Kuzum senin test gunune kac gun kladi?evde test yaptin mi hic?Merhaba hayırlısı olsun tedaviniz benim yumurtalar ilaclara asiri cevap verdigi icin transfer yapilamadi benim opudan once kararlastirilmisti dondurulmaya 24 aralikta opu yapildi rahim dinlendirme yapildi. 14 subatta transfer oldum.
Hayırlı olsun canım gayet güzel saglikli guzel embriyolar olur insallah.Amin canım insallah hepımız hayırlı haberler veririz 11 ymurta toplandı
Saol.bebegim.amin insallah butun ictenlikle duam sennle anne adayiyiz hepimiz nde olsa bence simdiden anneyiz bile dualarimiz gecerlidir cnm bnmTeşekkürler cnm inşallah sende güzel haberler alırsın az kalmış sana
24 subatta canim daha 1 hafta var yapmadım test biraz erken diyeKuzum senin test gunune kac gun kladi?evde test yaptin mi hic?
Insallah canım yaa daha 1 hafta var bakalimTeşekkürler cnm inşallah sende güzel haberler alırsın az kalmış sana
Bence bir dene derim sabah erken ilk idrarinla kac gun embriosuydu sende?5gun embriosuysa cukar cunki24 subatta canim daha 1 hafta var yapmadım test biraz erken diye
Evet 5.gün embriyosu 5 günü tamamlayayım diyorum bende. Sonuna kadar bekleyeyim dedimBence bir dene derim sabah erken ilk idrarinla kac gun embriosuydu sende?5gun embriosuysa cukar cunki
Tabi sen daha iyisini bilirsin ben meraktan catlardim heraldeEvet 5.gün embriyosu 5 günü tamamlayayım diyorum bende. Sonuna kadar bekleyeyim dedim
Merak ediyorum tabi ama beklemek istiyorumTabi sen daha iyisini bilirsin ben meraktan catlardim heralde
Saol canım. Artık bol vol protein meyve ne varsa yerımAy hadi hayirlisi cnm smdiden vitamnli yicekler yemeye basla hazirla vucudnu
Amın canım bebişler gelır artık inşalalhHayırlı olsun canım gayet güzel saglikli guzel embriyolar olur insallah.
Insallah canim saglikla gelsinAmın canım bebişler gelır artık inşalalh
Aynen bende katiliyorum bazen testte cikmiyor negatif cikarsa bozulur yani o yuzden bende son gune kadar beklemek istiyorum kaldi 1 hafta suradabeklemek en guzeli. benim de 5. gün transferi ve su an 10. günüm ama doktor 12de yaptır dediği için bekliyorum.daha onlar en iyisini bilir. ve burda önceden test yaptirip negatifi görünce psikolojisi bozulan cok kişi gordum. doğru sonucu almak icin beklemek gerek. ben sabrediyorum
Merhaba hayırlısı olsun tedaviniz benim yumurtalar ilaclara asiri cevap verdigi icin transfer yapilamadi benim opudan once kararlastirilmisti dondurulmaya 24 aralikta opu yapildi rahim dinlendirme yapildi. 14 subatta transfer oldum.
Merhaba kuzum senin sorun neydi kac yasindasin? Hayorli olsun bu arada allah yuzunu guldurur insallah bebislerin siki siki tutunur sanaMerhaba kızlar tedavınız hayırlı olsun hepimizin kucagı dolar ınsallah bende transferımın 7.gunundeyım 2 embrıyo transferım var
Sagol canım 27 yasındayım polıklıstık overım var esımde bı sıkıntı yok ılk denemem canım ınsallah hepımızın yuzunu güldürür en kısa zamandaMerhaba kuzum senin sorun neydi kac yasindasin? Hayorli olsun bu arada allah yuzunu guldurur insallah bebislerin siki siki tutunur sana
Sagol canım 27 yasındayım polıklıstık overım var esımde bı sıkıntı yok ılk denemem canım ınsallah hepımızın yuzunu güldürür en kısa zamanda
Tesekkur ederim sizin de hayirlisi olsun bu hastaneden hastaneye doktordan doktora degisiyor canim sen kafani takma boyle bir konuda riske aracaklarini dusunmuyorum ama yine de aklinda kalmasin sor. Benim tedavim surecim biraz yogun gecti son gun artik patlayacak gibiydim alın bir an önce dedim. Hakkımız da hayirlisi olsun canımHayırlı olsun transferiniz. Benim de 12 şubatta yapıldı transfer. Yalnız rahmimin hazır olup olmadığı ile ilgili bir şey söylemediler. Dinlendirelim falan da denilmedi. 3.gün embriyosuydu benim. Yumurtalar yeterli olgunluk ve kalitede olduğu için hemen yapıcaz transferi dediler. 5.günü görmeyebiliriz. Riske atmayalım dediler. Tamam onu anlarım da benim rahmim hazır mıydı acaba? Aklıma takıldı valla. Test günümde sonuç ne olursa olsun bunu sorucam doktora. Umarım güzel sonuçlarımız olur hepimizin de..
Senin de hayırlı olsun transferin umarım sımsıkı tutunurlar.Merhaba kızlar tedavınız hayırlı olsun hepimizin kucagı dolar ınsallah bende transferımın 7.gunundeyım 2 embrıyo transferım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?