Dualarımız seninle canım hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sana bebişinKızlar transvere giricem bırazdan dua edin luften hayırlı bi günde transver olmak cok mutlu etti beni
Ne mutlu sana ya keske benimkide kadin olsaydi erkek olunca stres yapiyorumAmin canım inşallah ben Ankara bahçeciye gidiorum doktorum Berfu hanım çok çok memnunum doktorumdan inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Ay hadi bakalim insallah bebislerin sana tutunur cnm cok guzel haber alirsinKızlar transvere giricem bırazdan dua edin luften hayırlı bi günde transver olmak cok mutlu etti beni
AminnnnAy hadi bakalim insallah bebislerin sana tutunur cnm cok guzel haber alirsin
Pozitifi görmek nasıp olsun canım insallahGünaydın arkadaslar kan testim yarın yapılacak ve ben heyecandan duramiyorum neredeyseLutfen birbirimize dua edelim. Allah muvaffak etsin hepimizi
İnş pozitif haberini alacağız canım inanıyorumGünaydın arkadaslar kan testim yarın yapılacak ve ben heyecandan duramiyorum neredeyseLutfen birbirimize dua edelim. Allah muvaffak etsin hepimizi
Amjn cnm insallah bu mubarek cuma gununde dilerim hayirlinhaberini alirizInsallah ya hepimiz suraya yazsak peşpeşe en guzel duygularimizi. Dün hepimiz icin cok dua ettim. Allah kimsenin umudunu boşa cikarmasin
Amjn cnm insallah bu mubarek cuma gununde dilerim hayirlinhaberini aliriz
İnsalah hepsi dollenir birinci kalitede cnmKızlar bugün yumurtalarım toplandı 12 tane toplanmış. Yarın embriyolog arıycakmış bakalım kaç tanesi döllencek ve gelişcek. İnşallah güzel ve kaliteli embriyolarım olur
Sağlıkla döllenirler İnşallahKızlar bugün yumurtalarım toplandı 12 tane toplanmış. Yarın embriyolog arıycakmış bakalım kaç tanesi döllencek ve gelişcek. İnşallah güzel ve kaliteli embriyolarım olur
Günaydın arkadaslar kan testim yarın yapılacak ve ben heyecandan duramiyorum neredeyseLutfen birbirimize dua edelim. Allah muvaffak etsin hepimizi
Çok geçmiş olsun canım her şey rabbımden inşallah kendiliğinden olur unutursun bu gunlerınıNegatif ...
Çok üzgünüm
çok üzüldüm canım.Rabbim bidaha yaşatmasın.Negatif ...
Çok üzgünüm
Hiç sıkma canını nede pes etme sakın,kurban oldugum rabbim yardimcin olur.inslalah bi dahaki sefereNegatif ...
Çok üzgünüm
Çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlâd nasıp etsin inşallahNegatif ...
Çok üzgünüm
Canım çok üzüldüm. Kendini üzmemeye çalış inşallah bi dahakine güzel haberlerini alırızNegatif ...
Çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?