- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Zor. Genelde 6-8.haftalarda duyuluyor 9.haftada olduğu da oluyor. Embriyonun bölünme hızıyla ilgili o da. Kese muayenesinde kaç haftalik olacak son adete göre? Bi de adetten kaç gün sonra transfer oldunuz?Yaa hadi bakalım çok merak ediyorum kese icin bir hafta sonra dedi yani haftaya carsamba keseye bakacak . Kalp atısı ne zaman duyulur peki kese günü görünür mü acaba
5. Gün embriyosuydu transfer edildiğinde suan transferden sonra bugün 11.gün transfer günü dahil . Tam 4 haftalık haftaya carsamba 5+1 olacakZor. Genelde 6-8.haftalarda duyuluyor 9.haftada olduğu da oluyor. Embriyonun bölünme hızıyla ilgili o da. Kese muayenesinde kaç haftalik olacak son adete göre? Bi de adetten kaç gün sonra transfer oldunuz?
Kalp atışı duyulması çok çok düşük bi ihtimal yolk kesesi bile gözükmez o haftada. Inşallah hayırlı haberler alırsın5. Gün embriyosuydu transfer edildiğinde suan transferden sonra bugün 11.gün transfer günü dahil . Tam 4 haftalık haftaya carsamba 5+1 olacaksanırım sadece kese görülür değil mi
Merhaba bende bayramın 3. Günü 5. Gün iki embriyo transferi oldum bugün 6.Günüm test yapıp yapmamakta kararsizim canım sen ne zaman test yaptın belirtin neydi sence yarın idrar testi yapsam çıkar mı yoksa daha erken miEvet bende inanamadım ama benim iki tane trasfer oldu belki ikizdir diye düşünüyoruminşallah darısı sizin başınıza
Benim belim çok agrıyordu 5. Gün gece predictor test yaptım bence sende yapMerhaba bende bayramın 3. Günü 5. Gün iki embriyo transferi oldum bugün 6.Günüm test yapıp yapmamakta kararsizim canım sen ne zaman test yaptın belirtin neydi sence yarın idrar testi yapsam çıkar mı yoksa daha erken mi
Belli oldu mu idrarda 5. GünBenim belim çok agrıyordu 5. Gün gece predictor test yaptım bence sende yap
Evet ama predictor erken testle canım 3 gün sonra da tahlil yaptım ama belki ikizdir diye düşünüyorum erken çıkmazsa eğer sıkıntı yapma sakınBelli oldu mu idrarda 5. Gün
Anladım canım kan tahlilinde kaç çıktı değerin bende bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum idrar testini yarın sabah yaparımEvet ama predictor erken testle canım 3 gün sonra da tahlil yaptım ama belki ikizdir diye düşünüyorum erken çıkmazsa eğer sıkıntı yapma sakın
Benimde 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı canım kasıkağrısı ve bel ağrısı çok fazla umarım tutmuşturEvet ama predictor erken testle canım 3 gün sonra da tahlil yaptım ama belki ikizdir diye düşünüyorum erken çıkmazsa eğer sıkıntı yapma sakın
Transfer günüm dahil 7. Gün kan tahlilim 76.23 çıktı .10. Gün pazartesi yani kan tahlili günüm 195 çıktı bakalım bugün bir daha verdim. Doktorum haftaya carsamba çağırıyor muaneyeAnladım canım kan tahlilinde kaç çıktı değerin bende bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum idrar testini yarın sabah yaparım
Ozaman tutmuştur diye düşünüyorum aynı cünkü sanki belim ayrılıyor benımde o şekilde başladı bence predictor test al yapBenimde 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı canım kasıkağrısı ve bel ağrısı çok fazla umarım tutmuştur
Ya maşşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim darısı bana inşallahTransfer günüm dahil 7. Gün kan tahlilim 76.23 çıktı .10. Gün pazartesi yani kan tahlili günüm 195 çıktı bakalım bugün bir daha verdim. Doktorum haftaya carsamba çağırıyor muaneye
Ayy hadi inşallah dediğin gibi alıp yapıyım gündüz ilk idrarla mı yoksa akşam yapsam olur mu acabaOzaman tutmuştur diye düşünüyorum aynı cünkü sanki belim ayrılıyor benımde o şekilde başladı bence predictor test al yap
Akşam yapsanda olur tatlım ben akşam yaptım hiç fark etmiyorAyy hadi inşallah dediğin gibi alıp yapıyım gündüz ilk idrarla mı yoksa akşam yapsam olur mu acaba
Amiiinnn insallah test yaparsan bana haber ver çok merak ediyorum ama bence hamilesin ben öyle hissediyorumYa maşşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim darısı bana inşallah
Canım ya inşallah bana umut veriyosun Allah senden razı olsun yarın yapicam inşallah sanada haber veririmAmiiinnn insallah test yaparsan bana haber ver çok merak ediyorum ama bence hamilesin ben öyle hissediyorum
Canım senin idrarında farklılık varmıydıAkşam yapsanda olur tatlım ben akşam yaptım hiç fark etmiyor1 saat idrarınını tut yap yeterli
Yok idrarım da hiç bir fark olmadı benceCanım senin idrarında farklılık varmıydı
Rica ederim insallah dediğim gibi çıkarCanım ya inşallah bana umut veriyosun Allah senden razı olsun yarın yapicam inşallah sanada haber veririm
Tranfer tarihiniz belli mi benim bugün belli olacak kan tahlili iyi cikarsahadi hayırlı uğurlu olsun inşallah yavrularınız sizinledir :) benim tek transfer olacak ama nasip