- 7 Ocak 2014
- 3.132
- 4.414
- 333
- 38
Yok canım daha 9.günü transferin daha yarın kan tahlili verecem kese 5 haftadan önce görülmüyorKesesini gördünmü gittin mi .. dua et canım iki canlısın sen artık kırk bir kere maaşallah canımsın ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım daha 9.günü transferin daha yarın kan tahlili verecem kese 5 haftadan önce görülmüyorKesesini gördünmü gittin mi .. dua et canım iki canlısın sen artık kırk bir kere maaşallah canımsın ❤
Şimdi okudum bülent tıraş yapmış tedavini 5ci gün emriyosu imiş senin benim 2. ci gün embriyosu yarin 8 ci gün hayırlısı allah'tan canımYok canım daha 9.günü transferin daha yarın kan tahlili verecem kese 5 haftadan önce görülmüyor
Şu an gebeyim 6.5 haftalık şükür olsun :) tüp bebeğe hazırlık sürecim iyiydi. Dondurulmuş 5. Gün blastokist embriyosu transfer edildi. İğneler zorlamıyor desem yalan olur. Özellikle kan sulandırıcı ilk vurulduğunda yakıyor biraz. Göbeğim mosmor diyebilirim. Hâlâ da kullanıyorum Ama bu yolda çekilen her şey mübahtır. Asla bir zorluk olarak görmedim. Her vurduğumda aksine şükür ettim ve teslim oldum Allah’a. Mutlu oluyordum hep.. acısı çok zorluğu çok ama inanın pozitif sonucu alınca değiyor her şeye.. Allah’ın izniyle inşallah her şey iyi olacak..Canım inşAllah olumlu sonuç alırsınız.
Tüp bebeğe hazırlık süreciniz nasıl geçti? İğneler zorluyormu?
Canim ne yaptin senin kacinci gün emriyosu hayirli haberlerini bekliyoruz bak bur hep birlikte ben bu sabah test yaptim bellii belirsiz çıktı ikinci çizgi bilmiyorum üzüldüm ettim sabahtir ama 2ci gum embriyosu oldugu için daha etken idrara cikmaz diye düşünüyorum.. bugün 9 cu gün .... normal 5 ci gün transferime göre daha 6.cı gündeyiz bugün .. geçen ocak ayında hamile kalmıştım yaptiklarimda böyle çıkmıştı hatta 7.8 ci 9. gunde yapmıştım testleri ... yarin doktorumun normal doktorumun test günümYaptım valla bugün sabah, pozitif cıktı, pazartesi kan testi yaptıracam inşallah pozitif devam eder
Kan tahlili yaptırdım bugün değer 760 ciktiCanim ne yaptin senin kacinci gün emriyosu hayirli haberlerini bekliyoruz bak bur hep birlikte ben bu sabah test yaptim bellii belirsiz çıktı ikinci çizgi bilmiyorum üzüldüm ettim sabahtir ama 2ci gum embriyosu oldugu için daha etken idrara cikmaz diye düşünüyorum.. bugün 9 cu gün .... normal 5 ci gün transferime göre daha 6.cı gündeyiz bugün .. geçen ocak ayında hamile kalmıştım yaptiklarimda böyle çıkmıştı hatta 7.8 ci 9. gunde yapmıştım testleri ... yarin doktorumun normal doktorumun test günüm
Hamilesin 760 cıkmış işte ikizler geliyor yeşilcan muhteşem maaşallah süpersin ne güzel bebeklerin sana tutunmus geliyorlar ❤ ...Kızlar bugün gebelik için tahlil yaptırdım değer 760 yazıyor tam anlayamadım hamilemiyim bi bakarmisiniz
Canım merhaba bende dört senelik evliyim. Yeni başladım tüp bebeğe . Süreç nasıl opu işlemi zor oluyor mu? Kaç yumurtan vardı ? İnşallah bu sefer pozitifi görürsün sağlıkla kucagıba alırsınben de yaklaşık 4 yıldır evliyim. ani bir kararla yaz başı tüp bebeğe başladık. ilk denememiz taze transfer negatif olmuştu. bugün son embriyolarım transfer oldu sizi tebrik ederim darısı başımıza
Çok teşekkür ederim darısı bekleyenlere olsun inşallahHamilesin 760 cıkmış işte ikizler geliyor yeşilcan muhteşem maaşallah süpersin ne güzel bebeklerin sana tutunmus geliyorlar ❤ ...
merhaba iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hep beraberCanım merhaba bende dört senelik evliyim. Yeni başladım tüp bebeğe . Süreç nasıl opu işlemi zor oluyor mu? Kaç yumurtan vardı ? İnşallah bu sefer pozitifi görürsün sağlıkla kucagıba alırsın
Teşekkür ederim canım cevabın için. İnşallah bundan sonraki yumoşlar sıkıca tutunur. Birden başladık tedaviye çok ani oldu herşeyi araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorummerhaba iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hep beraber
açıkçası iğne yapmak ilaç içme bunu takip etme olayı beni hiç zorlamadı. opu işleminde anestezi aldığımız içni hiçbir şey hissetmiyoruz. sonrası birazcık zorluyor biraz adet olacakmış ağrısı oluyor ama çok kötü değil ve kişiden kişiye değişiyor. benim 10 yumurta toplandı, 8 i döllendi. 5.güne 5 adet ulaştı. 1 i transfer edildi 2si donduruldu, kalanlar ne oldu bilmiyorum her şey mükemmeldi ama negatif oldu, o yüzden süreç esnasında bi sorun çıksa bile hiç takılıp kalmamalıyız.. sonuçta biraz da nasip
ben de öyle, sudan çıkmış balık gibiydim işlemlerin neredeyse hepsini yaşarken öğrendim sakın endişelenmeyin, hele transfer çok tatlı bir süreç heyecanlı… gideceğiniz yer, çalışanlar, doktorunuz size rehber olacaktırTeşekkür ederim canım cevabın için. İnşallah bundan sonraki yumoşlar sıkıca tutunur. Birden başladık tedaviye çok ani oldu herşeyi araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum
İnşallah cnaım dualarım seninle. Burdan bilgilendir durumunubugün çok yoruldum inşallah bir şey olmamıştır.. bir de çayı bırakamıyorum
ilk transferde yatmıştım her işimi eşim yapmıştı yemekleri anneler yapmıştı.negatif oldu.
bu sefer kimseye söylemedik ilk üç gün evde dikkat ettim hiç yatmadım 4. gün işe başladım. inşallah pozitifi göreceğim.
ben de benzer durum yaşadım özellikle akşamları çok şiş yatıyordum sabah tuvalete çıkınca rahat ediyordumArkadaşlar tekrar merhaba transfer sonrası 4. günüm şuan inanılmaz gaz sancım oluyor. Karnım böyle şiş gibi sizlerde benzer durum yaşadınız mı? Bir tavsiyeniz var mı?
Doktorla konuştum hormon iğnesinden kaynaklandığını söyledi. Dediğiniz gibi akşamları çok sıkıntı oluyor. Bir de bende ateş basması var. Çok sıcaklıyorum tabi bu da büyük ihtimal ilaçlardan.ben de benzer durum yaşadım özellikle akşamları çok şiş yatıyordum sabah tuvalete çıkınca rahat ediyordum
açıkçası hiç ilaç kullanmadan aynı belirtileri yaşadım inşallah hamilelik belirtisidir sizin deDoktorla konuştum hormon iğnesinden kaynaklandığını söyledi. Dediğiniz gibi akşamları çok sıkıntı oluyor. Bir de bende ateş basması var. Çok sıcaklıyorum tabi bu da büyük ihtimal ilaçlardan.