Malesef açılmadı canım iki kere ilaç verdiler olmadı. Şimdi tüp bebeğe başladığımız hastanedeki doktorum da tekrar bakmak istedi yine olmadı açılmadı. Bugün kontrolüm vardı sanırım cuma günü toplama olcakmış.Rahim filminde acilmadimi tupleriniz peki?
Allah nasip etsin ya tekseferde insallahMalesef açılmadı canım iki kere ilaç verdiler olmadı. Şimdi tüp bebeğe başladığımız hastanedeki doktorum da tekrar bakmak istedi yine olmadı açılmadı. Bugün kontrolüm vardı sanırım cuma günü toplama olcakmış.
Canım benımde oyle oluyodu leke gelıyordu sonra 1 2 gün bsy yok tekrar leke sonra adet oluyodum ınsallah senn ki oyle olmazYa bisi sorucam 9 mart iliski oldu bugunler adet olma gunum yani iki gun fln var sabah akinti oldu peceteye kahverengi geldi dedim adet geliyor pet koydum daha bisi yok gelen giden okdr vc ye gttim bisi yok bu nedir acaba ya boyle olmamisti daha once duzenli adetlerim boyle oldugu zamanda kahvetengi gelince hemen ardindan kanamam baslardi ama bugun bisiy yok .. habu arada belim fln cok agriyordu kasiklarim iliskiden 10. Gun sonra evde bi test vardi aman yapim dedim nolcak yaptim negatif cikti sizce ne olabilir?
Benim toplam da 36 adet olmuş yaa 1 ya da 2 tane hastane de vurmuştukBazilari yuzlerce diyor ya oyuzden sorudn bizde bir sikinti yok esimle ama bakalim nasl olur :/
Lekeden sonra 24 saat sonra kanama baslasi ama baya oluyor simdide dr randevu aldim bi goruneyim bakimCanım benımde oyle oluyodu leke gelıyordu sonra 1 2 gün bsy yok tekrar leke sonra adet oluyodum ınsallah senn ki oyle olmaz
Hadı hayırlısı olsun canım. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınLekeden sonra 24 saat sonra kanama baslasi ama baya oluyor simdide dr randevu aldim bi goruneyim bakim
Hayırlı olsun saglikla döllenirler İnşallahKızlar cuma günü opu olcak bugün çatlatma iğnemi olucam inşallah herşey iyi olur güzel yumurtalrım embriyolarım olur dua edin bana lütfen
Canım kist için Dr benim Dr gibi düşünmüş kan değerleri önemli Dr bunu ilaçla takviye edebilirKıar bugun doktora gittim kand demir 2 bende bide kansizligim var.acaba sorun olurmu bu tutunmasina hamileligine.kist var bide bende biri 2,5 biri 1,5 sm ama doktor.bu sorin degil dedi sadece takip etmek lazim dedi.kafam allak bullak acaba doktor bu kan degeriyle tranfere yanasir mi
Zaten ilac kullaniyorum.ama bir ayim kldi yetermiki bu kadar?Canım kist için Dr benim Dr gibi düşünmüş kan değerleri önemli Dr bunu ilaçla takviye edebilir
Allahbrast getirsin insallah en saglikli sekilde tutunur bebegin cok yakinda seninle oldugunu ogrenirsin aminnnnnKızlar cuma günü opu olcak bugün çatlatma iğnemi olucam inşallah herşey iyi olur güzel yumurtalrım embriyolarım olur dua edin bana lütfen
Dualarimiz seninle insallah herseyin en guzelini yasarsin ve bebisn belkide bebislerin sana tutunur.doktorun kimdi cnm?Kızlar cuma günü opu olcak bugün çatlatma iğnemi olucam inşallah herşey iyi olur güzel yumurtalrım embriyolarım olur dua edin bana lütfen
Ne kadar geç o kadar iyi bence Gerçi ben 9. gün yapmıştım o da hastanenin verdiği tarihMerhaba
Benimde transferimin 8.gunu bekliyorum Sizlerden dr kaç gün sonra tahlil istedi? Herkes 12. Gün yazmış sanki benim.drm 10.gün yap dedi. Erken olur da umutsuzluğa düşmekten endişeleniyorum
9. Gün de cikti mi peki.Hay Allah' ım ya ben ömrümde böyle heyecanlanmaďimNe kadar geç o kadar iyi bence Gerçi ben 9. gün yapmıştım o da hastanenin verdiği tarih
Evet canımm sonuç 126 çıktı 2 günde bir yeniledim testi 4 . testte geriye düştü değer kimyasal oldu benim ki maalesef yani sonuç olarak 9. gün çıkıyor9. Gün de cikti mi peki.Hay Allah' ım ya ben ömrümde böyle heyecanlanmaďim
Merhaba hayirlisiyla tez vakitte kucaginiza alirsiniz bebeginizi.yas kacdi sorun neydi?ilk denememi?Allah bu mübarek gunde cocuk isteyen kimsenin kucağını bos birakmasin cok zor bir dönemmis gercekten. Ben evliligimde 5 seneyi gecirdim de simdi 2 gun bir zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?