Güzel sonucu alıcaksın canım şnşallah haberlerini bekliyorumYaptirdim 3 ten sonra cikacak sonuc cok merak ediyorum hazirladim kendimi negatife hayirlisi bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel sonucu alıcaksın canım şnşallah haberlerini bekliyorumYaptirdim 3 ten sonra cikacak sonuc cok merak ediyorum hazirladim kendimi negatife hayirlisi bakalim
Evet sonucu aldim hamileyim allahima binlerce ke sukurler olsunGüzel sonucu alıcaksın canım şnşallah haberlerini bekliyorum
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet sonucu aldim hamileyim allahima binlerce ke sukurler olsun
Amin sagol canim benim 2.deneme bu arada birde dondurulmuslar icin tedavi gorduk ama onlar transfer gunu kalitelerini kaybettiler yani yarim kaldi tedavim tabi birde bu arada birde miyom ameliyati gecirdim ve bugun sonucumu aldim tabi hetsey daha yeni basliyor bundan zonraki surec daha zorlu 15 gun sonra ultrasona cagirdi kendi doktorum bu arada degerim 256 cikti doktorum tekrarlamaya gerek yok dedi allahim benim senin ve bu yolda yuruyen herkesin yar ve yardimcisi olsun sana da pozitif sonuc almayi nasip etdi inshayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah
seni takip ettim kaç gündür merek içindeydim ne mutlu sana
kaçıncı denemendi değerin kaç çıktı benim transferimde olacak 15 güne inşallah
Aldim sonucu cok sukur hamileyimGüzel sonucu alıcaksın canım şnşallah haberlerini bekliyorum
Maşallah canım değerin çok iyi allah tamamını erdirsin şimdide keseyi görmek için gün sayacaksın gün saymak bitmiyor :))Amin sagol canim benim 2.deneme bu arada birde dondurulmuslar icin tedavi gorduk ama onlar transfer gunu kalitelerini kaybettiler yani yarim kaldi tedavim tabi birde bu arada birde miyom ameliyati gecirdim ve bugun sonucumu aldim tabi hetsey daha yeni basliyor bundan zonraki surec daha zorlu 15 gun sonra ultrasona cagirdi kendi doktorum bu arada degerim 256 cikti doktorum tekrarlamaya gerek yok dedi allahim benim senin ve bu yolda yuruyen herkesin yar ve yardimcisi olsun sana da pozitif sonuc almayi nasip etdi ins
amin canım aminAmin sagol canim benim 2.deneme bu arada birde dondurulmuslar icin tedavi gorduk ama onlar transfer gunu kalitelerini kaybettiler yani yarim kaldi tedavim tabi birde bu arada birde miyom ameliyati gecirdim ve bugun sonucumu aldim tabi hetsey daha yeni basliyor bundan zonraki surec daha zorlu 15 gun sonra ultrasona cagirdi kendi doktorum bu arada degerim 256 cikti doktorum tekrarlamaya gerek yok dedi allahim benim senin ve bu yolda yuruyen herkesin yar ve yardimcisi olsun sana da pozitif sonuc almayi nasip etdi ins
kaç yıl bekledin canım inşallah çok beklememişsindir ben 9 yıldır bekliyorumAmin sagol canim benim 2.deneme bu arada birde dondurulmuslar icin tedavi gorduk ama onlar transfer gunu kalitelerini kaybettiler yani yarim kaldi tedavim tabi birde bu arada birde miyom ameliyati gecirdim ve bugun sonucumu aldim tabi hetsey daha yeni basliyor bundan zonraki surec daha zorlu 15 gun sonra ultrasona cagirdi kendi doktorum bu arada degerim 256 cikti doktorum tekrarlamaya gerek yok dedi allahim benim senin ve bu yolda yuruyen herkesin yar ve yardimcisi olsun sana da pozitif sonuc almayi nasip etdi ins
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsi bundan sonraki süreçlerin kolay geçsin ikizmi acaba değerin maşallah güzel cıkmısAldim sonucu cok sukur hamileyim
Evet cok sukur binlerce sukur 15 gun sonrayi bekliyorum artik tabi insan yinede texirgin oluyor biz sirtimizi allaha dayadik onunda izniyle ins kucagimiza aliriz .tabi hepimiz icin gecerliMaşallah canım değerin çok iyi allah tamamını erdirsin şimdide keseyi görmek için gün sayacaksın gün saymak bitmiyor :))
Amin ins valla bilmiyorum henuz ultrasonda gorunmuyor tahlili kendi doktorumda yapmadik 2 embriyo transfer etmistik allah bilir ama ben 1 de raziyimHa
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsi bundan sonraki süreçlerin kolay geçsin ikizmi acaba değerin maşallah güzel cıkmıs
Bende 6 sene olacak evleneli o gun bugun bekliyorum birde yasta ilerliyor bi taraftan herseyin bi zamani var demekki allahim kimsenin bekleyislerini bosa cikarmasin ve en onemlisi dua bol bol dua at merysm suresini okukaç yıl bekledin canım inşallah çok beklememişsindir ben 9 yıldır bekliyorum
Maşallah canım değerin çok iyi allah tamamını erdirsin şimdide keseyi görmek için gün sayacaksın gün saymak bitmiyor :))[/QUO
Sagolasin canim ya rabbim herkese benim bugunku heyecanimi doktor hamilesin diyince bir yanlislik olmasin saskinligini yasatsinMaşallah canım değerin çok iyi allah tamamını erdirsin şimdide keseyi görmek için gün sayacaksın gün saymak bitmiyor :))
Amin sagolasin canimY yagmurum82 hayırlı olsun bebeğin canım allah kucağına almayı nasip etsin:))
Kızlar darısı sizin başınıza..