Merhaba hayirlisiyla tez vakitte kucaginiza alirsiniz bebeginizi.yas kacdi sorun neydi?ilk denememi?
Merhaba hayirlisiyla tez vakitte kucaginiza alirsiniz bebeginizi.yas kacdi sorun neydi?ilk denememi?
Canım nette okuduklarinla karartma içini . Dr.n ne söylüyorsa sen ona uy inan. Allah işini rast getirsin hayırlı sonuclar versin. Nette iyilerin yanında bir o kadar da olumsuz şeyler yazıyor ki seninde moralin bozuluyor ister istemez. Bu kaçıncı denemen bi aradaMrb arkadaşlar bu ay dondurulmuş embriyolar için tedaviye başlamaya karar verdik. Bugün adetimin 2.günü idi. Ultrason a girdim fakat rahim kalınlığı 9,3mm çıktı. 2.gün için çok kalın değil mi bilgisi olan var mı? İnternete rahim kalınlaşması ile ilgili çok kötü şeyler yazıyor
İkinci denemem olacak canım kısmetseCanım nette okuduklarinla karartma içini . Dr.n ne söylüyorsa sen ona uy inan. Allah işini rast getirsin hayırlı sonuclar versin. Nette iyilerin yanında bir o kadar da olumsuz şeyler yazıyor ki seninde moralin bozuluyor ister istemez. Bu kaçıncı denemen bi arada
İkinci denemem olacak canım kısmetse
Benim 1 tane kistim vardı ve doktorum asla transfer yapmam önce kisti eriticez dedi canım. O yüzden 1 ay yasmin kullandım kist gitti sonra transferimi oldumKızlar bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?
Senin kist kaç sm di cnm?ben iki doktorada sordum sorun degil dedi sadece 3 ayda bir kontrole gel dediBenim 1 tane kistim vardı ve doktorum asla transfer yapmam önce kisti eriticez dedi canım. O yüzden 1 ay yasmin kullandım kist gitti sonra transferimi oldum
Onu inan hiç hatırlamıyorum canımSenin kist kaç sm di cnm?ben iki doktorada sordum sorun degil dedi sadece 3 ayda bir kontrole gel dedi
Oyle cnm benimde i sallah 2 hafta sonra basliyo ilk denemem ama simdiden cok yiprandimAyy insallahh hepimizin muradı kabul olsun
Ilk deneme benim. Tuplerden birinde tikaniklik vardi. Ya operasyon ya tüp bebek dedi dr.m bizde eşimle tüp bebeğe karar verdik. Allah hayırlı sonuçlar versin fakat tedavisi agrisi stresi ilaci beklemesi gercekten biraz zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah
Belki sende buyukdur ondan ilac kullanmani tavsiye etmisdir,cunki benim durmum suan ilaclik drgilmis.cok kucukler diyeOnu inan hiç hatırlamıyorum canım
Oyle cnm benimde i sallah 2 hafta sonra basliyo ilk denemem ama simdiden cok yiprandim
İnşallah güzel haberlerini alırız canımBelki sende buyukdur ondan ilac kullanmani tavsiye etmisdir,cunki benim durmum suan ilaclik drgilmis.cok kucukler diye
Bende bi sorun yok eşimdeydi sorun,ama simdi bmdede demir eksikligi xok fazla var ve kist var,bunlarin onemsiz oldugunu soyledi doktor da hayirlisiSimdiden iyi sonuclarin olsun insallah. Senin rahatsizligin neydi peki
İnsallah,sende heralde hamilesin allah tez vakitte kucagina almayi nasip etsinİnşallah güzel haberlerini alırız canım
Hayırlısı olsun canım dualarımız seninleKızlar transvere giricem bırazdan dua edin luften hayırlı bi günde transver olmak cok mutlu etti beni
Allah razı olsun canım hepınızden. Rabbim bu yolda uğraşan herkesin emeklerini boşa çıkarmasınHayırlısı olsun canım dualarımız seninle
Amin canım inşallah şu mübarek günde Allahım bütün istiyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallahAllahbrast getirsin insallah en saglikli sekilde tutunur bebegin cok yakinda seninle oldugunu ogrenirsin aminnnnn
Amin canım inşallah ben Ankara bahçeciye gidiorum doktorum Berfu hanım çok çok memnunum doktorumdan inşallah güzel haberler alırız hepimizDualarimiz seninle insallah herseyin en guzelini yasarsin ve bebisn belkide bebislerin sana tutunur.doktorun kimdi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?