- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Canım ne yaptın acaba belli oldu muCanım senin idrarında farklılık varmıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne yaptın acaba belli oldu muCanım senin idrarında farklılık varmıydı
Negatif malesef canimCanım ne yaptın acaba belli oldu mu
İlk genelde böyle oluyor ikinci deneme de şans yüksek benimde ilk tutmamıştı malesefNegatif malesef canim
Merhaba belirtileriniz hangi gün başlamıştı ?Benim belim çok agrıyordu 5. Gün gece predictor test yaptım bence sende yap
Transferden iki gün sonra lekelenmem oldu sonra 4. Gün lekelenmem oldu bide belim agrıyordu sadece okadarMerhaba belirtileriniz hangi gün başlamıştı ?
Transferden sonraki 6. gündeyim. donmuş 6.gün emriyosu koyuldu. Peçete de leke gibi bi şey gördüm sabah ve az önce gittiğimde böyle kahve pembe gibiydiler acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Sizin böylemiydiTransferden iki gün sonra lekelenmem oldu sonra 4. Gün lekelenmem oldu bide belim agrıyordu sadece okadar
Kahverengi gelmişti bende muhtemelen yerleşme kanamasıTransferden sonraki 6. gündeyim. donmuş 6.gün emriyosu koyuldu. Peçete de leke gibi bi şey gördüm sabah ve az önce gittiğimde böyle kahve pembe gibiydiler acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Sizin böylemiydi
Başka belirtiniz olmuşmuydu kasık bel ağrısı falan ?Kahverengi gelmişti bende muhtemelen yerleşme kanaması
Bende yaşamamıştım belirti aramayın bence ilk tüp bebek denemem negatifti ozaman bel ağrım vardı mesela ama onların hepsi ilaçlardan kaynaklı yan etkiKızlarr bugün 8.günüm 6.gün emriyosu,salı günü test günüm yarın yola çıkıcam evime bugün test yaptırsam mı yola çıkmadan bilmiş olurum varsa. Kasıl bel ağrısı vs.bi belirti yaşamadım hala. Varsa sayı azda olsa çıkar artık heralde dimi ? Ne yapsam sizce ?
Peki kahverengi lekelenme mi olmuştu yoksa peçeteye silince gelen kahverengi akıntı gibi miKahverengi gelmişti bende muhtemelen yerleşme kanaması
İç çamasırjma bir kaç damla gelmisti sadece ama hafif hafif geliyordu peçeteyePeki kahverengi lekelenme mi olmuştu yoksa peçeteye silince gelen kahverengi akıntı gibi mi