• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Merhaba hayirlisiyla tez vakitte kucaginiza alirsiniz bebeginizi.yas kacdi sorun neydi?ilk denememi?

Ayy insallahh hepimizin muradı kabul olsun
Ilk deneme benim. Tuplerden birinde tikaniklik vardi. Ya operasyon ya tüp bebek dedi dr.m bizde eşimle tüp bebeğe karar verdik. Allah hayırlı sonuçlar versin fakat tedavisi agrisi stresi ilaci beklemesi gercekten biraz zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah

Mrb arkadaşlar bu ay dondurulmuş embriyolar için tedaviye başlamaya karar verdik. Bugün adetimin 2.günü idi. Ultrason a girdim fakat rahim kalınlığı 9,3mm çıktı. 2.gün için çok kalın değil mi bilgisi olan var mı? İnternete rahim kalınlaşması ile ilgili çok kötü şeyler yazıyor

Mrb arkadaşlar bu ay dondurulmuş embriyolar için tedaviye başlamaya karar verdik. Bugün adetimin 2.günü idi. Ultrason a girdim fakat rahim kalınlığı 9,3mm çıktı. 2.gün için çok kalın değil mi bilgisi olan var mı? İnternete rahim kalınlaşması ile ilgili çok kötü şeyler yazıyor
Canım nette okuduklarinla karartma içini . Dr.n ne söylüyorsa sen ona uy inan. Allah işini rast getirsin hayırlı sonuclar versin. Nette iyilerin yanında bir o kadar da olumsuz şeyler yazıyor ki seninde moralin bozuluyor ister istemez. Bu kaçıncı denemen bi arada

Canım nette okuduklarinla karartma içini . Dr.n ne söylüyorsa sen ona uy inan. Allah işini rast getirsin hayırlı sonuclar versin. Nette iyilerin yanında bir o kadar da olumsuz şeyler yazıyor ki seninde moralin bozuluyor ister istemez. Bu kaçıncı denemen bi arada
İkinci denemem olacak canım kısmetse

Kızlar bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?
Benim 1 tane kistim vardı ve doktorum asla transfer yapmam önce kisti eriticez dedi canım. O yüzden 1 ay yasmin kullandım kist gitti sonra transferimi oldum

Benim 1 tane kistim vardı ve doktorum asla transfer yapmam önce kisti eriticez dedi canım. O yüzden 1 ay yasmin kullandım kist gitti sonra transferimi oldum
Senin kist kaç sm di cnm?ben iki doktorada sordum sorun degil dedi sadece 3 ayda bir kontrole gel dedi

Ayy insallahh hepimizin muradı kabul olsun
Ilk deneme benim. Tuplerden birinde tikaniklik vardi. Ya operasyon ya tüp bebek dedi dr.m bizde eşimle tüp bebeğe karar verdik. Allah hayırlı sonuçlar versin fakat tedavisi agrisi stresi ilaci beklemesi gercekten biraz zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah
Oyle cnm benimde i sallah 2 hafta sonra basliyo ilk denemem ama simdiden cok yiprandim

Dualarimiz seninle insallah herseyin en guzelini yasarsin ve bebisn belkide bebislerin sana tutunur.doktorun kimdi cnm?
Amin canım inşallah ben Ankara bahçeciye gidiorum doktorum Berfu hanım çok çok memnunum doktorumdan inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Back