İnşallah sende akıntı falan oluyor mu? Bende beyaz şeffaf akıntı bu ay sanki biraz fazla gibi ama perilerin yanıltması da olabilir bilemiyorum. Bide ara ara karnım kazınıyor ama son zamanlarda aldığım kiloların acıkması mı bilemiyorum. Sonuçta cüsse olarak büyüdüm daha fazla yiyeceğe ihtiyaç duyuyorum. Offff ne zor ya defalarca negatifi gördükten sonra şimdi görmemek ve yıkılmamak için direnmek. Rabbim hayırla güzel haberlerle sonuçlandırsın inşallahAy inşallah ya benimde bugün 4. Gün ama dediğiniz gibi hafta sonuna kadar beklemek İstiyorum bide mevsim geçişi etkilemiş olabilir diye de düşünüyorum inşallah hayırla sonuçlanır.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası
- Konu Sahibi Bayan07
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #tupbebek2023
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
Yok ya o şekilde bi akıntım yok. Sadece meme hassasiyetim çok fazla. Normalde bununla birlikte kasıklaırmda ağrılar olurdu adet düzenimde. Ara ara batan mesela şimdi oda yok çok garip bi şekilde sanki daha adetime varmış gibi. Ama meme hassasiyetim çok fazla uyurken yüz üstü yatmak bile rahatsız ediyor o derece.İnşallah sende akıntı falan oluyor mu? Bende beyaz şeffaf akıntı bu ay sanki biraz fazla gibi ama perilerin yanıltması da olabilir bilemiyorum. Bide ara ara karnım kazınıyor ama son zamanlarda aldığım kiloların acıkması mı bilemiyorum. Sonuçta cüsse olarak büyüdüm daha fazla yiyeceğe ihtiyaç duyuyorum. Offff ne zor ya defalarca negatifi gördükten sonra şimdi görmemek ve yıkılmamak için direnmek. Rabbim hayırla güzel haberlerle sonuçlandırsın inşallah
Gerçekten ı kadar çok uzun süredir negatif görüyorum ki bende o yüzden ne kimseye söyleyebiliyorum bu durumu ne de gidip test alabiliyorum. İnşallah gizel sonuçlanır ya. Bi belirti de aramak da istemiyorum yok yaa düzeni şaşmıştır diyorm ama ister istemez gün geçtikçe de kafa gidiyor oraya
Bende o durumdayım belirti aramıyorum tam aklımdan çıkıyor adet sancısı gibi bişii oluyor yeniden aklıma giriyor, gidip bakıyorum adet değilim çok şükür diyorum unutuyorum, bi akıntı geliyor hadi baştan neyse böyle böyle deliricez herhaldeYok ya o şekilde bi akıntım yok. Sadece meme hassasiyetim çok fazla. Normalde bununla birlikte kasıklaırmda ağrılar olurdu adet düzenimde. Ara ara batan mesela şimdi oda yok çok garip bi şekilde sanki daha adetime varmış gibi. Ama meme hassasiyetim çok fazla uyurken yüz üstü yatmak bile rahatsız ediyor o derece.
Gerçekten ı kadar çok uzun süredir negatif görüyorum ki bende o yüzden ne kimseye söyleyebiliyorum bu durumu ne de gidip test alabiliyorum. İnşallah gizel sonuçlanır ya. Bi belirti de aramak da istemiyorum yok yaa düzeni şaşmıştır diyorm ama ister istemez gün geçtikçe de kafa gidiyor oraya
- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
gerçekten öyle ya.Bende o durumdayım belirti aramıyorum tam aklımdan çıkıyor adet sancısı gibi bişii oluyor yeniden aklıma giriyor, gidip bakıyorum adet değilim çok şükür diyorum unutuyorum, bi akıntı geliyor hadi baştan neyse böyle böyle deliricez herhalde
Hayır olsam da benim için iyi olacak bi an evvel Ramazan gelmeden tedaviye başlasam iyi olscak. Olmasam da iyi olacak. Ama hayırlısı ya artık sakince geçirmeye çalışalım tırlatmadan
Ramazan gelmeden hamile olsak ve sağlıklı evlat(lar) taşısak hayırla dünyaya gelecek o zaman en süperi olacak. Sürekli dua ediyorum bu açıdan da iyi. Rabbime daha yakın hissediyorum kendimi.gerçekten öyle ya.
Hayır olsam da benim için iyi olacak bi an evvel Ramazan gelmeden tedaviye başlasam iyi olscak. Olmasam da iyi olacak. Ama hayırlısı ya artık sakince geçirmeye çalışalım tırlatmadan
- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
Amiiin amiiin gerçekten ne kadar güzel olur öyle olsa bekleyelim bi kaç gün daha bakalım hayırlısıyla.Ramazan gelmeden hamile olsak ve sağlıklı evlat(lar) taşısak hayırla dünyaya gelecek o zaman en süperi olacak. Sürekli dua ediyorum bu açıdan da iyi. Rabbime daha yakın hissediyorum kendimi.
Birlikte güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.Amiiin amiiin gerçekten ne kadar güzel olur öyle olsa bekleyelim bi kaç gün daha bakalım hayırlısıyla.
- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
buldum kendim gibi birini kesinlikle haber ederim sizde haberdar edinBirlikte güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.
Canım idrar test yapmışmıydın ?Hayır normalde cumartesi yaptırmam gerekiyordu doktorum yerleşme olabilir dedi şu an kesildi zaten sadece ağrım var o korkutuyor beni zaten sanırım bugün gidip acile kan vereceğim
- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 32
Eveeeeettttt ayyyy maşallah bin kere işte sana hamilesin kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsinKızlar sanırım hamileyim sonucum 99.24 çıktı pozitif değil mi ölücem şimdi değer normal mi
- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 32
Allah razı olsun bacım çok teşekkür ederim dua edin cumartesi değerim yükselsinEveeeeettttt ayyyy maşallah bin kere işte sana hamilesin kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
İnşallah canım dua edeceğim mutlaka Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin. Güzel güzel haberler ver inşallah.Allah razı olsun bacım çok teşekkür ederim dua edin cumartesi değerim yükselsin
- 9 Mayıs 2022
- 3.887
- 3.516
- 63
Benim ki geldiBirlikte güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.
Maalesef inşallah 2
Güne yeni tedavime başlıyorum inşallah sizinki gebeliktir
Hayırlısı olsun canım güzel güzel şimdi tedavine başla son tedavin olsun hayırla pozitif sonuçlar al inşallah. İnanıyorum ben mutlu haberini yazacaksın inşallah.Benim ki geldi
Maalesef inşallah 2
Güne yeni tedavime başlıyorum inşallah sizinki gebeliktir
Ben hala beklemedeyim..
İlaçlardanKızlar selam nasılsınız. Bugün benim 7 günüm ve kasık ağrılarım arttı bazen regl gibi bazen batma gibi bugün daha fazla hissediyorum nedense. Ne düşünsem onuda bilmiyorum kimi belirti diyor kimi ilaçlardan diyor sizde durumlar nedir ağrım olsa dert olmasa dert valla zor bir süreç ya siz nasılsınız
- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 32
- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
Aynı yerde aynı saatte mi kan verdin ? Benimde 10.gün 85 12.gün 138 çıktı doktorum tekrar kan istemedi 1,5 kat artış yeterli dediKızlar bugün tekrar kan verdim değerim 2 katı artmamış 99.24 tü bugün kü 152,9 çıkmış. Pazartesi tekrar kan ver dedi doktor. Bir korku kapladı içimi aşırı korkuyorum şu an. İnş birşey yoktur dua edin olur mu
- 5 Temmuz 2022
- 208
- 121
- 23
- 32
Hayır ilk yaptırdığımı devlet acilinde bugün kü ise kendi tüp bebek merkezimde verdim bahçeci de. Doktor verdiğim saati vs sordu. İçime düştü bir korku sormayınAynı yerde aynı saatte mi kan verdin ? Benimde 10.gün 85 12.gün 138 çıktı doktorum tekrar kan istemedi 1,5 kat artış yeterli dedi