasılsın bugğn
Sevindim canım çok şükür Ben dün gece 2 de acile gittim dayanamadım agrıya şimdi iyiyim çok şükür proluton ağrısıda olmasa daha iyi olurdu.Merhaba canim iyiyim şükür ama dün çok az bi kasık ağrım vardı bugün biraz akşam saatlerinde arttı adet olcakmışım gibi şimdi geçti sen nasılsın
Bence bu ağrıların sebebi güzel bir sebep biz hep hayra yoralım sonu güzel olsunn Benim proluton yok canım hiç iğne yok daha doğrusu estrofem decavit ve progestan fitil varSevindim canım çok şükür Ben dün gece 2 de acile gittim dayanamadım agrıya şimdi iyiyim çok şükür proluton ağrısıda olmasa daha iyi olurdu.
Benim 5 bb canimMerhaba arkadaşlar 5.gün embriyolarınızın kalitesi nedir. Ben de temmuzda transfer olacağım 3bb kalite ile
Merhaba benim de test tarihim 4 temmuz insallah guzel haberler alirizBenim test tarihi 4 temmuz inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallahh haberleşelim mutlakaMerhaba benim de test tarihim 4 temmuz insallah guzel haberler aliriz
Kızlar progestan fitil yaptığımız gebelik testlerini pozitif olarak etkiler mi???
İnşallahh haberleşelim guzel haberlerle gelelim insallah.Sizde nasil gidiyor belirtiler falan varmi?Sanki gunler gecmek bilmiyor hem ilaclar hemde surec gercekten cok yoruyor
Merhaba hayirli olsun.Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Doktorlar ilk 3 gun yatmayi sonra gunluk isleri agir olmamak kaydiyla yapabilirsiniz diyor. Ancak ben kan tahlili yapana kadar ise gitmedim evden cikmadim ev isleri de yapmadim.Simdi Allah izin verirse kalp atisi duyacagimiz gunu bekliyoruz.Merhaba arkadaslar pozitiv alan arkadaslar hepinizi tebrik ederim darisi butun bekleyenlerin basina, ben dun transfer oldum. sizler transfer sonrasi neler yaptiniz? hep yattiniz mi yoksa normal yasama gerimi dondunuz
Merhaba Bende 29 haziran da transfer oldum 8 temmuz test günüm ilk 2 gün genelde yattım fazla hareket etmedim arada kısa yürüyüş yaptım evde şu anda da genelde dinleniyorum ama evin içinde daha rahat hareket ediyorumMerhaba arkadaslar pozitiv alan arkadaslar hepinizi tebrik ederim darisi butun bekleyenlerin basina, ben dun transfer oldum. sizler transfer sonrasi neler yaptiniz? hep yattiniz mi yoksa normal yasama gerimi dondunuz
Merhaba benim 5AA inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba arkadaşlar 5.gün embriyolarınızın kalitesi nedir. Ben de temmuzda transfer olacağım 3bb kalite ile
Amin inşallahMerhaba benim 5AA inşallah güzel sonuçlar alırız