- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
MerhabaArkadaşlar merhaba öncelikle ilk denememde malesef negatif sonuç almıştım bu ikinci denemem oluyor insallah son olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım hepiniz için gönülden dua ediyorum
17 Haziran da transfer oldum çift embriyo transfer yapıldı 2 gün sonra kahve rengi lekelenmem oldu sonra birde 4. Günde lekelenme yaşadım 2. Günden beri aşırı bel ağrım var .
5. Gün akşam test yaptım çift çizgi gördüm ama acaba çok mu erken çıktı ikiz olabilir mi acabayardımcı olur musunuz testimi atıyorum 1. Test 5. Gün gece yaptığım , 2. Yazan da 6. Sabah yaptığım
Taze değil dondurulmuşMerhaba
Allah gönlünüzdekini versin inşallah
Taze transfer değilse pozitif görünüyor
Benimde bugün 2.gunum hiçbir belirtim yok ama transfer gününden itibaren karnım yanıyorArkadaşlar merhaba öncelikle ilk denememde malesef negatif sonuç almıştım bu ikinci denemem oluyor insallah son olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım hepiniz için gönülden dua ediyorum
17 Haziran da transfer oldum çift embriyo transfer yapıldı 2 gün sonra kahve rengi lekelenmem oldu sonra birde 4. Günde lekelenme yaşadım 2. Günden beri aşırı bel ağrım var .
5. Gün akşam test yaptım çift çizgi gördüm ama acaba çok mu erken çıktı ikiz olabilir mi acabayardımcı olur musunuz testimi atıyorum 1. Test 5. Gün gece yaptığım , 2. Yazan da 6. Sabah yaptığım
İnsallah yaPozitif gorunuyor hayırlı olsun. (Taze de çatlatma iğnesi vs hormon ilaçları daha çok yeni kullanıldığı için yanıltabilir) 5 ve 6. Gün için epey koyu çıkmış maşallah 5. Gün embriyosu heralde ikisi de tutmuş olabilir. Sağlıkla devam etsin inşallah
48 saat içinde tutunma oluyor bol bol dinlen kefir süt kabak çekirdeği özellikle salatalık çok yedimBenimde bugün 2.gunum hiçbir belirtim yok ama transfer gününden itibaren karnım yanıyor
Belirtisi varmiydi peki bı belirti hissettinmi48 saat içinde tutunma oluyor bol bol dinlen kefir süt kabak çekirdeği özellikle salatalık çok yedimabartmış olabilirim ama günde 6/7 tane belki etkisi olmustur
Sürekli açım açıkçası doymuyorumBelirtisi varmiydi peki bı belirti hissettinmi
Çatlatma iğnesinin içinde beta varmış 14 gün sonra etkisi gidiyormuş. Taze transferde o yüzden 5.-6. günlerde yapılan ve pozitif olan testler doğru olmayabiliyor.Taze değil dondurulmuşçok teşekkür ederim taze olsaydı ne fark ediyordu acaba
Teşekkür edrim bende belirti yok amaSürekli açım açıkçası doymuyorumbasım agrıyor belim ağrıyor bide burnum çok keskin koku alıyor
Kaçıncı günündü bugün acabaTeşekkür edrim bende belirti yok ama
Yaa süper insallah benimde öyle olsun sağlıklı olsunlar da gerçi önemli olan oBenim 5 günde testim pozitifti ikizlerim olduDarısı başınıza
Umarım güzel haberler alırsınızYaa süper insallah benimde öyle olsun sağlıklı olsunlar da gerçi önemli olan one kadar oldular şimdi
Çok güzel Allah bağışlasın insallahUmarım güzel haberler alırsınız1 yaşındalar şu an
Amin inşallah dua edin bizedeBenim 5 günde testim pozitifti ikizlerim olduDarısı başınıza
3.gunKaçıncı günündü bugün acaba
Ama daha çok erkennnAmin inşallah dua edin bizede
3.gun
Bayramın 2.gunuAma daha çok erkennntransfer tarihin neydi tam olarak
İnsallah emeklerimizin karşılığını alalım bende kan tahlili verdim şimdiBayramın 2.gunu