• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

kızlar gunaydin yumurta toplamaya gidiyorum cok heycanliyim.dua edin benim icin.ya aksilikden hemsire parfum.sikma dedi bende unutdum sikdim.i sallah sorun olmaz
Hadi hayırlı olsun canım inşallah çokça ve olgun olgun yumurtaların toplanır ayrıca parfüm de bişi olmaz takılma böyle şeylere sen zaten kıyafetlerini falan çıkarıyorsun üstünde hiçbirşey kalmıyor ki aynı ameliyat gibi o yüzden koku falan da gider merak etme :-)

Kızlar bugün transferin 4. Günü dün akşam belimde ve kasığımda feci ağrı hissettim aynı adet sancısı gibiydi sürekli kontrol ettim kan falan var mı diye ama yoktu acaba bu ağrılar tutunduğunun bi işareti olabilir mi sizler ne durumdasınız?

Kızlar bugün transferin 4. Günü dün akşam belimde ve kasığımda feci ağrı hissettim aynı adet sancısı gibiydi sürekli kontrol ettim kan falan var mı diye ama yoktu acaba bu ağrılar tutunduğunun bi işareti olabilir mi sizler ne durumdasınız?
Benimde 6.Gün den itibaren ağrım vardi 3 haftalık hamileyim inş tutunmustur bebeklerin tatlım.:anneadayı:

kızlar hastaneden ciktim 7 yumurta toplanmis sizce az diyilmi?
Canım önemli olan kalitesi benim 4 tane toplandı üçü döllendi ve iyi kalite de sanırım beşinci gün transfer olacak bugün daha ikinci gün salı günü transfer muhtemelen bende korkmuştum az diye ama öyle değilmiş

Benimde 6.Gün den itibaren ağrım vardi 3 haftalık hamileyim inş tutunmustur bebeklerin tatlım.:anneadayı:
İnşallah canım ya ama benim erken başladı ağrılarım 3. Gün embriyosu idi salı günü dün akşam 6. Günüydü blast seviyesine ulaştı galiba tutunurken de ağrı yaptı bu benim yorumum bilmiyorum sonunda ne olur :-S inşallah canım senin de hayırlı olsun inşallah kucağına almayı da nasip etsin yüce Rabbim

JUMRAL26 JUMRAL26 Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat kızlar transfer icin tedaviye bugun basliyorum 26 nisan ilk kontrol 4 - 5 mayis gibi transfer
Ya şükür hayırlı olsun canım benim çok sevindim sonu çok güzel olsun hepimiz için :emir_bebek::super: Ne dedi doktor bende doktora geldim şimdi dün biraz sorun yaşadım da kuzum fitil kanama yaptı bende rahim ağzına bakacak yara mı var diye

Canım önemli olan kalitesi benim 4 tane toplandı üçü döllendi ve iyi kalite de sanırım beşinci gün transfer olacak bugün daha ikinci gün salı günü transfer muhtemelen bende korkmuştum az diye ama öyle değilmiş
insallah canim ya seninde hayirli olsun insallah guzel haberler aliriz hep beaber

bide dontor bi suru ilac ayzdi kalcadan igne,kalcadan yapistirmali bant,jel gobekten igne gene.ve bisuru hap yazdi.sizede yazmismiydi bu kadarilac benim bunlari gebelik testine kadar kullanmam lazimmis

bide dontor bi suru ilac ayzdi kalcadan igne,kalcadan yapistirmali bant,jel gobekten igne gene.ve bisuru hap yazdi.sizede yazmismiydi bu kadarilac benim bunlari gebelik testine kadar kullanmam lazimmis
Kalçadan yapıştırmalı bantı transfere kadar kullandım transferden sonra kullanmadım. Diğerlerine test gününe kadar devam ettim

Kalçadan yapıştırmalı bantı transfere kadar kullandım transferden sonra kullanmadım. Diğerlerine test gününe kadar devam ettim
bence aail tedavi yumurta toplamadan so ra absliyo desenize.insallah hakkimizda hayirlisi,bi tedirkin oldum sadece.hepsini test gunune kadar kullanicam oylemi?

Back