- 6 Ocak 2018
- 106
- 48
- 98
- 35
Anladım canım Rabbim inşallah bu defa nasip ederBenim ilk denemem kimyasal oldu kısmet değilmiş. İkinci deneme için adet olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olacak kısmet olursa.
Hiç korkma canım tüp bebeğin en kolay ve güzel aşaması uyu uyan her şey bitiyor :)off evet ya korkiyom valla bu yumurta toplama nasil oluyo hayatimda anestezi almadim
insallah cnmHiç korkma canım tüp bebeğin en kolay ve güzel aşaması uyu uyan her şey bitiyor :)
Kuzum ben bi kez daha narkoz almıştım ama bunda çok utandım üzdü beni biraz yumurta toplama seni de tedirgin etmek için söylemiyorum benim ki psikolojikti .. yoksa ağrı sızı bişeyi olmuyo normal insanlarda benim pko görüntüsü olduğundan ohss oldum zor geçti amaoff evet ya korkiyom valla bu yumurta toplama nasil oluyo hayatimda anestezi almadim
Ama senin kolay geçer canım rahat ol az bi narkoz veriyolar zaten 20dk da uyanıyosun zatenoff evet ya korkiyom valla bu yumurta toplama nasil oluyo hayatimda anestezi almadim
Hadi hayırlı olsun canım ya güzel haberler bekliyorum :) pzartesi de ben kontrole gidicem :)
İnşallah canım benim bir aksilik çıkmazsa yarın başlarım kısmetse. Hadi Bakalım senden de güzel haberler gelsin.Hadi hayırlı olsun canım ya güzel haberler bekliyorum :) pzartesi de ben kontrole gidicem :)
İnşallah :)İnşallah canım benim bir aksilik çıkmazsa yarın başlarım kısmetse. Hadi Bakalım senden de güzel haberler gelsin.
hatika haber cnm hadi guzel haberlerle gelirsin isallah
tora bi danis kuzumCan kızlar dün sormuştum ya gynomax xl yazdı doktor kullansam mı diye sabahtan beri kanama geliyo az fitil kanama yapar mı yaşadınız mı böyle bi olay
sordum kuzum fitil yapabilir dedi şehir dışındaymış yarın akşam gelecek bi de aksi gibidok
tora bi danis kuzum
İnşallah canım bakalım artık hiç bu kadar beklememiştim adet olmayıhatika haber cnm hadi guzel haberlerle gelirsin isallah
e yapabilir dediyse bi bildigi var kuzum kullan ozamansordum kuzum fitil yapabilir dedi şehir dışındaymış yarın akşam gelecek bi de aksi gibi
inşallah yüzün guler bu saatden aonra bebegini beklersin artik:)İnşallah canım bakalım artık hiç bu kadar beklememiştim adet olmayı
yo devam etme dedi ama onun yan etkisidir dedi böyle küçük şeyler canımı sıkmaya yetiyo bu dönemde malesef kuzum ya :)e yapabilir dediyse bi bildigi var kuzum kullan ozaman
İnşallah canım benim hep birlikte bekleriz hayırlısıyla :)inşallah yüzün guler bu saatden aonra bebegini beklersin artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?