• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Gonal f acıtmıo ama menogon ve cetrotide yakıo hafif şişlik oluyo sonra geçiyo artık vurcak yerim kalmadı. Yumurta rezervim iyi dedi ama inşallah yarın bitirir iğneleri artık zorlanıyorum yaparken
Evet canım acıtıyo rabbim emeğinin karşılığını versın

Evet canım acıtıyo rabbim emeğinin karşılığını versın
Amin canım inşallah. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım iyi durumda bakalım pazartesi son kontorlüm var sonra toplama olcak. Daha önce hiç anestezi almadım korkuyorum o yüzden. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin canım inşallah. Bugün kontrolüm vardı yumurtalarım iyi durumda bakalım pazartesi son kontorlüm var sonra toplama olcak. Daha önce hiç anestezi almadım korkuyorum o yüzden. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Hiç korkma canım çok rahat geçiyor hiç farketmıyosun bile Allah yardımcın olsun transfer de kolay oluyor korkma

Kızlar bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?

Kızlar bugun doktorumla gorustum iki tane kist var dedi biri 1,5 sm biri 2,5 dedi ama korkulacak bisey yok dedi,transferede engel degilmis.benim bildigim engel olur ama doktor oyle dediyse vardir heralde bi bildigi.siz ne dusunuyosunuz?
Küçük kistlerin. Öyuzden sorun olmaz demiş canım. Doktor daha iyi bilir valla canım. Hayırlısı ıle biter seninde bu uğraşın. Bende perşembe günü transver oluyorum. Doktor rahım kalınlığına baktı. 12e 9 mu dedi o ne demek acaba

Yani yaklasik nekadar igne kullaniyorsuniz tup bebek surecinde ?
Canım 600luk doz var 4 kez vuruluyor 3 paket 12 kez vurundum menopur 13 kez vurundum 8 adette cetrodıte aynı gün 3 adette catlatma iğnesi kullandım benim yumurtam oluştu ama uzun sürede büyüdü 20 19 19 18... Diye gitti 11 tane alındı 9 u dollendı 2 adet transfer oldum 3 adette dondurduk

Küçük kistlerin. Öyuzden sorun olmaz demiş canım. Doktor daha iyi bilir valla canım. Hayırlısı ıle biter seninde bu uğraşın. Bende perşembe günü transver oluyorum. Doktor rahım kalınlığına baktı. 12e 9 mu dedi o ne demek acaba
Normlmis cnm se inki.insallah allah yardimcimiz olsun

Ben de sorun olmaz diye dusunuyorum canım doktorun daha iyi karar verir hayırlısı olsun

O kişiye göre değişio canım benim bugünkilerle 18 adet oldu yarın yine kontrolüm var sanırım artık toplamaya geçicez öle söledi doktorum
Bazilari yuzlerce diyor ya oyuzden sorudn bizde bir sikinti yok esimle ama bakalim nasl olur :/

Bazilari yuzlerce diyor ya oyuzden sorudn bizde bir sikinti yok esimle ama bakalim nasl olur :/
Benimde yumurtalarımda bi sorun yok canım tüplerim tıkalı olduğu için tüp deniyoruz. Yarın kontrolde belli olcak bakalım 18 iğne oldu şimdilik

Ya bisi sorucam 9 mart iliski oldu bugunler adet olma gunum yani iki gun fln var sabah akinti oldu peceteye kahverengi geldi dedim adet geliyor pet koydum daha bisi yok gelen giden okdr vc ye gttim bisi yok bu nedir acaba ya boyle olmamisti daha once duzenli adetlerim boyle oldugu zamanda kahvetengi gelince hemen ardindan kanamam baslardi ama bugun bisiy yok .. habu arada belim fln cok agriyordu kasiklarim iliskiden 10. Gun sonra evde bi test vardi aman yapim dedim nolcak yaptim negatif cikti sizce ne olabilir?

Back