TÜP BEBEK TRANSFER SONRASI İDRAR TESTİ

ya bu kadar erken çıkıyor demek dondurulmuş embriyoda. benim de ayın 29 unda transferim olacak ama çok korkuyorum :KK43: 12 gün nasıl geçecek

Arkadaşlar merhaba öncelikle ilk denememde malesef negatif sonuç almıştım bu ikinci denemem oluyor insallah son olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım hepiniz için gönülden dua ediyorum 🌸
17 Haziran da transfer oldum çift embriyo transfer yapıldı 2 gün sonra kahve rengi lekelenmem oldu sonra birde 4. Günde lekelenme yaşadım 2. Günden beri aşırı bel ağrım var .
5. Gün akşam test yaptım çift çizgi gördüm ama acaba çok mu erken çıktı ikiz olabilir mi acaba 🙈🙈 yardımcı olur musunuz testimi atıyorum 1. Test 5. Gün gece yaptığım , 2. Yazan da 6. Sabah yaptığım ❤️
Benim de aynı böyleydi 5.gun akşam ve 6.gun sabah test yapmıştım. Hatta 5.gun yaptığım biraz daha silikti. Ikizlerim yanimda uyuyor şimdi 😍
Belli oldu mu sonuç kan verdiniz mi?

Benim de aynı böyleydi 5.gun akşam ve 6.gun sabah test yapmıştım. Hatta 5.gun yaptığım biraz daha silikti. Ikizlerim yanimda uyuyor şimdi 😍
Belli oldu mu sonuç kan verdiniz mi?
75 çıkmıştı ilk dün test günümde tüp bebekte 195 çıktı 🙈 sizin kaç çıkmıştı kan tahliliniz kaçta öğrendiniz ikizlerinizi 👶🏻👶🏻

75 çıkmıştı ilk dün test günümde tüp bebekte 195 çıktı 🙈 sizin kaç çıkmıştı kan tahliliniz kaçta öğrendiniz ikizlerinizi 👶🏻👶🏻
Ben 9.gun kan verdim 791 cıktı. Test gününde 1500 küsür çıkmıştı. Aslında hcg değeri ikiz olup olmadığı konusunda belirti vermez kese muayenesinde anlaşılır. Hatta biri tutup bölündüyse kalp atışında anlaşılır.

Ben 9.gun kan verdim 791 cıktı. Test gününde 1500 küsür çıkmıştı. Aslında hcg değeri ikiz olup olmadığı konusunda belirti vermez kese muayenesinde anlaşılır. Hatta biri tutup bölündüyse kalp atışında anlaşılır.
Yaa hadi bakalım çok merak ediyorum kese icin bir hafta sonra dedi yani haftaya carsamba keseye bakacak . Kalp atısı ne zaman duyulur peki kese günü görünür mü acaba

X