• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Rahim filminde acilmadimi tupleriniz peki?
Malesef açılmadı canım iki kere ilaç verdiler olmadı. Şimdi tüp bebeğe başladığımız hastanedeki doktorum da tekrar bakmak istedi yine olmadı açılmadı. Bugün kontrolüm vardı sanırım cuma günü toplama olcakmış.

Malesef açılmadı canım iki kere ilaç verdiler olmadı. Şimdi tüp bebeğe başladığımız hastanedeki doktorum da tekrar bakmak istedi yine olmadı açılmadı. Bugün kontrolüm vardı sanırım cuma günü toplama olcakmış.
Allah nasip etsin ya tekseferde insallah

Ya bisi sorucam 9 mart iliski oldu bugunler adet olma gunum yani iki gun fln var sabah akinti oldu peceteye kahverengi geldi dedim adet geliyor pet koydum daha bisi yok gelen giden okdr vc ye gttim bisi yok bu nedir acaba ya boyle olmamisti daha once duzenli adetlerim boyle oldugu zamanda kahvetengi gelince hemen ardindan kanamam baslardi ama bugun bisiy yok .. habu arada belim fln cok agriyordu kasiklarim iliskiden 10. Gun sonra evde bi test vardi aman yapim dedim nolcak yaptim negatif cikti sizce ne olabilir?
Canım benımde oyle oluyodu leke gelıyordu sonra 1 2 gün bsy yok tekrar leke sonra adet oluyodum ınsallah senn ki oyle olmaz

Kıar bugun doktora gittim kand demir 2 bende bide kansizligim var.acaba sorun olurmu bu tutunmasina hamileligine.kist var bide bende biri 2,5 biri 1,5 sm ama doktor.bu sorin degil dedi sadece takip etmek lazim dedi.kafam allak bullak acaba doktor bu kan degeriyle tranfere yanasir mi

Kızlar cuma günü opu olcak bugün çatlatma iğnemi olucam inşallah herşey iyi olur güzel yumurtalrım embriyolarım olur dua edin bana lütfen:dua::dua:
Hayırlı olsun saglikla döllenirler İnşallah

Kıar bugun doktora gittim kand demir 2 bende bide kansizligim var.acaba sorun olurmu bu tutunmasina hamileligine.kist var bide bende biri 2,5 biri 1,5 sm ama doktor.bu sorin degil dedi sadece takip etmek lazim dedi.kafam allak bullak acaba doktor bu kan degeriyle tranfere yanasir mi
Canım kist için Dr benim Dr gibi düşünmüş kan değerleri önemli Dr bunu ilaçla takviye edebilir

Kızlar cuma günü opu olcak bugün çatlatma iğnemi olucam inşallah herşey iyi olur güzel yumurtalrım embriyolarım olur dua edin bana lütfen:dua::dua:
Allahbrast getirsin insallah en saglikli sekilde tutunur bebegin cok yakinda seninle oldugunu ogrenirsin aminnnnn

Dualarimiz seninle insallah herseyin en guzelini yasarsin ve bebisn belkide bebislerin sana tutunur.doktorun kimdi cnm?

Merhaba
Benimde transferimin 8.gunu bekliyorum Sizlerden dr kaç gün sonra tahlil istedi? Herkes 12. Gün yazmış sanki benim.drm 10.gün yap dedi. Erken olur da umutsuzluğa düşmekten endişeleniyorum

Merhaba
Benimde transferimin 8.gunu bekliyorum Sizlerden dr kaç gün sonra tahlil istedi? Herkes 12. Gün yazmış sanki benim.drm 10.gün yap dedi. Erken olur da umutsuzluğa düşmekten endişeleniyorum
Ne kadar geç o kadar iyi bence Gerçi ben 9. gün yapmıştım o da hastanenin verdiği tarih

Allah bu mübarek gunde cocuk isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin cok zor bir dönemmis gercekten. Ben evliligimde 5 seneyi gecirdim de simdi 2 gun bir zor geliyor

Allah bu mübarek gunde cocuk isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin cok zor bir dönemmis gercekten. Ben evliligimde 5 seneyi gecirdim de simdi 2 gun bir zor geliyor
Merhaba hayirlisiyla tez vakitte kucaginiza alirsiniz bebeginizi.yas kacdi sorun neydi?ilk denememi?

Back