- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
bu ara da benimki de erken geldi stresten herhalde 6 sı gibiydi normaldeYok canım 6 nisan ama belirti bile yok ben de senin?
Hadi hayırlısı inşallah valla gelseydi süper olacaktı tam haftasonuna denk geliyordu. Valla gelecek gibi de durmuyorbenim geldi canım leke gibi yarın tam başlarsa doktora gideceğim bismillah deyip :)
Ya kizlar ayni gun basliyoruz biz ya insallah olumlu sonuclar aliriz.benimde bgun lekelenmem oldu bgunden mi sayiliyo acababenim geldi canım leke gibi yarın tam başlarsa doktora gideceğim bismillah deyip :)
Doktorum bana kırmızı görmeden gelme demişti canımYa kizlar ayni gun basliyoruz biz ya insallah olumlu sonuclar aliriz.benimde bgun lekelenmem oldu bgunden mi sayiliyo acaba
canım benimde leke şeklinde bugün ama yarın başlar doktorla konustum aktif başladıgı gün gel dedi :) hayırlı haberi beraber alalım inşallah :) @Esrarengsiz1016 :)Ya kizlar ayni gun basliyoruz biz ya insallah olumlu sonuclar aliriz.benimde bgun lekelenmem oldu bgunden mi sayiliyo acaba
Yani ben bugun kesin olurum da ozaman bugun birinci gun oluyo oylemi?Doktorum bana kırmızı görmeden gelme demişti canım
sen ne zaman gidiceksin canım doktora ?Ya kizlar ayni gun basliyoruz biz ya insallah olumlu sonuclar aliriz.benimde bgun lekelenmem oldu bgunden mi sayiliyo acaba
Ben simdi aradim bugun basliyosa yarin gel dedisen ne zaman gidiceksin canım doktora ?
ilk denemen mi canım senindeBen simdi aradim bugun basliyosa yarin gel dedi
Kırmızı gördüğün gün 1.günü canım bugün olursa yarın gidebilirsin tabiYani ben bugun kesin olurum da ozaman bugun birinci gun oluyo oylemi?
bende yarın gidicem inşallah canmmBen simdi aradim bugun basliyosa yarin gel dedi
Hayırlısı olsun canım inşallah. 2 güne değişir belki bakalım bekleyip göreceğiz artık ama kararsızım bu ay mı bir sonraki ay mı başlasam diye.canım benimde leke şeklinde bugün ama yarın başlar doktorla konustum aktif başladıgı gün gel dedi :) hayırlı haberi beraber alalım inşallah :) @Esrarengsiz1016 :)
niye canım sağlıkla ilgili bi durum mu boyle istemen yoksa psikolojik olarak mı hazır hisset miyosunn kiiiiiHayırlısı olsun canım inşallah. 2 güne değişir belki bakalım bekleyip göreceğiz artık ama kararsızım bu ay mı bir sonraki ay mı başlasam diye.
Ay hafi insallah ugur getirsin bize:)bende yarın gidicem inşallah canmm
Ben snei anliyorum neden baslamaya tereddut ediyosun .ama bi yerden baslicaksin eger sagligin el veriyosa basla derim.he yok dinlenmek istiyosan hazir degilsen de dinlenHayırlısı olsun canım inşallah. 2 güne değişir belki bakalım bekleyip göreceğiz artık ama kararsızım bu ay mı bir sonraki ay mı başlasam diye.
haberleşelim canım olur mu :) muayene sonrası etiketle beni :)Ay hafi insallah ugur getirsin bize:)
Ne bileyim ben de anlamıyorum ruh sağlığım pek iyi değil sanırım . Henüz kontrol olmadığım için sağlığım da elverişli mi bilemiyorum kafam allak bullakBen snei anliyorum neden baslamaya tereddut ediyosun .ama bi yerden baslicaksin eger sagligin el veriyosa basla derim.he yok dinlenmek istiyosan hazir degilsen de dinlen
Ne bileyim ben de anlamıyorum ruh sağlığım pek iyi değil sanırım . Henüz kontrol olmadığım için sağlığım da elverişli mi bilemiyorum kafam allak bullakniye canım sağlıkla ilgili bi durum mu boyle istemen yoksa psikolojik olarak mı hazır hisset miyosunn kiiiii
Tmm cnm.mutlka:)haberleşelim canım olur mu :) muayene sonrası etiketle beni :)
Ozan sen bi muayene ol olmazsa baktin herdey yolunda ozamanda bencr kafan rahatlar.simdi sen stres yapiyon sagliklimi acaba hersey.oluruna birka doktoru dinleNe bileyim ben de anlamıyorum ruh sağlığım pek iyi değil sanırım . Henüz kontrol olmadığım için sağlığım da elverişli mi bilemiyorum kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?