• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Hayirli olsun kotu dusunceleri kafandan sil oncelikle herseyin guzel olacagini dusun vitaminli yicekler ye tonbaligi falan.nerde tedavi goruyosun doktorun kim?
Ben dbakırda tedaviye başladım. Uğur değer doktorum çok da memnunum ama yumurta toplama ve transferi Acıbadem Maslakta Bülent tıraş ta yaptım.

Kızlar size bir sorum olcak şimdi yumurta toplamadan sonra bir hafta içinde adet oldum. Şimdi ondan mı bir ay sayıcam yoksa tedaviye başladığım adeti mi sayıcam. Anlatabildim mi bilmiyorum ama transfer için adet bekliyorum o yüzden heycanlıyım

Merhaba kızlar 2. Adetimi bekliyodum transfer için normal regl günüm 8-9gibi ama ben ayın 3 ünden beri leke görüyorum adetim başlamıyo çok az geliyo korkuyorun muayene oldum kist de yok :KK43:

Merhaba kızlar 2. Adetimi bekliyodum transfer için normal regl günüm 8-9gibi ama ben ayın 3 ünden beri leke görüyorum adetim başlamıyo çok az geliyo korkuyorun muayene oldum kist de yok :KK43:
Peki neden geciksigini soylemedimi doktor?bence sters yapmissindir ondan olmusdur kafaya takma.bende normalde 6gun adet olurdim simdi 3 gun oldum nerdeyse.hepsi stres

Peki neden geciksigini soylemedimi doktor?bence sters yapmissindir ondan olmusdur kafaya takma.bende normalde 6gun adet olurdim simdi 3 gun oldum nerdeyse.hepsi stres
İlaçlardan olabilir olursun dedi ama sancı var kendi yok leke de kırmızı ya döndü ama pedler hep yarım ben iki paket bitirirdim hiç bişe anlamıyorum:( doktor da eğer pazartesi olmazsan tarlusal başlarız dedi ben hayatım da içmedim içmek istemiyorum bu ay hiç canım sıkkın kuzum ya

İlaçlardan olabilir olursun dedi ama sancı var kendi yok leke de kırmızı ya döndü ama pedler hep yarım ben iki paket bitirirdim hiç bişe anlamıyorum:KK43: doktor da eğer pazartesi olmazsan tarlusal başlarız dedi ben hayatım da içmedim içmek istemiyorum bu ay hiç canım sıkkın kuzum ya
Uzulme kuzum,vardir her serde bir hayir.hic sikma canini etrafimdna duyuyorum cok var boyle olan.dedigin gibi ilacalrdan da ola bilir.diyrum ya sana ben 6gun olurdum simdi 3 gune zar zor geldim bende ilk defadir boyle bisey yasadim

Uzulme kuzum,vardir her serde bir hayir.hic sikma canini etrafimdna duyuyorum cok var boyle olan.dedigin gibi ilacalrdan da ola bilir.diyrum ya sana ben 6gun olurdum simdi 3 gune zar zor geldim bende ilk defadir boyle bisey yasadim
Doktor az olmana bişe dedi mi canım ? Başladı benim muhterem adetim az önce ya tam günü bugün ama 4-5 gün leke oldu o tuhaf yani

Merhaba kızlar bende pcoluyum 26 yaşındayım ilk tüp denemem dün transferim yapıldı 5. Gün çift embriyo hakkımızda hayırlısı olsun bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün çok heyecanlıyım bir o kadar da umutsuz neden bilmiyorum kafan allah bullak

Merhaba kızlar bende pcoluyum 26 yaşındayım ilk tüp denemem dün transferim yapıldı 5. Gün çift embriyo hakkımızda hayırlısı olsun bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsün çok heyecanlıyım bir o kadar da umutsuz neden bilmiyorum kafan allah bullak
Hadı hayırlısı olsun canım. Pozitifleri görmek nasip olsun. Oyle hissetmen cok normal aynı şeyleri bizlerde hissediyoruz. Havuç suyunu hergün iç tutunmaya yardımcı oluyo.

Back