Aman cekelim.valla yeterki gelsinler demi amaSorma ya kafam da kendim de rahatladim . Daha gelmeden cekriririm diyor sanki
Tırstım.bile:) ama olsun cennetin kokusunu icime cekmek icin cehennem yollarindan gecerim nolcak:)Korkma tatlım bn ılk tedavide hiç anlamamıstım ne ağrı ne bişey cok rahattım
Cok ta yorma kendini dinlenseydin biraz anestezi aldın değil miValla bna arkadas geldı cay faln içtık öncesinde evi topladım banyoyu falan yıkadım
Orası oyle tabi bu yola ciktik bir kere direnicezAman cekelim.valla yeterki gelsinler demi ama
Valla kasıklarımda sancı vardı bugun onun dısında yok canımVar mi belirtiler suan icin ?
Bisey sorcam bu yumurta toplamada anestezimi aliyoruz biz uyutuluyoruz yani oylemi?niye oyle kiCok ta yorma kendini dinlenseydin biraz anestezi aldın değil mi
Evet canım toplama atestezi ile yapılıyor niyesini cok bilmiyorum ama birsey hissetmiyorsun zaten ben ne zaman uyudum uyandim onu bile hatirlamiyorumBisey sorcam bu yumurta toplamada anestezimi aliyoruz biz uyutuluyoruz yani oylemi?niye oyle ki
Benim de oyle sol kasigim hafif agriyor daha cok erken zaten belirti icinValla kasıklarımda sancı vardı bugun onun dısında yok canım
Ayy valla yaaTırstım.bile:) ama olsun cennetin kokusunu icime cekmek icin cehennem yollarindan gecerim nolcak:)
Evet canım anestezi aldımCok ta yorma kendini dinlenseydin biraz anestezi aldın değil mi
Zaten haplar yapıyomus belırtıyı oyle okumustum yanı asıl belırtı degılmısBenim de oyle sol kasigim hafif agriyor daha cok erken zaten belirti icin
Evet canım neler kullaniyorsun bu aradaZaten haplar yapıyomus belırtıyı oyle okumustum yanı asıl belırtı degılmıs
Bol su ic ertesi gun biraz bas agrisi yapmisti bendeEvet canım anestezi aldım
Hadi ya bnm ilkinde yapmadı. Bunda yaparmı bılmem ama cok sık wc ye çıkıyorum yaBol su ic ertesi gun biraz bas agrisi yapmisti bende
Oyle oyle atacaksin atesteziyi valla benim ilaclar da dahil hepsi bas agrisi yaptiHadi ya bnm ilkinde yapmadı. Bunda yaparmı bılmem ama cok sık wc ye çıkıyorum ya
Hadı ya. Valla benım olmadı ama olmıcak dıye bsy yok. Aynı olmuyor sonuçta. Ne diyim rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınOyle oyle atacaksin atesteziyi valla benim ilaclar da dahil hepsi bas agrisi yapti
EstrofemEvet canım neler kullaniyorsun bu arada
Tetradox cok iğrençEstrofem
Prednol
Coraspırın
Folıttro
Progestan
Tetradox verdı opudan sonra kullanmaya başladım transferden sonra
corasprın
folıttro
Progestan
Estrofeme devam edıyoruz canım
tetrodox ne icin ismi hic yabancı degil ama hatirlayamadimTetradox cok iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?