İnşallah canım gebe kalırız. Normal o çıkması benımde öyle akıntı gibi beyaz afedersın opudan sonra başladım hala devam ediyorum.Aynen sebep bulunmayınca insan bi süre sonra hissizleşiyor galiba. İnş hamilesinizdir. Size yumurta toplama işleminden sonra fitil verildi mi? Ben fitili kullanıyorum hatta bi 45 dk da yatıyorum etki göstersin diye. Ama affedersiniz idrarda beyaz parçacıklar oluyor fitil olduğunu düşünüyorum bu normal mi?
Çok teşekkür ederim bilgiler için. İnş. sizde haber verin bende size burdan yazarım gerçi benim daha var sürecim ama haberleşiriz tekrar.İnşallah canım gebe kalırız. Normal o çıkması benımde öyle akıntı gibi beyaz afedersın opudan sonra başladım hala devam ediyorum.
Haberleselim tabikiiÇok teşekkür ederim bilgiler için. İnş. sizde haber verin bende size burdan yazarım gerçi benim daha var sürecim ama haberleşiriz tekrar.
Canım genelde pkolularda yumurta fazlalığı oluyor, seninki az değil gayet normal bi sayı, bende pkoluyum 27 yumurta toplandı, 10 tanesi 1.kalite 5.gün embriyosu olmuştu. 2 transfer yaptılar biri tuttu şuan 6 yaşında oğlum var, kalan 8 embriyom dondu. 15 eylül de tekrar 2 embriyo daha koydular 6 kaldiHerkese merhaba 21 eylül de opu oldum. Bu sabah aradılar, 7 yumurta toplanmış 4 ü döllenmiş hepsi iyi kalite denildi. Transfer günümü doktor haber verecek. Bu arada verdiği ilaçları kullanıyorum. Bazı konularda gördüm 30-40 yumurtadan bahsediliyor. Beni yumurta sayısı endişelendirdi. Deneyimli olan arkadaşlar cevap atabilir mi?
hadı ınsallaahhh sonucun pozıtıf olsun canım, nerde tedavı gordun?Amin darısı başımıza. Bana da bu ay taze embriyo transfer edilecek. İlk tüp bebek denemem. Eşimde de bende de hiç bir problem yok. 3 yıldır evliyiz geçen ay aşılama oldum sonuç negatifti. Sizin embriyolar en iyi kalitemiydi, negatif sonucu gördüğünüz?
fıtıl sonrası akıntı normal kuzu,Aynen sebep bulunmayınca insan bi süre sonra hissizleşiyor galiba. İnş hamilesinizdir. Size yumurta toplama işleminden sonra fitil verildi mi? Ben fitili kullanıyorum hatta bi 45 dk da yatıyorum etki göstersin diye. Ama affedersiniz idrarda beyaz parçacıklar oluyor fitil olduğunu düşünüyorum bu normal mi?
Ya ben aslında pazartesiye kadar 3 ü kalır mı ki diye telaş yaptım. Doktorum her şey güzel gidiyor diyor ama burada da bir kaç bir şey okuyunca ister istemez kafam karıştı.Canım genelde pkolularda yumurta fazlalığı oluyor, seninki az değil gayet normal bi sayı, bende pkoluyum 27 yumurta toplandı, 10 tanesi 1.kalite 5.gün embriyosu olmuştu. 2 transfer yaptılar biri tuttu şuan 6 yaşında oğlum var, kalan 8 embriyom dondu. 15 eylül de tekrar 2 embriyo daha koydular 6 kaldi
Özel doktorum var. Opu işlemi ve transfer Nova art tüp bebek merkezinde olacak Ankara da.hadı ınsallaahhh sonucun pozıtıf olsun canım, nerde tedavı gordun?
anladım canımm,Özel doktorum var. Opu işlemi ve transfer Nova art tüp bebek merkezinde olacak Ankara da.
İlaçlarla beraber 25 bin buldu benimki.anladım canımm,
ıslemler ortalama kac lıra tuttu acaba ?
Test yaptinmi canim ben yarin yapmayi düşünüyorum benim 2.ci gün embriyosu transferiValla karnimda sancı oluyor ama arada bir, çokta bi belirtim yok, ilaçlardan da olabilir diye düşünüyorum. Rabbim yardim etsin, ben 27 sini bekleyebilirmiyim bilmiyorum belki erken bi test yapabilirim
anladım kuzum, hemen hemen aynı heryerdeİlaçlarla beraber 25 bin buldu benimki.
Aynen çok pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun.anladım kuzum, hemen hemen aynı heryerde
amıınnn kuzum oyle gercektenAynen çok pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun.
Yaptım valla bugün sabah, pozitif cıktı, pazartesi kan testi yaptıracam inşallah pozitif devam ederTest yaptinmi canim ben yarin yapmayi düşünüyorum benim 2.ci gün embriyosu transferi
Gerçektennnnnn miiiiiiYaptım valla bugün sabah, pozitif cıktı, pazartesi kan testi yaptıracam inşallah pozitif devam eder
Amin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahGerçektennnnnn miiiiiiharika çok sevindim canım rabbim bir avazda kucağına almak nasip olsun
Kesesini gördünmü gittin mi .. dua et canım iki canlısın sen artık kırk bir kere maaşallah canımsınAmin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
Canım inşAllah olumlu sonuç alırsınız.Transfer sonrası nasıl beslendiniz hanımlar? İlk tüp bebek deneyimim yaşım 25 inşallah güzel sonuç alırız. 12 Eylül kan’da gebelik testi yapacağız. Hiç bir sorunumuz olmadığı halde tüp bebek yapmaya karar verildi. Şimdilik bir problem yok. Bu arada 4yıldır evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?