• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Amh kaç canım.kullandığın ilaç ne ?benim amh 0.73 baya düşük 4 yumurta çıkıyor genel de yaş 40 senin ?hoca ne tür tedavi uyguluyor.hoca gonal f cetrotide kullanmıyor menioral diye ilaç kullanıyor.sen ayrıca başladın mu ilaçlara.
benim yaş 30 amh 1.34 amh icin sadece biosteron hap var onu verdi.onun disinda folik asit.zaten bu ilaci kullanmadan beni tedaviye almadi.cunki bi iincekinde amh bakilmadi,ve benden sadece 7 yumos toplandi,ama okadar kalitesizdiki sadece bi ttanesi islem gordu oda tutmadi.tam bir sene ara verdim demir had safadaydi,kansizlik vardi.yani esimde ssperm bulununca ben geri planda kaldim hemen bqsladik ttedaviye.ama suan kanda demirde yerine geldi.insallah yumoslarda kendini toplamisdir.

benden de bu gün tek yumurta alındı rabbim nasip ederse inşallah transfer icin gün sayıyoruz...

hayirlı olsun inslalah sahane sonuclar alirsin
Cnm benim olmadı.tutmadı malesef.amh testi tekrar yaptırcam 3 4 ay önce yaptırmıştım.normalde hep iyi kalite çıkarrı yumurta ama bu sefer ne olduysa tek yumurta vr kalitesi düşüktü.nasip.tekrar denicem

Cnm benim olmadı.tutmadı malesef.amh testi tekrar yaptırcam 3 4 ay önce yaptırmıştım.normalde hep iyi kalite çıkarrı yumurta ama bu sefer ne olduysa tek yumurta vr kalitesi düşüktü.nasip.tekrar denicem
nasil tek yumurta olustu?ilac la cogaltma olmadimi yumoslarda?

Back