- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Sağlıkla gelişsinler 5. Gün transferi mi yapacak drunKızlar 12 yumurtadan 9 tanesi işlem görmüş 6 tanesinde döllenme olmuş pazartesi yine arıycaklar sizce nasıl 6 tane az değil mi. İnşallah kaliteli olur ve 5. Güne ulaşırlar
Dondurulcak rahim dinlendirme yapıcam dedi ilk adetle beraber transfer için hazırlanıcaz dedi. Yarın tekrar arıycaklarmış bakalım ne durumdalar. İlk denemem olduğu için anlayamıyorum tamSağlıkla gelişsinler 5. Gün transferi mi yapacak drun
Benim de 9 tane dollendı 5.güne geldi 2 transferim oldu 3 tanesi de donacak kalıtedeymıstı gerisi çöp oldu canım önemli olan kalitesi az diye dert edinme canımKızlar 12 yumurtadan 9 tanesi işlem görmüş 6 tanesinde döllenme olmuş pazartesi yine arıycaklar sizce nasıl 6 tane az değil mi. İnşallah kaliteli olur ve 5. Güne ulaşırlar
Merhaba canım ben beklemedeyim sen nasılsın. 12 yumurtadan sadece 1 tane embryom kaldı 5.günde oda donduruldu. Bu ayki transferim iptal oldu başka bi rahatsızlığım var önümüzdeki aya erteledik elimizde tek şansımız var. İlk adetle beraber gidicem. Sen ne durumdasınKızlar.merhaba nasılsınız?hepiniz birden kaybolduniz.nasil gidiyor?
Neden ertelendiki?benimkide insallah 1 hafta sonra adetimle beraber basliyor ben daha yolun basindayim.desek yeridir.ne rahatsizligin var cnm?bir tane olsun ama kaliteli olsun onemlisi oMerhaba canım ben beklemedeyim sen nasılsın. 12 yumurtadan sadece 1 tane embryom kaldı 5.günde oda donduruldu. Bu ayki transferim iptal oldu başka bi rahatsızlığım var önümüzdeki aya erteledik elimizde tek şansımız var. İlk adetle beraber gidicem. Sen ne durumdasın
Benimde aynı senin gibi oldu canım benim ki 3.günde dondurulduKızlar 12 yumurtadan 9 tanesi işlem görmüş 6 tanesinde döllenme olmuş pazartesi yine arıycaklar sizce nasıl 6 tane az değil mi. İnşallah kaliteli olur ve 5. Güne ulaşırlar
Benim iltihaplı omurilik romatizmam var canım bu ara ağrılarım biraz çoğalınca elimizde tek şansımız olduğu için transferi erteledik. Muayene için gitmiştim transfer hazırlığına başlıycaktık olmadı. İnşallah ilk adetimle beraber gidicem ve hazırlığa başlayıp transfer olucam. Sen daha iğnelere falan başlamadın mı canım.Neden ertelendiki?benimkide insallah 1 hafta sonra adetimle beraber basliyor ben daha yolun basindayim.desek yeridir.ne rahatsizligin var cnm?bir tane olsun ama kaliteli olsun onemlisi o
Benimkide 5.günde donduruldu elimizde tek bir tane 5.gün embryosu kaldı oda iyi kaliteymiş inşallah tutar. Senin transferin ne zaman peki neden dondurdunuzBenimde aynı senin gibi oldu canım benim ki 3.günde donduruldu
Benim transferim 22martta oldu 3 Nisan test günümBenimkide 5.günde donduruldu elimizde tek bir tane 5.gün embryosu kaldı oda iyi kaliteymiş inşallah tutar. Senin transferin ne zaman peki neden dondurdunuz
hayırlısıyla inşallah pozitif sonuç alırsın canım test günün gelmiş güzel haberlerini bekliyoruzBenim transferim 22martta oldu 3 Nisan test günüm
Yok baslamasim,iste simdi baslicam insallah hersey yolunda giderse.bende de kist vardi ama doktor bi onemi yok dedi bakalim artik takdir allahınBenim iltihaplı omurilik romatizmam var canım bu ara ağrılarım biraz çoğalınca elimizde tek şansımız olduğu için transferi erteledik. Muayene için gitmiştim transfer hazırlığına başlıycaktık olmadı. İnşallah ilk adetimle beraber gidicem ve hazırlığa başlayıp transfer olucam. Sen daha iğnelere falan başlamadın mı canım.
İstanbulda bahceci cok iyi bir hastane,orayi oneririm.sanaarkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?
Canım ben 6.gün yaptım pozitif gibiydi inşallah güzel şekilde artmıştır :)hayırlısıyla inşallah pozitif sonuç alırsın canım test günün gelmiş güzel haberlerini bekliyoruz
peki orda önce tahlil yapıyolar m. işte pıhtılaşma, dna hasarı gibiİstanbulda bahceci cok iyi bir hastane,orayi oneririm.sana
Ayy ne güzel hadi canım inşallah sımsıkı tutunsun sana bebeğin inşallah Allahım bütün isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallahCanım ben 6.gün yaptım pozitif gibiydi inşallah güzel şekilde artmıştır :)
Doktorun daha iyisini biliyodur canım sorun olsa başlatmazdı inşallah güzel kaliteli yumurtaların olur. Bak benim 12 taneden bir tane kaldı elimde onunla şansımı deniycem inşallah olurYok baslamasim,iste simdi baslicam insallah hersey yolunda giderse.bende de kist vardi ama doktor bi onemi yok dedi bakalim artik takdir allahın
Tabiki yapiliyo bu genelde butun hastanelerde yapilmasi laİm zaten,ki ben sahsen kendim bi test kafama takilinca doktora kendim soyluyorum sunuda yapalim diye.sizde oyle yapin ama super doktorlar ordakilerpeki orda önce tahlil yapıyolar m. işte pıhtılaşma, dna hasarı gibi
İnsallah olumlu sonuc alirsin cnm.zaten o 1 tane kaliteliyse hersey guzel olucak gerisi allaha kalmis artik.sizde sorun sendmei esindemi?Doktorun daha iyisini biliyodur canım sorun olsa başlatmazdı inşallah güzel kaliteli yumurtaların olur. Bak benim 12 taneden bir tane kaldı elimde onunla şansımı deniycem inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?