• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Sagol canım 27 yasındayım polıklıstık overım var esımde bı sıkıntı yok ılk denemem canım ınsallah hepımızın yuzunu güldürür en kısa zamanda
2 embriomu transfer ettiler yanlis anlamadim dimi?hadi hayirlisi cnm insallah allah kucagina bebislerini verir

2 embriomu transfer ettiler yanlis anlamadim dimi?hadi hayirlisi cnm insallah allah kucagina bebislerini verir
2 tane transfer edıldı canım evet ayy ındallah 3 ay sonra 4 senem bıtecek cok ıstıyorum artık evlılık yıldonumumu hamıle olarak kutlamayı :anneadayı:

Kıyamam sana olur olur valla bnde bugun snn gibi oldum opu dan snra yapamıyodum nasıl şişlik vardı ödem gbi
Valla stres yapmistim iyice transferi unuttum onun derdinden evet canım opudan sonra benim de kotuydu bilirim en azindan rahatladin ilac verdi mi doktorun bu arada

Valla stres yapmistim iyice transferi unuttum onun derdinden evet canım opudan sonra benim de kotuydu bilirim en azindan rahatladin ilac verdi mi doktorun bu arada
Bi antibiyotık verdi 5 günlük. Diğer toplamada boyle olmamıstım ama. Eşimde sonra gezmeye gttık zor yuruyodum valla. Diğerinde eve gldım iş yptım dışarı cıktım hiç blmıyodum. Ama gene okdr kotu değilim gezdığıme gore:KK48:

Bi antibiyotık verdi 5 günlük. Diğer toplamada boyle olmamıstım ama. Eşimde sonra gezmeye gttık zor yuruyodum valla. Diğerinde eve gldım iş yptım dışarı cıktım hiç blmıyodum. Ama gene okdr kotu değilim gezdığıme gore:KK48:
Bende oyleydim zor yuruyordum 1 gun dinlendikten sonra ise baslayabilmistim

Back