arkadasım bu mubarek gunde yemın edıyorum dua okudum herkesın duaları gercek olsun dedım benimde transverime daha var dondurulmus için önümüzdeki haftaolucak suanda bant kullanıyorum bide ilac arkadasım bende yatıcam rıske sokamam maddı ve manevı gercekten yoruluyoruz oyuzden sadece yemek yemeİşşallah ya sancıkrım
Yok kuzum ya yanlısın var benım ılk drnmm ve dondrulmus la oldu sakin ol hıc belırtı arama yat kalk iş yapma sadece şişine git ve yemej ye başka da hıc bısey dusunmr banada dua et gebelıyımın devamlılıgı ıcn sorulrın olursa sor bana
Kesınlıkle ama gezde evde rahmın kanlnsım dedı doktr bana emınım tutcak ben ıcıme dogdu bıde benımkıde dondrulmustu daha ıyı 5gun transferım oldu senn kıde tutcak namaz kılrsan bana dua edermısn allhım bebeyını kucagını almasını nasıp etsın dıye cok rıca etsem arkadasımarkadasım bu mubarek gunde yemın edıyorum dua okudum herkesın duaları gercek olsun dedım benimde transverime daha var dondurulmus için önümüzdeki haftaolucak suanda bant kullanıyorum bide ilac arkadasım bende yatıcam rıske sokamam maddı ve manevı gercekten yoruluyoruz oyuzden sadece yemek yemewc bi kac turda atarım evde sonrası yatış :))
İşşllh ya kucagıma,almk cok istyorum dualrını eksık etme bnden olurmu
İşşallah ıkımızde sevınırız. Bnde senden bklıyorum haberlerAllah inşallah ikimize de hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin güzelim. Güzel haberlerini bekliyorum..
Arkadasım çok saol guzel dileklerin için rabbim herkese nasip etsin burdaki herkes senin benim gibi hani eminimki kendisinden cok dişarı faktor cok etkiliyor. Esinin ailesi arkadasları kendi ailen hatta en yakın ark bile strese sokuyor oyuzden burda bi biz birbirimizi anlıyoruz bugun cok içten diledim cocuk ozlemi cekenlere nasip etsin güzell Allahım estsin bizde bu streslerden kurtulalımKesınlıkle ama gezde evde rahmın kanlnsım dedı doktr bana emınım tutcak ben ıcıme dogdu bıde benımkıde dondrulmustu daha ıyı 5gun transferım oldu senn kıde tutcak namaz kılrsan bana dua edermısn allhım bebeyını kucagını almasını nasıp etsın dıye cok rıca etsem arkadasım
amin cnım gıne kfan bişeye tkılırda transfer sonrası fıln yaz banaArkadasım çok saol guzel dileklerin için rabbim herkese nasip etsin burdaki herkes senin benim gibi hani eminimki kendisinden cok dişarı faktor cok etkiliyor. Esinin ailesi arkadasları kendi ailen hatta en yakın ark bile strese sokuyor oyuzden burda bi biz birbirimizi anlıyoruz bugun cok içten diledim cocuk ozlemi cekenlere nasip etsin güzell Allahım estsin bizde bu streslerden kurtulalım
Canımm ne oldu randevu nasıl kese gordun mu darısı bana işşallh yaKızlaar çok heyecanlıyım. Bugün dörtte doktor randevum var. İnşallah keseyi ve kalp atışını duyarım...Allah hepimize o güzel anı yaşatsın inşallah.
cnm hıc uzulme 4 tane yumurtan varmış buna da sukur oyle degıl mı? hıc yumurtası olmayan var 1 tane bıle büyümeyen var vs.. tabı ınsan kafaya takıyo bende suan tedavı ıcerısındeyım benım sayıyı bılmıyorum olcerken 4 5 tane anca olcuyo benımkıde ama onemlı olan ınsallah olanlar kalıtelı çıksın bazen okuyorum 14 yumurta toplandı 8ı dolllendı 2.gune 4 tane kaldı dıyo yanı hızla elenıyo bazende 4 tane toplanıyo ama 5.gune 3tane gıdıyo bu ısler kısmet bız elımzden gelenı yapalım duamızı edelım gerısı nasıp ıcın rahat olsun cnmMerhaba hanımlar bende tüp bebek tedavisindeyim cumartesi duruma bakıp yumurtalık toplama işlemi olacağını söyledi dr.fakat iğnelerimin dozunu yükseltti sağda 4 adet yumurtalığım var en büyüğü 14 ml. solda hiç yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti neden olur niye şimdianlamıyorum bu şekilde olursa şansım düşük mü olur ??
benım tek bıldıgım ananas canım burda okudum onudamerhaba benim pazartesi yumurtalarım toplandı büyüyolarmış bi kaç güne transfer olacak ama ben de transfer sonrası ne yapmalyım bilemiyorum doktorum gerek yok yatmana diyo ancak üç günlük rapor veririm diyo bu süreçte ne yapmalı nasıl davranmalıyım ne yiyip içmeliyim bilmiyorum
Canımm ne oldu randevu nasıl kese gordun mu darısı bana işşallh ya
Merhaba hanımlar bende tüp bebek tedavisindeyim cumartesi duruma bakıp yumurtalık toplama işlemi olacağını söyledi dr.fakat iğnelerimin dozunu yükseltti sağda 4 adet yumurtalığım var en büyüğü 14 ml. solda hiç yok dedi ağlamaktan gözlerim şişti neden olur niye şimdianlamıyorum bu şekilde olursa şansım düşük mü olur ??
Ayın 10da seninnki 6haftalıkmı nasıl bi duygu ay işşallh kucagınada alırsın. Darısı bana ya sende belırtı varmı basldımı bn hala ytıyorım tadını ckramdım .Leke glınce. Ytış hep okdr heyecanlıyım ku zamn kecmıyı ya bıde kasıklrım cok agrıyo belım ve srt ustu ytamıyorum sankı ksklrım gerılıyo yırtılck gıbı sendedı vrmıDün doktorda nihayet keseyi gördükMinicik bir siyah nokta sadece. daha 1 cm bile değil Darısı başına inşallah canım. Ama doktorum kalp atışı için henüz erken dedi. Gerçi karnın üstünden yaptığı için rahim içi çok net görünmedi tabi. İki hafta sonra kalp atışını da duyarız inşallah. Senin randevu ne zaman?
Ayın 10da seninnki 6haftalıkmı nasıl bi duygu ay işşallh kucagınada alırsın. Darısı bana ya sende belırtı varmı basldımı bn hala ytıyorım tadını ckramdım .Leke glınce. Ytış hep okdr heyecanlıyım ku zamn kecmıyı ya bıde kasıklrım cok agrıyo belım ve srt ustu ytamıyorum sankı ksklrım gerılıyo yırtılck gıbı sendedı vrmı