tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Tabiki yapiliyo bu genelde butun hastanelerde yapilmasi laİm zaten,ki ben sahsen kendim bi test kafama takilinca doktora kendim soyluyorum sunuda yapalim diye.sizde oyle yapin ama super doktorlar ordakiler
evet ben de senin gibi düşünüyorum. işte biraz araştırmaya başladım. bazı doktorlar öncesinde tahlil istemeden direk tüpe geçiş yapıyolarmış. e ben de onu istemiyorum. olsa kendi olurdu zaten
haişte bide bahceci hangi doktora gidiyorsunuz

Ben Antalyadayim cnm burda gelecek tup bebege gidiyorum,ama orda tedavi olan bi cok arkadas var ve cogunluk.memnun.doktorun ismini unuttum.suan m bakar solerim,genelde hepsi iyi ama.birde butlaka rahim yapisikliligina baktir derim tutua icin cok onem tasiyo

teşekkür ederim canım :) yani tabi insanların önerdiği yere gitmekte fayda var. ondan araştırayım dedim gitmeden önce. rahim yapışıklığına nasıl bakılıyor. alt muayeneyle anlaşılır mı

Alt muayene edecek zaten seni yinlendirir doktor.bisey degil cnm bir birimize destek olmasak bu is yurumez,hepimiz bir tek dilegimiz icin dusmusuz bu yollara hepimizin duasi ayni.arastirman çok onemli,cunki maddi bi yana ama manevi insan olmayinca cokuyo.bari hersey dort dortluk olsunda bi sıkıntı cıkmasın

İnsallah olumlu sonuc alirsin cnm.zaten o 1 tane kaliteliyse hersey guzel olucak gerisi allaha kalmis artik.sizde sorun sendmei esindemi?
inşallah canım bakalım transfer zamanını bekliyorum heycanla. Sorun bende canım tüplerimin ikiside tıkalı eşimde yok sorun çok şükür.

kesinlikle haklisin. inan paylasmayinca çok kötü oluyor. eh eşlerle paylasilmiyor. onlar bizi bu konuda pek anlamiyor. inşallah güzel çıkar sonuçlar canım. şu tek seferde hiç aramadan çocuğu olanlar öyle şanslı ki. inşallah bizim de en yakın zamanda olur

Buda bizim icin bir sınav,kurbanoldugum bizede o guzel duyguyu yasatir insallah.esler hic anlamz cnm benim.esimde oyle burda biriyle dertlesdigim gibi onla dertlesemem erkek sinucda bizim gibi duygusal olmuyo

Buda bizim icin bir sınav,kurbanoldugum bizede o guzel duyguyu yasatir insallah.esler hic anlamz cnm benim.esimde oyle burda biriyle dertlesdigim gibi onla dertlesemem erkek sinucda bizim gibi duygusal olmuyo
evet gerçekten de bir sınav. bebek beklemek ne zormus. bekarken başıma hiç böyle şeyler yasayacagim aklima gelmezdi. evet erkekler hiç anlamiyor. nolcak stres yapma işte diyor. ama biz vücutta onu hissediyoruz. zor oluyor. Rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah

Wauuuu harika haber buu cok sevindim cnm insallah sag salim allah kucagina almayi nasip etsin,bizim icinde dua et
Cok sağol canım.Allah razo olsun darısı sizlere inşallah. İkiz değildir canım bnm arkadasında 1000 küsürlerde çıkmıştı

Hayırlı olsun canım çok sevindim Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerede dua et lütfen
Allah razı olsun canım. İnsallah kucağa almakta nasip olur. Dualarımdasınız testi ilk elıme aldıgım anda ettim herkese rabbim herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…