Ciktim.cnm bi sorun yok basladim ben allahin iNiyle sende baslarsin insallah.kistim varid benim.kendiliginden gitmis dedi dimtor havalara ucdum resmen:)Valla olabilir bi de aksi gibi grip oldumsen girdin mi doktorun yanına canım
Hadi hayırlısı canım gözünaydın o kadar stres yaptın kendine bak kaybolmuş kistler. Arada kaldım bir diyorum biran önce bitsin bir diyorum biraz bekleyeyim .Gorustum.cnm basladik tedaviye hatta kistim vardi iki tane kaybolmus cok mutlu oldum.ignelere basladim simdi gonal f verdi 450 unitelik sali kontrol.var .sen napicaksin baslcanmi?
Kendin icin en iyi karari ver.mesela ben diyorum allah korusun tutmazsa 5 ay ara vericem.maddi bi yana o onemszde piskolojik olarak yipraniyor insan.iyi duaun cnm cunki kafan rahat gitmen lazimHadi hayırlısı canım gözünaydın o kadar stres yaptın kendine bak kaybolmuş kistler. Arada kaldım bir diyorum biran önce bitsin bir diyorum biraz bekleyeyim .
Evet canım kesinlikle öyle kafa rahat olması lazım tam sökülene kadar düşüneyim biraz daha belki adet dönemindendir psikolojiKendin icin en iyi karari ver.mesela ben diyorum allah korusun tutmazsa 5 ay ara vericem.maddi bi yana o onemszde piskolojik olarak yipraniyor insan.iyi duaun cnm cunki kafan rahat gitmen lazim
Hber ver banada gelismelerden inslalah herdeyin en guzelini yasarizEvet canım kesinlikle öyle kafa rahat olması lazım tam sökülene kadar düşüneyim biraz daha belki adet dönemindendir psikoloji
Vitaminli seyelr ya portakal falan aman sakin grip olma cok onemliCiktim.cnm bi sorun yok basladim ben allahin iNiyle sende baslarsin insallah.kistim varid benim.kendiliginden gitmis dedi dimtor havalara ucdum resmen:)
Canımmm tedavin hayırlı olsun inşallah güzel geçecekVitaminli seyelr ya portakal falan aman sakin grip olma cok onemli
Yiyorum canım duba gibi olacam yakında zaten iyi besleneyim diye :)Vitaminli seyelr ya portakal falan aman sakin grip olma cok onemli
Basladik gonal f diye bi igne gunde bir kereCanımmm tedavin hayırlı olsun inşallah güzel geçecekİlaç falan başladınız mı ?
O niye canım yumurta geliştirmeye ne gerek varmışBasladik gonal f diye bi igne gunde bir kere
Veririm canım hayırlısı olur inşallah bu sefer bizim için deHber ver banada gelismelerden inslalah herdeyin en guzelini yasariz
Hayırlı olsun canım transferin inşallah sımsıkı tutunur bebeklerin sana ben ilk 5 gün ananas yedim hergün 1 dilim. En az 3lt su içtim. Portakal suyu içtim, hergün 1 tane haşlanmış yumurta, 1 avuç ceviz, 1 bardak süt ve havuç yedim.Kizlar 3.gun 2 embriyo transferim oldu oglen.transferden sonra wcye kalkabilirsin dediler.baska ne yemek ne icmek gerekir nelere dikkat etmeliyim
Kizlar 3.gun 2 embriyo transferim oldu oglen.transferden sonra wcye kalkabilirsin dediler.baska ne yemek ne icmek gerekir nelere dikkat etmeliyim
Öncelikle transferin hayırlı olsun arkadaşım. Lütfen karamsarlığa kapılma ve pozitif ol bu çok önemli tedavide. Hissetmen imkansız ben hamileyim hala daha birşey hissetmiyorum. Yatma pozisyonu ile ilgili bilgim yok ama beslenmene dikkat et. Bol bol şu iç meselaMerhaba bayanlar, benimde 3nisan da transferim oldu. 5. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi. Doktor bana %60 sansınız var dedi. Tedavi sürecinde hiçbir sıkıntımız olmadı. Ama nedense ben tutmaz diye hissediyorum. Çok mu kararsızım bilmiyorum ama sanki tutması için içimde bişey varmış da hissetmem gerekiyormuş gibi geliyor. Birde yatma pozisyonunuz nasıl. Yan yatarsam sıkıntı olur mu sizce ??
Teşekkür ederim. Normalde çok su içen biri değilim ama olduğu kadar içmeye çalışıyorum. Çok su içince de lavaboya sık çıkıyorum diye cekiniyorum. Biraz fazla hareket edince hemen korkmaya başlıyorum. İçÖncelikle transferin hayırlı olsun arkadaşım. Lütfen karamsarlığa kapılma ve pozitif ol bu çok önemli tedavide. Hissetmen imkansız ben hamileyim hala daha birşey hissetmiyorum. Yatma pozisyonu ile ilgili bilgim yok ama beslenmene dikkat et. Bol bol şu iç mesela
Sürekli yatman doğru değil zaten. Doktorum bana transferin ilk günü dinlen ama sonrasında sürekli yatmak doğru değil. Embriyo şuan için kanla besleniyor rahime kan gitmesi içinde hareket etmen gerekiyor dedi. Bende ilk gün yattım öbür günler yürüyüşler yaptım (kendimi çok yormadan tabi) sürekli yatmadımTeşekkür ederim. Normalde çok su içen biri değilim ama olduğu kadar içmeye çalışıyorum. Çok su içince de lavaboya sık çıkıyorum diye cekiniyorum. Biraz fazla hareket edince hemen korkmaya başlıyorum. İç
Ben daha tedavinin basindayim ya yumurta gelistirici olcakO niye canım yumurta geliştirmeye ne gerek varmış
Hayirli olsun kotu dusunceleri kafandan sil oncelikle herseyin guzel olacagini dusun vitaminli yicekler ye tonbaligi falan.nerde tedavi goruyosun doktorun kim?Teşekkür ederim. Normalde çok su içen biri değilim ama olduğu kadar içmeye çalışıyorum. Çok su içince de lavaboya sık çıkıyorum diye cekiniyorum. Biraz fazla hareket edince hemen korkmaya başlıyorum. İç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?