- 15 Mart 2015
- 81
- 26
Ya ne bılım bende dha ınanamıyorum. Bıde cok uzuluyorum ytarak gecrdıyım içn. Pekı yan yatamı yosan nsım yatıyosun canım sırt ustumu. Ben srt ustu yatnca kasıgıma agrı grıyo sendede oluyomu gögüs lerımde deyıstı sıstıler sende vrmıİnşallah güzelim..Her ikimiz de alırız bebişleri birgün kucağımıza Allah'ın izniyleBen daha hala tam inanamıyorum. Herkeste farklı oluyor galiba semptomlar biraz da aileye benziyor. Benim annemde ve ablamda da hamilelikleri kolay geçmiş. Ne bulantı, ne aşerme olmamış. Bende de yok. Şımaramıyorum yani kocama Arada ağrı giriyor karınım alt bölgesine ama sonra geçiyor. Belki gaz sıkışması da olabilir. Son zamanlarda sürekli tuvalete çıkar oldum zaten. Yan yatamıyorum yalnız ben. Sanki karnım sarkıyomuş gibi olmaya başladı. Daha erken ama öyle hissediyorum. Kasıklarımda da hafiften bir sızı var sürekli ama galiba benim acı eşiğim yüksek. Bana pek etkisi olmuyor Sen de aslında yatmanın tadını çıkar bence. Sonra hiç fırsatımız olmayack umarım
Bıde bız aynı doguracaz hakıbaYa ne bılım bende dha ınanamıyorum. Bıde cok uzuluyorum ytarak gecrdıyım içn. Pekı yan yatamı yosan nsım yatıyosun canım sırt ustumu. Ben srt ustu yatnca kasıgıma agrı grıyo sendede oluyomu gögüs lerımde deyıstı sıstıler sende vrmı
Evet sırt üstü veya hafif yana doğru yatıyorum. Bende pek ağrı yok kasıklarımda ama dedim ya ırsi galiba. Göğüslerimde şişkinlik başladı ama tedavi sırasındaki kadar ağrı yok. Böyle olunca da acaba bende mi bir anormallik var diyorum.Ya ne bılım bende dha ınanamıyorum. Bıde cok uzuluyorum ytarak gecrdıyım içn. Pekı yan yatamı yosan nsım yatıyosun canım sırt ustumu. Ben srt ustu yatnca kasıgıma agrı grıyo sendede oluyomu gögüs lerımde deyıstı sıstıler sende vrmı
Bana da öyle geliyorBıde bız aynı doguracaz hakıba
Ya bende dyorum kendıme bendemı anormllık kımsede agrı yok bende var. Sonra kanamm var ya ınnkı en ufak bı agrımda korkuyorumBana da öyle geliyor
Güzelim nasılsın? Gittin mi doktor kontrolüne?Ya bende dyorum kendıme bendemı anormllık kımsede agrı yok bende var. Sonra kanamm var ya ınnkı en ufak bı agrımda korkuyorum
Güzelim nasılsın? Gittin mi doktor kontrolüne?[/QUOTE
Gttım canım kesyı grdum ama cok kotuyum ben mıdem bulnıyo bısey yıyemıyırum dusuk rıskım vr hep ytıyorum kasıkleımdakı agrılr cok kotuyym kocam dan bıke kocamı gectım kendımden bıle tıskınıp kusuyorum
Canım ya bende aynı senn gıbı cok kotuyum bu surecı kotu gecırenlardenım transferde hıc acı ckmıyosun merak etme bu seyın en kolayı sadece ıdrale sıkısıyosun hıc korkmaArkadaslar yardıma ihtiyacım var. Berbat durumdayım. Çarşamba yumurta toplama vardı. İki kes anestezi verilmesine rağmen gözümü kırpmadim. Cığlık cığlıga canli canli toplandi 8 yumurta. Ameliyatı gibi ağrıyor hala karnım. Ve bugün sadece ikisinin yaşadığını hatta birinin durumunun baya kötü olduğunu öğrendik. İki tane transfer edecekti Dr. Malesef üçüncü güne bile bekleyemiyoruz. Eğer hala hayattalarsa yarın yani 2. Günü transferi var. Transfer de zormu. OPuda yaşadığım travması anlatamadım daha. Birde progesteron iğneden suan sol bacağı hareket etmiyor. Kullanmadan nolur. Fitilini kullanıyorum zaten. Mide bulantısı karın ağrısı kalça ağrısı transfer korkusu...mahfoldum ben
merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. iki gün önce transferim yapıldı. sizce transfer sonrası istirahat ne kadar olmalı. iki gün yeterlimi. iki gün sonrası işe başlamak engel olurmu. nolur bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.
Senn nasıl gıdyo. İşşallah yoktur bı srunSaadetçim siz önceden tedbirinizi almışsınız işte. Eminim doktor gerekli ilaçları vermiştir. Biliyorum söylemesi kolay ama sen yine de sakin olmaya çalış. Bu dönemi de atlatacaksın inşallah. İlk üç ay herkes için riskli,senin demek ki bünyen daha hassas. Olumlu düşünmeye çalış canım.
Senn nasıl gıdyo. İşşallah yoktur bı srun
İşşallah Cnım bnımBenim şimdilik yolunda gidiyor ama tabi perşembe doktor randevum var. İnşallah kalp atışlarını da duyarım bu sefer.