• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

saolun kizlar valla icim rahataldi.bemde diyorum acaba yanlismi uyguladim.igneside masallah kocaman.gonal f gozunu seveyim:KK70:

saolun kizlar valla icim rahataldi.bemde diyorum acaba yanlismi uyguladim.igneside masallah kocaman.gonal f gozunu seveyim:KK70:
Onunda küçük iğnesi var canım 2 tane iğne büyükler cekıyon küçükler vuruyon herkezde saşıntı kızarıklık yapıyo

Merhaba kızlar
Yarın kan testi için hastaneye gideceğim günler geçmek bilmiyordu 10 günü yata kalka bitirdim sonunda.. dilerim herkeze bu yıl müjdeli haberlerle dönüş yapar:KK200:

Herkese merhaba benimde 4.tüp bebek denemem. 6nisan da 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 18 nisan test günüm. Sadece transferin 4. Günü sancım oldu kasıklarda da batma ağrı oldu sonrasında tık yok. Şişlik yok göğüsler normal..biliyorum alında belirti aramamak lazım ilaçlar sebep oluyor tüm bunlara ama insan vücudunu çok dinliyor bu dönemde. Umarım bu defa bende olumlu sonuç alırım yoksa nasıl toparlanacam bilmiyorum:eek:

Herkese merhaba benimde 4.tüp bebek denemem. 6nisan da 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 18 nisan test günüm. Sadece transferin 4. Günü sancım oldu kasıklarda da batma ağrı oldu sonrasında tık yok. Şişlik yok göğüsler normal..biliyorum alında belirti aramamak lazım ilaçlar sebep oluyor tüm bunlara ama insan vücudunu çok dinliyor bu dönemde. Umarım bu defa bende olumlu sonuç alırım yoksa nasıl toparlanacam bilmiyorum:eek:
Benimde ilk zamanlar batmalar oldu son bi kaç gündür ara ara kasık agrım var hayırlısı sevindirici haberler alırız inş

Benimde ilk zamanlar batmalar oldu son bi kaç gündür ara ara kasık agrım var hayırlısı sevindirici haberler alırız inş
Amin canım inşallah. Ne güzel olurdu olumlu haberi almak ve paylaşmak ama nasip işte dualarımız kabul olur inşallah

kızlar hayırlısıyla ayın 8inde transfer tedavisine başladık estrofem kullanıyorum o günden beri dün adetim bitti sarı kokusuz kaşıntı yapmayan bi akıntım var yaşayanınız var mı transfer öncesi böyle bi durum ?? :KK43:

Back