- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
çok saol cnm benimHadi hayırlısı bakalım Dualarım seninle arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol cnm benimHadi hayırlısı bakalım Dualarım seninle arkadaşım
valla sayi vermedi ama benimki kisa surdi sanki 7gun igne vurundum.baya olusmus dedi beklemeye gerek yok dedidualarımız seninle canım :) kaliteli olgun cıksın hepsi :) kaç tane yumurta saydı doktor
in cnm.ici sen karisikMerhaba kızlar
Yarın kan testi için hastaneye gideceğim günler geçmek bilmiyordu 10 günü yata kalka bitirdim sonunda.. dilerim herkeze bu yıl müjdeli haberlerle dönüş yapar
kuzum o dedigin aki ti normaldede oluyo zaten,benim gunluk hayatimda oluyo mesela ama zararsiz ya i cogu kadinlarda avrkızlar hayırlısıyla ayın 8inde transfer tedavisine başladık estrofem kullanıyorum o günden beri dün adetim bitti sarı kokusuz kaşıntı yapmayan bi akıntım var yaşayanınız var mı transfer öncesi böyle bi durum ??
Inş hayırlı sonuçlar alırız...benimde bugün transferin 3. günü kızlar.20 nisan tahlil günüm.
Hatta sarı iğne gri iğne lafı vardı canımyok
artik buyukle nasil vuruldular ya
Kuzum ben 10una başladım 22 sine opu oldum sen kaçına olmuştun ne güzel işte :)valla sayi vermedi ama benimki kisa surdi sanki 7gun igne vurundum.baya olusmus dedi beklemeye gerek yok dedi
Benim normalde beyaz olurdu canım sarı görünce şaşırdım kullanayım mı şimdi bilemedim ya ne diyosunkuzum o dedigin aki ti normaldede oluyo zaten,benim gunluk hayatimda oluyo mesela ama zararsiz ya i cogu kadinlarda avr
Selam canım ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 7.gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgi çıktı ki bazı insanlarda 9.günde çıkan var. Kendini strese sokma lütfenKızlar merhaba benim transferimin 5.. günü iki tane 5. Gün embriyosy transfer edildi bu sabah idrarr testi ysptım negatif çıktı o kadar üzgünüm ki anlatamam içimden ağlamak geliyor erken mi yapmışım testi 5. Gün öğrenenler var
Çok sağol canım sabahtan beri ağlıyorum inan ki elimde değil biliyorum hata yapıyorum ama dayanamıyorum kiSelam canım ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı 7.gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgi çıktı ki bazı insanlarda 9.günde çıkan var. Kendini strese sokma lütfen
Boşa üzdün kendini çok erken daha 8 yada 9 uncu gün yapsaydın bak ben hiç yapmadım stres üzüntü olmaması lazım gönlünü ferah tut.Kızlar merhaba benim transferimin 5.. günü iki tane 5. Gün embriyosy transfer edildi bu sabah idrarr testi ysptım negatif çıktı o kadar üzgünüm ki anlatamam içimden ağlamak geliyor erken mi yapmışım testi 5. Gün öğrenenler var
kullan tabi kaainti ve idrarda yanma yapmadigi surece sıkıntı yokturBenim normalde beyaz olurdu canım sarı görünce şaşırdım kullanayım mı şimdi bilemedim ya ne diyosun
çok erken yapmissin cnm kana 8 gunde atiyor en erkenKızlar merhaba benim transferimin 5.. günü iki tane 5. Gün embriyosy transfer edildi bu sabah idrarr testi ysptım negatif çıktı o kadar üzgünüm ki anlatamam içimden ağlamak geliyor erken mi yapmışım testi 5. Gün öğrenenler var
ben 5 basladim bugun yani 12 si bittiKuzum ben 10una başladım 22 sine opu oldum sen kaçına olmuştun ne güzel işte :)
Kuzum 14ü opu olacaksın ya senin 9günde bitmiş benim 11 inde iğneye başladım 22 sinde opu oldum 11 gün de bitti tedavi senin 2 gün erken büyümüşler ne kadar güzel kuzum benden bi hafta önce öğreneceksin:)ben 5 basladim bugun yani 12 si bitti
off evet ya korkiyom valla bu yumurta toplama nasil oluyo hayatimda anestezi almadimKuzum 14ü opu olacaksın ya senin 9günde bitmiş benim 11 inde iğneye başladım 22 sinde opu oldum 11 gün de bitti tedavi senin 2 gün erken büyümüşler ne kadar güzel kuzum benden bi hafta önce öğreneceksin:)