• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası

Merhaba hanımlar ben 10 Şubat'ta transfer oldum bugün 6 günüm pazartesi ovitrelle çatlatma iğnesi vurundum 2 3 gündür kahverengi lekelenme Kerim oluyor bu 3 üncü tüp bebek tedavim 2si başarısız oldu maalesef bu 3uncu idrar testi yapmadım korkuyorum negatif görürüm diye pazar gün kan testim varlekelenme görüp hamile kalan varmı lekelenme ne için oluyor🤲❤️💓🌸
Pardon ama transferden sonra yumurta çatlatma olmaz. Yanlışınız var

Merhabalar ben 3 gün önce tüp bebek transferi oldum. Estrofem ve progestan iğne kullanıyorum. Bu akşam regl sancısına benzeyen ağrılarım başladı. Normal şartlarda reglime 4 gün var. Bu normal mi ilaçlardan vs olabilir mi tutunma belirtisi vs mi korkuyorum ya negatifse diye. Bildiğim kadari ile ilaçları kullanırken regl olmuyoruz diye duymuştum ama emin olamadım

Merhabalar ben 3 gün önce tüp bebek transferi oldum. Estrofem ve progestan iğne kullanıyorum. Bu akşam regl sancısına benzeyen ağrılarım başladı. Normal şartlarda reglime 4 gün var. Bu normal mi ilaçlardan vs olabilir mi tutunma belirtisi vs mi korkuyorum ya negatifse diye. Bildiğim kadari ile ilaçları kullanırken regl olmuyoruz diye duymuştum ama emin olamadım
Canım ara ara kasık ağrısı ve batmalar oluyor. Burada bu belirtileri yaşayıp pozitif görenler oldu inşallah senin de öyle olur ☺️ ama ilaç kullanırken regl olmuyor değilmişiz ocak ayında yaşadım oluyoruz ama sen olma 😃 inşallah hayırlı güzel haber verenlerden ol

Canım ara ara kasık ağrısı ve batmalar oluyor. Burada bu belirtileri yaşayıp pozitif görenler oldu inşallah senin de öyle olur ☺️ ama ilaç kullanırken regl olmuyor değilmişiz ocak ayında yaşadım oluyoruz ama sen olma 😃 inşallah hayırlı güzel haber verenlerden ol
İnş yarabbim daha 3 gün oldu transfer olalı umarım olmam ne zormuş Allahım bu süreç içimde dünya kadar korku

İnş yarabbim daha 3 gün oldu transfer olalı umarım olmam ne zormuş Allahım bu süreç içimde dünya kadar korku
İnşallah canım ama korkma dua et bol bol (biz de ederiz :) ) bence de bekleme süreci zor, hiç bu kadar hamilelik belirtisi şeysi okumamıştım o bekleme süresinde hepsini okudum sanırım :) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin cümlemize inşallah. Progesteron hormonu şişlik yaptığı için batma oluyor diye okumuştum. Korkma inşallah rabbim büyük hayırlı haberler ver.

Benim regl dönemime yakın ve de ondan sonra birkaç gün daha regl olacak gibi ağrım oldu sonra geçti canım. İnşallah güzel haberler alırsın 🌸

Bu ayki transfer olan anne adayalari hep kasik agrisi diyo niye acaba
benimde pazartesi transferim oldu 2. denemem benim sol tarafta kasık ağrım var transfer gününden beri bir giriyor bir geçiyor beklemem çok zor daha çok başındayız birde nasıl gelecek test günü o gün gelse sonuç korkutuyor allah hepimizin yardımcısı olsun ve sonuçlarımız pozitif olsun aminnn

benimde pazartesi transferim oldu 2. denemem benim sol tarafta kasık ağrım var transfer gününden beri bir giriyor bir geçiyor beklemem çok zor daha çok başındayız birde nasıl gelecek test günü o gün gelse sonuç korkutuyor allah hepimizin yardımcısı olsun ve sonuçlarımız pozitif olsun aminnn
Ayyyy aynıyız inan kişiden kişiye değişiyo bu heycan, karnımızın ağrısı bile güzel geliyo

Kızlar adetim 3 gün gecikti. Transfer sonrası 9. Gün adet olmuştum tam günümde ve tam her zaman olduğu gibi 6 gün sürmüştü ve bitmişti. Doktor 1 ay bekleyelim dedi. Ama bu ay 3 gün geçti hala adet olmadım. Sabah test yaptım negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitife döner mi yoksa ilaçlar 1. Değilde 2. Ayda mı düzensizlik yaptı. Sizde nasıl oldu?

Merhaba bende 27 sinde tranafer oldum ikinci deneme. 2 embriyo transfer edildi ilkinde genetiğine bakılmıştı sağlıklı embriyo transfer edildi ama kalp atışını duymadık malesef, şimdikiler genetiğine bakılmayanlar bakalım hayırlısı olsun bugün erken gebelik testi yaptım negatifçıktı bira moralim bozuldu ama erken daha diyip teselli ediyprum kendimi hakkımızdahayırlısı olsun bu arada bende sol kasığımda batmalar kasılmalar hissediyorum sanki orda hep bişey var

Merhaba bende 27 sinde tranafer oldum ikinci deneme. 2 embriyo transfer edildi ilkinde genetiğine bakılmıştı sağlıklı embriyo transfer edildi ama kalp atışını duymadık malesef, şimdikiler genetiğine bakılmayanlar bakalım hayırlısı olsun bugün erken gebelik testi yaptım negatifçıktı bira moralim bozuldu ama erken daha diyip teselli ediyprum kendimi hakkımızdahayırlısı olsun bu arada bende sol kasığımda batmalar kasılmalar hissediyorum sanki orda hep bişey var

Erken test yapmışsınız moralinizi bozmayın pozitifleri görücez Allah’ın izniyle aminnn benim kasılmalar arada oluyor hala onun dışında bi belirti yok göğüslerim de bi hassasiyette yok ilk tüp bebekte hassasiyetim çok vardı ama o negatif sonuçlanmıştı

Kızlar selam nasılsınız. Bugün benim 7 günüm ve kasık ağrılarım arttı bazen regl gibi bazen batma gibi bugün daha fazla hissediyorum nedense. Ne düşünsem onuda bilmiyorum kimi belirti diyor kimi ilaçlardan diyor sizde durumlar nedir ağrım olsa dert olmasa dert valla zor bir süreç ya siz nasılsınız

Back