• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

canım benimde leke şeklinde bugün ama yarın başlar doktorla konustum aktif başladıgı gün gel dedi :) hayırlı haberi beraber alalım inşallah :) @Esrarengsiz1016 :)
Hayırlısı olsun canım inşallah. 2 güne değişir belki bakalım bekleyip göreceğiz artık ama kararsızım bu ay mı bir sonraki ay mı başlasam diye.

Hayırlısı olsun canım inşallah. 2 güne değişir belki bakalım bekleyip göreceğiz artık ama kararsızım bu ay mı bir sonraki ay mı başlasam diye.
Ben snei anliyorum neden baslamaya tereddut ediyosun .ama bi yerden baslicaksin eger sagligin el veriyosa basla derim.he yok dinlenmek istiyosan hazir degilsen de dinlen

Ben snei anliyorum neden baslamaya tereddut ediyosun .ama bi yerden baslicaksin eger sagligin el veriyosa basla derim.he yok dinlenmek istiyosan hazir degilsen de dinlen
Ne bileyim ben de anlamıyorum ruh sağlığım pek iyi değil sanırım . Henüz kontrol olmadığım için sağlığım da elverişli mi bilemiyorum kafam allak bullak

Ne bileyim ben de anlamıyorum ruh sağlığım pek iyi değil sanırım . Henüz kontrol olmadığım için sağlığım da elverişli mi bilemiyorum kafam allak bullak
Ozan sen bi muayene ol olmazsa baktin herdey yolunda ozamanda bencr kafan rahatlar.simdi sen stres yapiyon sagliklimi acaba hersey.oluruna birka doktoru dinle

Back