Aynen vallahi. Bende işte yarın ymurtalar toplancak heycan yaptımAmin canim insallah bu yoldaki tum arkadaslarin. Maalesef icmek gerekiyor da icebilsek keske. Sen ne durumdasin bu arada
Hayırlısı canım hemen transfer yapacak mı yoksa dinlendirecek mi?Aynen vallahi. Bende işte yarın ymurtalar toplancak heycan yaptım
Dinlendircek canım. 2.deneme olduğu içinHayırlısı canım hemen transfer yapacak mı yoksa dinlendirecek mi?
Benimde oyle oldu 26 tane toplandi 13 tane dollendi 9 tane donduruldu. Hepsi 5.gun embriyosuDinlendircek canım. 2.deneme olduğu için
Kizlar bu arada az oncede soleidm gormediniz heralde doktorunuzu uyarin aslinda 5gun embriosu kalitesini yitirmis oluyo o yizden tutma ihtimali disik oluyo.en fazla 3 gun embriosu olmasi gerekiyo cunki labarotuarda tuketdigi enerjiyi anne rahminde vermesi tutua.icin daha iyiymis,bnm doktorum 2 ci veya 3 cu gun transfer etcek anne rahmi labarotuardan daha iyi dedi banaBenimde oyle oldu 26 tane toplandi 13 tane dollendi 9 tane donduruldu. Hepsi 5.gun embriyosu
2. Ve 3. Gun benim degerlerim cok kotuydu transfer icin uygun degildim o yuzden 5. Gunde dondurulup hazir olunca transfer yapildiKizlar bu arada az oncede soleidm gormediniz heralde doktorunuzu uyarin aslinda 5gun embriosu kalitesini yitirmis oluyo o yizden tutma ihtimali disik oluyo.en fazla 3 gun embriosu olmasi gerekiyo cunki labarotuarda tuketdigi enerjiyi anne rahminde vermesi tutua.icin daha iyiymis,bnm doktorum 2 ci veya 3 cu gun transfer etcek anne rahmi labarotuardan daha iyi dedi bana
Evet dondurulup yapildiginda daha iyi oluyomus2. Ve 3. Gun benim degerlerim cok kotuydu transfer icin uygun degildim o yuzden 5. Gunde dondurulup hazir olunca transfer yapildi
Transfer gunu 2 adet yapilacakti sanirim cozunurken digeri de gitti o yuzden tek olduEvet dondurulup yapildiginda daha iyi oluyomus
Nasıl yani 9 tanesinden 1 tanemı kaldıTransfer gunu 2 adet yapilacakti sanirim cozunurken digeri de gitti o yuzden tek oldu
Yok canim 3 lu dondurdular transfer icin 3 tane cozuldu 1 adet kaldi o transfer oldu. 6 tane daha var dondurulmuş.Nasıl yani 9 tanesinden 1 tanemı kaldı
He anladım canım. Bnde smdi opu oldum yatıyorum hastanedeYok canim 3 lu dondurdular transfer icin 3 tane cozuldu 1 adet kaldi o transfer oldu. 6 tane daha var dondurulmuş.
Selamlar iki taneden fazla varsa embriyo illaki dondururlar benimde pazartesi yumurta toplamam olucak.doktora sorduğumda dondurup sonramı transfeer etsek dedim bu yumurtaların kalitesine bağlı dediYok canim 3 lu dondurdular transfer icin 3 tane cozuldu 1 adet kaldi o transfer oldu. 6 tane daha var dondurulmuş.
Merhabalar bende pazartesi toplama işlemi yapılacak 2.ve 3.gün değeriniz derken o yüzden mi 5.gün transfer yapıldı?2. Ve 3. Gun benim degerlerim cok kotuydu transfer icin uygun degildim o yuzden 5. Gunde dondurulup hazir olunca transfer yapildi
Hadi hayirlisi bakalim guzel haberlerini bekliyorum canim rahat ol stres yapma dualarim seninleHe anladım canım. Bnde smdi opu oldum yatıyorum hastanede
Merhaba hayırlısı olsun tedaviniz benim yumurtalar ilaclara asiri cevap verdigi icin transfer yapilamadi benim opudan once kararlastirilmisti dondurulmaya 24 aralikta opu yapildi rahim dinlendirme yapildi. 14 subatta transfer oldum.Selamlar iki taneden fazla varsa embriyo illaki dondururlar benimde pazartesi yumurta toplamam olucak.doktora sorduğumda dondurup sonramı transfeer etsek dedim bu yumurtaların kalitesine bağlı dedi
Merhabalar bende pazartesi toplama işlemi yapılacak 2.ve 3.gün değeriniz derken o yüzden mi 5.gün transfer yapıldı?
Canım bende bunu merak ediyordum aslında. Embriyoların kalitesi konusunda araştırma yaptım biraz ama tam içine sinecek bir sonuc bulamadım.Kizlar bu arada az oncede soleidm gormediniz heralde doktorunuzu uyarin aslinda 5gun embriosu kalitesini yitirmis oluyo o yizden tutma ihtimali disik oluyo.en fazla 3 gun embriosu olmasi gerekiyo cunki labarotuarda tuketdigi enerjiyi anne rahminde vermesi tutua.icin daha iyiymis,bnm doktorum 2 ci veya 3 cu gun transfer etcek anne rahmi labarotuardan daha iyi dedi bana
Yumurtalarınız blastokist olmuş iyi kalitede yumurta demek tutma olasılığı daha yüksek yani.2.3. Gün embriyolarıda tutmayacak anlamına gelmiyor tabiki böyle olupta çok hamile kalan var.Canım bende bunu merak ediyordum aslında. Embriyoların kalitesi konusunda araştırma yaptım biraz ama tam içine sinecek bir sonuc bulamadım.
Şimdi benim dondurulmuş 3 tane embriyom var.
2 tanesi 5. Gün 2ab kalite 1 tanesi 6. Gün 6ab kalite hangisi daha kaliteli bu durumda
2. Denemem buarada benim
Amin canım insallah hepımız hayırlı haberler veririz 11 ymurta toplandıHadi hayirlisi bakalim guzel haberlerini bekliyorum canim rahat ol stres yapma dualarim seninle
Ay hadi hayirlisi cnm smdiden vitamnli yicekler yemeye basla hazirla vucudnuDuygusala bağladım
Teşekkürler cnm inşallah sende güzel haberler alırsın az kalmış sanaMerhaba hayırlısı olsun tedaviniz benim yumurtalar ilaclara asiri cevap verdigi icin transfer yapilamadi benim opudan once kararlastirilmisti dondurulmaya 24 aralikta opu yapildi rahim dinlendirme yapildi. 14 subatta transfer oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?