TÜP BEBEK TRANSFER SONRASI İDRAR TESTİ

Yaa hadi bakalım çok merak ediyorum kese icin bir hafta sonra dedi yani haftaya carsamba keseye bakacak . Kalp atısı ne zaman duyulur peki kese günü görünür mü acaba
Zor. Genelde 6-8.haftalarda duyuluyor 9.haftada olduğu da oluyor. Embriyonun bölünme hızıyla ilgili o da. Kese muayenesinde kaç haftalik olacak son adete göre? Bi de adetten kaç gün sonra transfer oldunuz?

Zor. Genelde 6-8.haftalarda duyuluyor 9.haftada olduğu da oluyor. Embriyonun bölünme hızıyla ilgili o da. Kese muayenesinde kaç haftalik olacak son adete göre? Bi de adetten kaç gün sonra transfer oldunuz?
5. Gün embriyosuydu transfer edildiğinde suan transferden sonra bugün 11.gün transfer günü dahil . Tam 4 haftalık haftaya carsamba 5+1 olacak sanırım sadece kese görülür değil mi

5. Gün embriyosuydu transfer edildiğinde suan transferden sonra bugün 11.gün transfer günü dahil . Tam 4 haftalık haftaya carsamba 5+1 olacak sanırım sadece kese görülür değil mi
Kalp atışı duyulması çok çok düşük bi ihtimal yolk kesesi bile gözükmez o haftada. Inşallah hayırlı haberler alırsın

Evet bende inanamadım ama benim iki tane trasfer oldu belki ikizdir diye düşünüyorum inşallah darısı sizin başınıza
Merhaba bende bayramın 3. Günü 5. Gün iki embriyo transferi oldum bugün 6.Günüm test yapıp yapmamakta kararsizim canım sen ne zaman test yaptın belirtin neydi sence yarın idrar testi yapsam çıkar mı yoksa daha erken mi

Evet ama predictor erken testle canım 3 gün sonra da tahlil yaptım ama belki ikizdir diye düşünüyorum erken çıkmazsa eğer sıkıntı yapma sakın
Anladım canım kan tahlilinde kaç çıktı değerin bende bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum idrar testini yarın sabah yaparım

Anladım canım kan tahlilinde kaç çıktı değerin bende bi kaç gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorum idrar testini yarın sabah yaparım
Transfer günüm dahil 7. Gün kan tahlilim 76.23 çıktı .10. Gün pazartesi yani kan tahlili günüm 195 çıktı bakalım bugün bir daha verdim. Doktorum haftaya carsamba çağırıyor muaneye

Transfer günüm dahil 7. Gün kan tahlilim 76.23 çıktı .10. Gün pazartesi yani kan tahlili günüm 195 çıktı bakalım bugün bir daha verdim. Doktorum haftaya carsamba çağırıyor muaneye
Ya maşşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim darısı bana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…