- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
yok canım hiç stres yapma diyeceğim ama ben de aynı şekilde 2 ay ara vermenin iyi geleceğini düşünüyodum 2 ay geçti şimdi diyorum ki bi ay daha mı beklesem içimden geçirmedim değil ama o transferi illaki yaşiycaz olumlu veya olumsuz sonucundan kaçamicaz malesef ki .. bu yüzden yarın gidip bi şekilde başlaama kararı aldım ben :)Ne bileyim ben de anlamıyorum ruh sağlığım pek iyi değil sanırım . Henüz kontrol olmadığım için sağlığım da elverişli mi bilemiyorum kafam allak bullak
Öyle yaparım canım sağol desteğin içinOzan sen bi muayene ol olmazsa baktin herdey yolunda ozamanda bencr kafan rahatlar.simdi sen stres yapiyon sagliklimi acaba hersey.oluruna birka doktoru dinle
Ahh o stres yok mu bitiriyor bizi ne kadar çok isterdim rahat umursamaz biri olmayı ama maalesefyok canım hiç stres yapma diyeceğim ama ben de aynı şekilde 2 ay ara vermenin iyi geleceğini düşünüyodum 2 ay geçti şimdi diyorum ki bi ay daha mı beklesem içimden geçirmedim değil ama o transferi illaki yaşiycaz olumlu veya olumsuz sonucundan kaçamicaz malesef ki .. bu yüzden yarın gidip bi şekilde başlaama kararı aldım ben :)
bende oyleyim canım cok konuşmayı sevmeyen biriyim tanıdıklalrımla bu konuları ama yapacak bişe yok ben bide psikolojik danışmanım resmen terzi kendi söküğünü dikemezmiş durumundayım :) adet olunca rahatlayacağını düşünüyorum ama cünkü ben resmen buhran modunda olurum adet öncesi bugün biraz daha rahatladım o yüzden :)Ahh o stres yok mu bitiriyor bizi ne kadar çok isterdim rahat umursamaz biri olmayı ama maalesef
Ben de öyle kimseyle görüşmüyorum rahat konuşulacak konu değil ve yaşamadan da kimse anlayamaz . Umarım geçer ve rahatlarım.bende oyleyim canım cok konuşmayı sevmeyen biriyim tanıdıklalrımla bu konuları ama yapacak bişe yok ben bide psikolojik danışmanım resmen terzi kendi söküğünü dikemezmiş durumundayım :) adet olunca rahatlayacağını düşünüyorum ama cünkü ben resmen buhran modunda olurum adet öncesi bugün biraz daha rahatladım o yüzden :)
Herzaman canim:)Öyle yaparım canım sağol desteğin için
Canım çok sevindim. Kaçıncı gündeğerin bu? Tek embriyo mu konmuştu? İkiz olabilir mi?Bayanlar buraya yazmayı unuttum. Bugun kan verdim sonuç 971 hamıleyimmm çok şükür
Cok saol canım. 12.günün değeri. Daha once test fln ypmadım bekledim. Yok ıkız degıldırCanım çok sevindim. Kaçıncı gündeğerin bu? Tek embriyo mu konmuştu? İkiz olabilir mi?
Canım benim 12.günün değerim 800 lerdeydı 2 embrıyo transfer olduysa ikiz olma olasılığı yüksekCok saol canım. 12.günün değeri. Daha once test fln ypmadım bekledim. Yok ıkız degıldır
Canım senin tek embriyo mu kondu çift mi?Canım benim 12.günün değerim 800 lerdeydı 2 embrıyo transfer olduysa ikiz olma olasılığı yüksek
Yok canım 1 tane transver edildiCanım benim 12.günün değerim 800 lerdeydı 2 embrıyo transfer olduysa ikiz olma olasılığı yüksek
İnsallah allah emegini bosa çıkarmaz tum dualarim seninleHayirli geceler herkesee cumartesi transferim var dualarinizi bekliyorummm :) ilk degil ama heyecan stres hepsi var nasil engel olucam kendime bilmiyorum lutfen dua edin
Cnm ben hastanedeyim naptin sen gittin mi?bende oyleyim canım cok konuşmayı sevmeyen biriyim tanıdıklalrımla bu konuları ama yapacak bişe yok ben bide psikolojik danışmanım resmen terzi kendi söküğünü dikemezmiş durumundayım :) adet olunca rahatlayacağını düşünüyorum ama cünkü ben resmen buhran modunda olurum adet öncesi bugün biraz daha rahatladım o yüzden :)
Ya benim adet başlamayınca gitmedim canım kekik nane içip duruyorum ama leke gibi geliyo malesefCnm ben hastanedeyim naptin sen gittin mi?
Hayda sters yaptin sen heralde ondnan olabilir insallah bugun baslar artik hafta sonuna kalmazYa benim adet başlamayınca gitmedim canım kekik nane içip duruyorum ama leke gibi geliyo malesefsen gir bakalım ne diyecek doktor canım yaz sen
Valla olabilir bi de aksi gibi grip oldumHayda sters yaptin sen heralde ondnan olabilir insallah bugun baslar artik hafta sonuna kalmaz
Merhaba Canım nasılsın görüştün mü doktorla .Bugün başladı lekelenme benim de bakalım artıkHayda sters yaptin sen heralde ondnan olabilir insallah bugun baslar artik hafta sonuna kalmaz
Benim de tam olarak başlamadı henüzMerhaba Canım nasılsın görüştün mü doktorla .Bugün başladı lekelenme benim de bakalım artık
Gorustum.cnm basladik tedaviye hatta kistim vardi iki tane kaybolmus cok mutlu oldum.ignelere basladim simdi gonal f verdi 450 unitelik sali kontrol.var .sen napicaksin baslcanmi?Merhaba Canım nasılsın görüştün mü doktorla .Bugün başladı lekelenme benim de bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?