- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
Amin canım amin tüm isteyenlere nasip etsin ALLAHAyy ne güzel hadi canım inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin inşallah Allahım bütün isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin tüm isteyenlere nasip etsin ALLAHAyy ne güzel hadi canım inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin inşallah Allahım bütün isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
evet ben de senin gibi düşünüyorum. işte biraz araştırmaya başladım. bazı doktorlar öncesinde tahlil istemeden direk tüpe geçiş yapıyolarmış. e ben de onu istemiyorum. olsa kendi olurdu zatenTabiki yapiliyo bu genelde butun hastanelerde yapilmasi laİm zaten,ki ben sahsen kendim bi test kafama takilinca doktora kendim soyluyorum sunuda yapalim diye.sizde oyle yapin ama super doktorlar ordakiler
Ben Antalyadayim cnm burda gelecek tup bebege gidiyorum,ama orda tedavi olan bi cok arkadas var ve cogunluk.memnun.doktorun ismini unuttum.suan m bakar solerim,genelde hepsi iyi ama.birde butlaka rahim yapisikliligina baktir derim tutua icin cok onem tasiyoevet ben de senin gibi düşünüyorum. işte biraz araştırmaya başladım. bazı doktorlar öncesinde tahlil istemeden direk tüpe geçiş yapıyolarmış. e ben de onu istemiyorum. olsa kendi olurdu zaten
haişte bide bahceci hangi doktora gidiyorsunuz
teşekkür ederim canım :) yani tabi insanların önerdiği yere gitmekte fayda var. ondan araştırayım dedim gitmeden önce. rahim yapışıklığına nasıl bakılıyor. alt muayeneyle anlaşılır mıBen Antalyadayim cnm burda gelecek tup bebege gidiyorum,ama orda tedavi olan bi cok arkadas var ve cogunluk.memnun.doktorun ismini unuttum.suan m bakar solerim,genelde hepsi iyi ama.birde butlaka rahim yapisikliligina baktir derim tutua icin cok onem tasiyo
Alt muayene edecek zaten seni yinlendirir doktor.bisey degil cnm bir birimize destek olmasak bu is yurumez,hepimiz bir tek dilegimiz icin dusmusuz bu yollara hepimizin duasi ayni.arastirman çok onemli,cunki maddi bi yana ama manevi insan olmayinca cokuyo.bari hersey dort dortluk olsunda bi sıkıntı cıkmasınteşekkür ederim canım :) yani tabi insanların önerdiği yere gitmekte fayda var. ondan araştırayım dedim gitmeden önce. rahim yapışıklığına nasıl bakılıyor. alt muayeneyle anlaşılır mı
inşallah canım bakalım transfer zamanını bekliyorum heycanla. Sorun bende canım tüplerimin ikiside tıkalı eşimde yok sorun çok şükür.İnsallah olumlu sonuc alirsin cnm.zaten o 1 tane kaliteliyse hersey guzel olucak gerisi allaha kalmis artik.sizde sorun sendmei esindemi?
kesinlikle haklisin. inan paylasmayinca çok kötü oluyor. eh eşlerle paylasilmiyor. onlar bizi bu konuda pek anlamiyor. inşallah güzel çıkar sonuçlar canım. şu tek seferde hiç aramadan çocuğu olanlar öyle şanslı ki. inşallah bizim de en yakın zamanda olurAlt muayene edecek zaten seni yinlendirir doktor.bisey degil cnm bir birimize destek olmasak bu is yurumez,hepimiz bir tek dilegimiz icin dusmusuz bu yollara hepimizin duasi ayni.arastirman çok onemli,cunki maddi bi yana ama manevi insan olmayinca cokuyo.bari hersey dort dortluk olsunda bi sıkıntı cıkmasın
Buda bizim icin bir sınav,kurbanoldugum bizede o guzel duyguyu yasatir insallah.esler hic anlamz cnm benim.esimde oyle burda biriyle dertlesdigim gibi onla dertlesemem erkek sinucda bizim gibi duygusal olmuyokesinlikle haklisin. inan paylasmayinca çok kötü oluyor. eh eşlerle paylasilmiyor. onlar bizi bu konuda pek anlamiyor. inşallah güzel çıkar sonuçlar canım. şu tek seferde hiç aramadan çocuğu olanlar öyle şanslı ki. inşallah bizim de en yakın zamanda olur
evet gerçekten de bir sınav. bebek beklemek ne zormus. bekarken başıma hiç böyle şeyler yasayacagim aklima gelmezdi. evet erkekler hiç anlamiyor. nolcak stres yapma işte diyor. ama biz vücutta onu hissediyoruz. zor oluyor. Rabbim en kisa zamanda nasip eder insallahBuda bizim icin bir sınav,kurbanoldugum bizede o guzel duyguyu yasatir insallah.esler hic anlamz cnm benim.esimde oyle burda biriyle dertlesdigim gibi onla dertlesemem erkek sinucda bizim gibi duygusal olmuyo
Wauuuu harika haber buu cok sevindim cnm insallah sag salim allah kucagina almayi nasip etsin,bizim icinde dua etBayanlar buraya yazmayı unuttum. Bugun kan verdim sonuç 971 hamıleyimmm çok şükür
Ayy masallah bide degerlerin baya yuksek ikiz olmasinlar:)Bayanlar buraya yazmayı unuttum. Bugun kan verdim sonuç 971 hamıleyimmm çok şükür
Cok sağol canım.Allah razo olsun darısı sizlere inşallah. İkiz değildir canım bnm arkadasında 1000 küsürlerde çıkmıştıWauuuu harika haber buu cok sevindim cnm insallah sag salim allah kucagina almayi nasip etsin,bizim icinde dua et
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et lütfenBayanlar buraya yazmayı unuttum. Bugun kan verdim sonuç 971 hamıleyimmm çok şükür
Tebrik ederim canım gözünaydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.Bayanlar buraya yazmayı unuttum. Bugun kan verdim sonuç 971 hamıleyimmm çok şükür
canım adetimiz aynıydı galiba geldi mi senin ki ?Tebrik ederim canım gözünaydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Yok canım 6 nisan ama belirti bile yok ben de senin?canım adetimiz aynıydı galiba geldi mi senin ki ?
Allah razı olsun canım. İnsallah kucağa almakta nasip olur. Dualarımdasınız testi ilk elıme aldıgım anda ettim herkese rabbim herkese yaşatsınHayırlı olsun canım çok sevindim Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et lütfen
Cok sağol canım. Amın inşallahTebrik ederim canım gözünaydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.
benim geldi canım leke gibi yarın tam başlarsa doktora gideceğim bismillah deyip :)Yok canım 6 nisan ama belirti bile yok ben de senin?