2 embriomu transfer ettiler yanlis anlamadim dimi?hadi hayirlisi cnm insallah allah kucagina bebislerini verirSagol canım 27 yasındayım polıklıstık overım var esımde bı sıkıntı yok ılk denemem canım ınsallah hepımızın yuzunu güldürür en kısa zamanda
2 tane transfer edıldı canım evet ayy ındallah 3 ay sonra 4 senem bıtecek cok ıstıyorum artık evlılık yıldonumumu hamıle olarak kutlamayı2 embriomu transfer ettiler yanlis anlamadim dimi?hadi hayirlisi cnm insallah allah kucagina bebislerini verir
Saol canım ınsallah rabbım buyuk benım 20sınde 10 gun oluyo o zaman a yap dedı hemsıremSenin de hayırlı olsun transferin umarım sımsıkı tutunurlar.
24 subatta benim test gunum pespese veririz insallah guzel haberleriSaol canım ınsallah rabbım buyuk benım 20sınde 10 gun oluyo o zaman a yap dedı hemsırem
Hadi insallah2 tane transfer edıldı canım evet ayy ındallah 3 ay sonra 4 senem bıtecek cok ıstıyorum artık evlılık yıldonumumu hamıle olarak kutlamayı
Insallah canım allah buyuk senın kaçıncı denemen24 subatta benim test gunum pespese veririz insallah guzel haberleri
Ilk denemem canım senin ?Insallah canım allah buyuk senın kaçıncı denemen
Ilk denemem canımIlk denemem canım senin ?
Var mi belirtiler suan icin ?Ilk denemem canım
Bir sey soyleyecegim ama gulmeyin insan tuvalete cikti diye mutlu olur muKızlar napıyosunuz
Kıyamam sana olur olur valla bnde bugun snn gibi oldum opu dan snra yapamıyodum nasıl şişlik vardı ödem gbiBir sey soyleyecegim ama gulmeyin insan tuvalete cikti diye mutlu olur mu
Valla stres yapmistim iyice transferi unuttum onun derdinden evet canım opudan sonra benim de kotuydu bilirim en azindan rahatladin ilac verdi mi doktorun bu aradaKıyamam sana olur olur valla bnde bugun snn gibi oldum opu dan snra yapamıyodum nasıl şişlik vardı ödem gbi
Bi antibiyotık verdi 5 günlük. Diğer toplamada boyle olmamıstım ama. Eşimde sonra gezmeye gttık zor yuruyodum valla. Diğerinde eve gldım iş yptım dışarı cıktım hiç blmıyodum. Ama gene okdr kotu değilim gezdığıme goreValla stres yapmistim iyice transferi unuttum onun derdinden evet canım opudan sonra benim de kotuydu bilirim en azindan rahatladin ilac verdi mi doktorun bu arada
Bende oyleydim zor yuruyordum 1 gun dinlendikten sonra ise baslayabilmistimBi antibiyotık verdi 5 günlük. Diğer toplamada boyle olmamıstım ama. Eşimde sonra gezmeye gttık zor yuruyodum valla. Diğerinde eve gldım iş yptım dışarı cıktım hiç blmıyodum. Ama gene okdr kotu değilim gezdığıme gore
Valla bna arkadas geldı cay faln içtık öncesinde evi topladım banyoyu falan yıkadımBende oyleydim zor yuruyordum 1 gun dinlendikten sonra ise baslayabilmistim
Ayyy valla guldumBir sey soyleyecegim ama gulmeyin insan tuvalete cikti diye mutlu olur mu
Kizlar korkutmayin beni nedemk yuruyemiyorumValla bna arkadas geldı cay faln içtık öncesinde evi topladım banyoyu falan yıkadım
Korkma tatlım bn ılk tedavide hiç anlamamıstım ne ağrı ne bişey cok rahattımKizlar korkutmayin beni nedemk yuruyemiyorum
Sorma ya kafam da kendim de rahatladim . Daha gelmeden cekriririm diyor sankiAyyy valla guldumhayirli ugurlu olsun bebeğim rahatlamissindir ohhh.ayallahim.bu bebisler neler cektiro kizlar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?