Ben Antalyada cnm.sen nerde oturuyosun?valla oyle bide neye sasiriyorum biliyomusun genel bakiyorum da hep 20 li yaslarda hani yasi ileri olanlardan daha cok yaniAyy ağzından bal damlıyor inşallah canım o günleri görmek nasip olur bizlerede. Nerede oturuyosun canım
Bende istanbulda oturuyorum canım. Cok doğru hep 20 li yaşlar . Allah yardım etsinBen Antalyada cnm.sen nerde oturuyosun?valla oyle bide neye sasiriyorum biliyomusun genel bakiyorum da hep 20 li yaslarda hani yasi ileri olanlardan daha cok yani
Amin kuzum ya valla yaptiricam ama oyle korkuyorum ki umutla yasamak guzel de umudum.kirilsinda iste.iyorum bizde 5 senedir ugrasiyoruz insallah umudum kirilmazBende istanbulda oturuyorum canım. Cok doğru hep 20 li yaşlar . Allah yardım etsin
İncir kayısı tüketiyorum su içiyorum ama bakalım artık nasıl etkisini gosterecek.Onun en iyi cozumunu solim sana kuru kayisini ye yiye bildigin kadar veya kaynat suyunu ic,kabizlik falan kalmaz
Korkmamak elde değil zaten canım. Heleki umutların git gide tükenmesi. Ama inanıyorum bizimde olucak. Etrafımda çok örnek var. Bitanesi 7 yıllık evli 2 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamıle kaldı smdı 8 aylık hamıle. 1 tanesi 3. Tüp bebek denemesinden dondurulmuşla evladını kucagına aldı 17 yıllık evli. Bitanesi 1 tüp tıkalı ilk denemesi ile hamıle 6 aylık. 1 tanesi 7 yıldır evli eşinde sorun var ameliyatla çıkan sperm ve sonrasında bebeğini kucağına aldı hemde senın cocugun olmaz denilmişti. Hep yakın tanıdıklarım bunlar gbi daha cok varAmin kuzum ya valla yaptiricam ama oyle korkuyorum ki umutla yasamak guzel de umudum.kirilsinda iste.iyorum bizde 5 senedir ugrasiyoruz insallah umudum kirilmaz
Valla en son artik zeytinyagi icicem gibi geliyor bu gidisleKayısı suyu iç canım bol bol
İnsallah cnm.senin icinde dua edicm insallah snde tadarsin o guzel.duyguyuKorkmamak elde değil zaten canım. Heleki umutların git gide tükenmesi. Ama inanıyorum bizimde olucak. Etrafımda çok örnek var. Bitanesi 7 yıllık evli 2 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamıle kaldı smdı 8 aylık hamıle. 1 tanesi 3. Tüp bebek denemesinden dondurulmuşla evladını kucagına aldı 17 yıllık evli. Bitanesi 1 tüp tıkalı ilk denemesi ile hamıle 6 aylık. 1 tanesi 7 yıldır evli eşinde sorun var ameliyatla çıkan sperm ve sonrasında bebeğini kucağına aldı hemde senın cocugun olmaz denilmişti. Hep yakın tanıdıklarım bunlar gbi daha cok var
Kayisinin tki etmesi lazimdi,doktora sorsayein cnm keskeValla en son artik zeytinyagi icicem gibi geliyor bu gidisle
Kıyamam bi kaşık içsen sorun olurmukiValla en son artik zeytinyagi icicem gibi geliyor bu gidisle
Allah razı olsun canım. Bende edicem insallah. Zaten olmayan herkese nasip et cümlesi her zamn dilimdeİnsallah cnm.senin icinde dua edicm insallah snde tadarsin o guzel.duyguyu
Benim eskiden de problemim vardi o zaman da etki etmiyordu kayisi bitkisel biseyler yapiyorduk rahat ediyorduk simdi bitkisel seylerde yasak yarin da devam ederse doktora soracagim artik progestan yapiyormus sanirimKayisinin tki etmesi lazimdi,doktora sorsayein cnm keske
Sorun olmaz o kadar dan genelde havuc suyuna karistiriyorum zeytinyagini ilaclar yapiyorKıyamam bi kaşık içsen sorun olurmuki
Sen hic ertelem.sor.cunki kabiz olmaman lazim cnm bnm.allah yardimcin olsunBenim eskiden de problemim vardi o zaman da etki etmiyordu kayisi bitkisel biseyler yapiyorduk rahat ediyorduk simdi bitkisel seylerde yasak yarin da devam ederse doktora soracagim artik progestan yapiyormus sanirim
Olmamam lazım ya kesin ben olurum zaten bir insan ilacın bütün yan etkilerini alır mı ben bütün ilaçların etkilerini gördüm sagolsun ne yapalim bu yolda herseyi cekmeye raziyimSen hic ertelem.sor.cunki kabiz olmaman lazim cnm bnm.allah yardimcin olsun
Evet bende eşime oyle yapıyorum zeytinyağı koyuyorum havuç suyuna. Bu arada erkekte morfoloji sorununada cok iyi geliyorSorun olmaz o kadar dan genelde havuc suyuna karistiriyorum zeytinyagini ilaclar yapiyor
Evet öyleymis yavas yavas herseyi ogreniyoruz transfer sonrasi da tutunmasi icin iyiymisEvet bende eşime oyle yapıyorum zeytinyağı koyuyorum havuç suyuna. Bu arada erkekte morfoloji sorununada cok iyi geliyor
Evet canım baya kişiden duydum. Bol bol su içelim embriyonun suya ihtiyacı var en çokEvet öyleymis yavas yavas herseyi ogreniyoruz transfer sonrasi da tutunmasi icin iyiymis
Hayatimda icmedigim kadar su iciyorum yemekleri de ona göre yiyorum bakalım etkisini gosterir insallahEvet canım baya kişiden duydum. Bol bol su içelim embriyonun suya ihtiyacı var en çok
İnsallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Bnmde hiç su alıskanlığım yok bu konuda cok kızıyorum kendımeHayatimda icmedigim kadar su iciyorum yemekleri de ona göre yiyorum bakalım etkisini gosterir insallah
Amin canim insallah bu yoldaki tum arkadaslarin. Maalesef icmek gerekiyor da icebilsek keske. Sen ne durumdasin bu aradaİnsallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Bnmde hiç su alıskanlığım yok bu konuda cok kızıyorum kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?