tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

kuzum o dedigin aki ti normaldede oluyo zaten,benim gunluk hayatimda oluyo mesela ama zararsiz ya i cogu kadinlarda avr

Kızlar merhaba benim transferimin 5.. günü iki tane 5. Gün embriyosy transfer edildi bu sabah idrarr testi ysptım negatif çıktı o kadar üzgünüm ki anlatamam içimden ağlamak geliyor erken mi yapmışım testi 5. Gün öğrenenler var

Selam canım ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 7.gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgi çıktı ki bazı insanlarda 9.günde çıkan var. Kendini strese sokma lütfen

Selam canım ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 7.gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgi çıktı ki bazı insanlarda 9.günde çıkan var. Kendini strese sokma lütfen
Çok sağol canım sabahtan beri ağlıyorum inan ki elimde değil biliyorum hata yapıyorum ama dayanamıyorum ki

Boşa üzdün kendini çok erken daha 8 yada 9 uncu gün yapsaydın bak ben hiç yapmadım stres üzüntü olmaması lazım gönlünü ferah tut.

Kızlar benimde tarnsferimin bugün 8. Günü bende ucuz testlerden yaptım çıkmadı allah hepimize hayırlısı versin üzülmeyin canlar anne olucaz allahimizin izniyle

çok erken yapmissin cnm kana 8 gunde atiyor en erken

kızlar elimde bir tane gonal f 450 kaldı isteyen olursa haber versin

off evet ya korkiyom valla bu yumurta toplama nasil oluyo hayatimda anestezi almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…