- 12 Aralık 2018
- 253
- 76
- 31
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Ay hadi insallah çıktımı sonuçİnsallah emeklerimizin karşılığını alalım bende kan tahlili verdim şimdi
Evettt pozitif Allah herkese nasip etsin inşallah 76 çıktıAy hadi insallah çıktımı sonuç
5. Gün embriyosu bugün test yaptım kan pozitif çıktı çok şükürKesinlikle güzel bi net çizgi var . Kaçıncı gün embriyosu?
Ohhh5. Gün embriyosu bugün test yaptım kan pozitif çıktı çok şükür
Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua et lutfenEvettt pozitif Allah herkese nasip etsin inşallah 76 çıktı
Aminnn canım benim insallah Allah hepimizin kucaklarını doldursunOhhhhayırlı uğurlı olsun rabbim kucağına alıp doya doya koklamayı nasip etsin
Tabi kiii burdan yaz ama sende mutlaka benim ilk transferim tutmamıştı malesef bu ikinci oldu insallah sağlıklı bir şekilde devam eder önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza almakAy çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua et lutfen
Yazacam inşallah ama hiç bı belirti yok bendeTabi kiii burdan yaz ama sende mutlaka benim ilk transferim tutmamıştı malesef bu ikinci oldu insallah sağlıklı bir şekilde devam eder önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak
Belirti olmayıpta çok hamile olan var belirtiye takılma hiçYazacam inşallah ama hiç bı belirti yok bende
Evet ilk denemem insallah Alalh nasip ederBelirti olmayıpta çok hamile olan var belirtiye takılma hiçbu ilk denemen mi
Amin inşallahEvet ilk denemem insallah Alalh nasip eder
Evet bende inanamadım ama benim iki tane trasfer oldu belki ikizdir diye düşünüyorumya bu kadar erken çıkıyor demek dondurulmuş embriyoda. benim de ayın 29 unda transferim olacak ama çok korkuyorum12 gün nasıl geçecek
hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah yavrularınız sizinledir :) benim tek transfer olacak ama nasipEvet bende inanamadım ama benim iki tane trasfer oldu belki ikizdir diye düşünüyoruminşallah darısı sizin başınıza
Evet ama yine de ikiye bölünebilir sizinki dehadi hayırlı uğurlu olsun inşallah yavrularınız sizinledir :) benim tek transfer olacak ama nasip
Benim de aynı böyleydi 5.gun akşam ve 6.gun sabah test yapmıştım. Hatta 5.gun yaptığım biraz daha silikti. Ikizlerim yanimda uyuyor şimdiArkadaşlar merhaba öncelikle ilk denememde malesef negatif sonuç almıştım bu ikinci denemem oluyor insallah son olsun hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım hepiniz için gönülden dua ediyorum
17 Haziran da transfer oldum çift embriyo transfer yapıldı 2 gün sonra kahve rengi lekelenmem oldu sonra birde 4. Günde lekelenme yaşadım 2. Günden beri aşırı bel ağrım var .
5. Gün akşam test yaptım çift çizgi gördüm ama acaba çok mu erken çıktı ikiz olabilir mi acabayardımcı olur musunuz testimi atıyorum 1. Test 5. Gün gece yaptığım , 2. Yazan da 6. Sabah yaptığım
75 çıkmıştı ilk dün test günümde tüp bebekte 195 çıktıBenim de aynı böyleydi 5.gun akşam ve 6.gun sabah test yapmıştım. Hatta 5.gun yaptığım biraz daha silikti. Ikizlerim yanimda uyuyor şimdi
Belli oldu mu sonuç kan verdiniz mi?
Ben 9.gun kan verdim 791 cıktı. Test gününde 1500 küsür çıkmıştı. Aslında hcg değeri ikiz olup olmadığı konusunda belirti vermez kese muayenesinde anlaşılır. Hatta biri tutup bölündüyse kalp atışında anlaşılır.75 çıkmıştı ilk dün test günümde tüp bebekte 195 çıktısizin kaç çıkmıştı kan tahliliniz kaçta öğrendiniz ikizlerinizi
Yaa hadi bakalım çok merak ediyorum kese icin bir hafta sonra dedi yani haftaya carsamba keseye bakacak . Kalp atısı ne zaman duyulur peki kese günü görünür mü acabaBen 9.gun kan verdim 791 cıktı. Test gününde 1500 küsür çıkmıştı. Aslında hcg değeri ikiz olup olmadığı konusunda belirti vermez kese muayenesinde anlaşılır. Hatta biri tutup bölündüyse kalp atışında anlaşılır.