- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Evet canım yapıyor kızarıklık ve kaşıntı normalya kızlar aranizda hic
CETROTIDE kullanan oldumu.asiri kizariklik ve kasinti yapti ya
Bende de yapmıştı canım kızardı ve kaşındı ama bi kaç saat sonra geçmiştiya kızlar aranizda hic
Canım ben kullandım bende de yaptı korkma bende korkmuştum ama bi kaç saate geçiyo :)ya kızlar aranizda hic
senjn ilk denemen demistin ne ara kullandin cnm?Canım ben kullandım bende de yaptı korkma bende korkmuştum ama bi kaç saate geçiyo :)
Canım benim dondurulmuş ya henüz transfer olmadım rahim dinlendirme yaptık opu sonrası ohss olunca :)senjn ilk denemen demistin ne ara kullandin cnm?
evet ya dogru bu ignelerden kafami kaldi bende yakinda kocamin ismini unutcamCanım benim dondurulmuş ya henüz transfer olmadım rahim dinlendirme yaptık opu sonrası ohss olunca :)
Hahaa :) hayırlısı hakkımızda :)evet ya dogru bu ignelerden kafami kaldi bende yakinda kocamin ismini unutcam
Onunda küçük iğnesi var canım 2 tane iğne büyükler cekıyon küçükler vuruyon herkezde saşıntı kızarıklık yapıyosaolun kizlar valla icim rahataldi.bemde diyorum acaba yanlismi uyguladim.igneside masallah kocaman.gonal f gozunu seveyim
biliyom da bu fena oldu ama ya:)Onunda küçük iğnesi var canım 2 tane iğne büyükler cekıyon küçükler vuruyon herkezde saşıntı kızarıklık yapıyo
Çünkü buyukle vuranda olmuştu zamanında acaba mı dedimbiliyom da bu fena oldu ama ya:)
Hadi hayırlısı bakalım Dualarım seninle arkadaşımkızlar yumurtalarim cok aceleci cumartesi yumurta toplama olucak dua edin bana olur mu
dualarımız seninle canım :) kaliteli olgun cıksın hepsi :) kaç tane yumurta saydı doktorkızlar yumurtalarim cok aceleci cumartesi yumurta toplama olucak dua edin bana olur mu
Benimde ilk zamanlar batmalar oldu son bi kaç gündür ara ara kasık agrım var hayırlısı sevindirici haberler alırız inşHerkese merhaba benimde 4.tüp bebek denemem. 6nisan da 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. 18 nisan test günüm. Sadece transferin 4. Günü sancım oldu kasıklarda da batma ağrı oldu sonrasında tık yok. Şişlik yok göğüsler normal..biliyorum alında belirti aramamak lazım ilaçlar sebep oluyor tüm bunlara ama insan vücudunu çok dinliyor bu dönemde. Umarım bu defa bende olumlu sonuç alırım yoksa nasıl toparlanacam bilmiyorum
Amin canım inşallah. Ne güzel olurdu olumlu haberi almak ve paylaşmak ama nasip işte dualarımız kabul olur inşallahBenimde ilk zamanlar batmalar oldu son bi kaç gündür ara ara kasık agrım var hayırlısı sevindirici haberler alırız inş
artik buyukle nasil vuruldular yaÇünkü buyukle vuranda olmuştu zamanında acaba mı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?